Ki valójában Orbán Viktor?

 

Ezt a kérdést már sokszor feltettem magamnak, de még nem sikerült megválaszolni. Azt hogy ki nem? Azt már igen. Nem a „megmentője” a hazának. Nem is a „jóakarónk”. De a JAVUNKAT akarja...- Lenyúlni. Már többnyire le is nyúlta, csak még a többség nem vette észre.. Tudományos, materialista alapon nem tudtam „megfejteni”... Pedig írtak róla „alapműveket”, Cezarománia, Hahót vagy épp Arcmás címmel, különböző beállítottságú elemzők.

 

Most megpróbálom a „hit” oldaláról, hátha sikerül. /Ateista létemre elég furcsa helyzet/ -Ha van Túlvilág, és van, aki irányítja a világ sorsát, akkor Neki tisztában kell lenni: Ki valójában Orbán Viktor? Hiszen előtte van a multat és a JÖVŐT mutató „Sors Könyve”, amiben benne van: Kiből mi lesz.

 

Amikor a kis Viktor? még csak készülődött a világra, az Úr azon tépelődött:Milyen anyagból „gyúrja össze”, hiszen látta: 2010-ben belőle lesz MAGYARORSZÁG diktátora! /akarom mondani Viktátora/ Na de a diktátorok kora lejárt, és nem talált hozzá megfelelő „alap-anyagot!” Azért az Úr annál bölcsebb, hogy ilyen „pici” problémát ne tudna megoldani..

 

Emlékezett, kik voltak a legismertebb diktátorok! Valamennyien kisebbek voltak az átlagnál, ezért maradt belőlük alapanyag. Ez a „kisebbségi érzés” valennyiükre naaagy hatással volt. Elsőnek Julius Ceasart találta alkalmasnak. Aztán rábukkant Bonaparte Napóleonra. Talált Afolf Hitlerből is „maradékot”. /Ez a szó azért jutott eszembe, mert a legutóbbi 5letében, a Darányi-tervben aszongya:

Nem fogjuk a Nyugat „maradékát” fogyasztani! Eltart Minket a Magyar Föld!”/

 

De a mindezekből összegyúrt „anyag” csak egy kertitörpe méretét adták volna ki. Tovább keresett a „hazaiak” között. Így akadt rá Szálasi Ferenc és Rákosi Mátyás maradékára. Már majdnem elég volt, de egy kis „nemzetközi bolsevik” hiányzott belőle, így Joszip Visszárionovics Sztálint is belegyúrta. Ő ugyan „kilógott” a sorból, hiszen egy generalisszimuszt nem lehet kicsire tervezni (erre bizonyíték, hogy szerte a világon, ahol uralkodott, mindenütt MÉRETES /6 méter magas/ szobra volt felállítva.. Már a „méret” meg lett volna: Még a SZÍN nem passzolt. Jágót vette be az „anyagba”, hogy megadja a színét. Habár Ő nem volt diktátor, de ha ló nincs, a szamár is megteszi, de a TULAJDONSÁGA később naaagy szerepet játszott a későbbi személyiség-jegyek fejlődésében..

 

Nem árt tudni, hogy egyetlen diktátornak sem lett „jó vége”, valamennyit a saját népe ítélte el. Ceasartól a beteges hatalomvágyat örökölte, /a Cezaromániáról szóltam a bevezetőben/ Napóleontól a különcséget és a nagyravágyást. (nemhiába viselte a Császár a fejfedőt KERESZTBEN!) Ezzel jelezte, hogy Ő „külön elbírálás” alá esik a többitől. Orbán „csak a haját” választja ketté, ezzel jelképezve azt az árkot, amit szántot magyar és MAGYAR közé itthon és szomszédainknál egyaránt. Hitlertől az ellentmondást nem tűrő erőszakosságot, Szálasitól a Nemzeti Nacionalizmustól kezdve a rasszimusig bezárólag az ideológiát, amit ma Nemzeti Együttműködés néven ad be híveinek. És még egy: a titkos-szolgálati módszereket, amit a Kubatov-listában testesít meg.

 

Hogy Rákosi miért kellett ehhez? Ez rejtély. Talán azért, hogy a Terror Házát be lehessen rendezni a kommunizmus áldozatiből készült kiállítással. Sztálin is ezt a célt szolgálta. Jágónak az „árnyalati különbség mellett” a féltékenység beültetése céljából volt szerepe. Elvégre nem hiába hívta fel vele egyívású társai figyelmét arra, hogy erre a magas, langaléta fiúra nagyon figyeljenek, mert később sok borsot fog törni az orruk alá.. Ezt Kisz-titkár korában – Gyurcsányról mondta. De mondott cifrábbat is: „Jobb szeretném holtan, mint sebesülten látni”

 

Amikor megszületett, a felcsuti pártház homlokzatát díszítő vörös csillag ijedtében leugrott és összetörte magát. Minfha csak megérezte volna, hogy a későbbiekben a fent említett Terror Házában a tiltott jelképek között fog szerepelni.

 

Van még egy fontos pont: A LÓ! Ezt Napóleon öröksége adta, de míg a Császár dicsőségesnek látszott rajta, Orbán „szánalmasnak”.. Ugyanis nem elég, hogy a „dakota” kidöglött alóla, fordítva is ült rajta. Ezért forfulhatott elő, hogy miközben hangoztatja: ELŐRE AZ ÚJ MAGYARORSZÁG MEGTEREMTÉSÉÉRT! Visszavezeti az országot a XX. század legsötétebb évtizedébe! Hogy ez nem vicc, József Attila és Károlyi Mihály „szobrát” kéne megkérdezni: Mit ártottak a magyar népnek, hogy száműzni akarják Őket a Nemzetet megtestesítő Kossuth-térről? És miért pont a '44-es állapotba kívánják átrendezni legszebb terünket?

 

Hogy miért most szántam rá magam ennek az eszmefuttatásnak a közreadására? Mert ennél jobb alkalom erre nem lesz: Az EU Parlamenti élő egyenes közvetítés megmutatta Orbán igazi arcát. Épelméjű politikus nem bírta volna olyan fapofával végighallgatni azt, amit raktak rá: Elsüllyedt volna szégyenében..

Orbán úgy ülte végig, mintha győzött vona!

Ebben csak az a baj: AZT IS HISZI!

 

Nem lenne itt az ideje „szólni neki”?

Miniszterelnök Úr! Lejárt az ideje!

Nem hallotta, hogy már az „utódját” keresik?

Vagy már meg is találták Járai Zsigmond személyében? Nem kizárt!

Szerző: Szilárd bácsi  2012.01.20. 08:42 Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: blogok politika orbán elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr973592320

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://helmyhashim.com/ 2018.07.08. 20:44:13

How many .5 mg of clonazepam to get high

Trackback: Orbán: A kormányon már nem múlik a megállapodás 2012.01.20. 12:15:05

Magyarországon már nem múlik az EU-IMF-megállapodás és megkötésének időpontja – jelentette ki pénteken Orbán Viktor. A miniszterelnök közölte, a kormány kész eltekinteni az MNB és a PSZÁF összevonásától, a jegybanki vezetők eskütétele és a kormányhivataln…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása