LESZ ITT MÉG NAGY POFÁRAESÉS!

 

Ezt az örök érvényű IGAZSÁGOT még Gyurcsány Ferenc mondta a 4. Blogszülinapi Találkozón kötetlen beszélgetés formájában.

 

Akkor még nem gondoltuk,- mennyire TALÁLÓ volt. Ma már természetesnek is nevezhető: Egyenes következménye a nyolcévi sorozatos töketlenkedéseknek és bénázásnak.

 

Ma egy kis „kirándulást” tettem a legfrissebb blogokba,- ki mint vélekedik a jövőnkről? Túl sok helyre nem mentem, mert kiderült: Fölösleges törni magam, a VÉLEMÉNYEK egy pontban megegyeznek: NEHÉZ ÉVEK várnak Ránk!

 

Véleményem a meglátogatott blogokhoz hozzátettem. De annyira „összecsengő” volt mind a blogok, mind a vélemémyem tartalma, hogy összegyűjtöttem EGYBE. Így fejezve ki azt, hogy nekem se, sokaknak nem teccik az a SZÉP, ÚJ VILÁG, ami a Kormányprogramből kiolvasható a jövőnkre nézve.

 

thannamaria Válaszolok Sajnos a történések azt igazoltáák, hogy lehetett és lehet is nekik mindent!Mi meg meghunyászkodva asszisztálunk!

 

Gyirike Válaszolok Lenint emlitetted és már magam előtt látom, amint megjelenik Orbán összes.....bőrbe kötve.....arcmása a fedőlapra  domboritva. Ja, és kötelező lesz megvenni, könyvespolcon tartani.

Ez volt az a két hozzászólás,- ami „beindította” a fantáziámat

AZÉRT történhetett meg, mert az elmult  8 évi kormányzás alatt az  MSZP  inkább  hasonlított  Garfieldre, a  "lusta  Macskára",  mint  HARCOS  OROSZLÁNRA.

-Ezt  a  hasonlatot  egy  hosszúúúúnyakú  "állattól"  loptam,-  Aki  MINDENT  JOBBAN  LÁT,-  mivel  "magasról"  szemléli  az  eseményeket!

De van még egy "összefüggés", amit egy  MÁSIKTÓL  "csentem", (neki  is  csak  "púp  a  hátán"  Orbán  programostól  együtt,) de  az  egyik  HOZZÁSZÓLÓ    érdekes  párhuzamot  vélt  felfedezni  két    NAAAAAGY  politiKUSSSS    között.

 

Nem rossz gondolat-társítás! Az  Arcmást olvastuk Debreczenitől, Lenint is "sokan", (szeintem Orbánnak is megvan még a KISZ-időkből)  DOLGOZATÁT a naagy előd PÉLDÁJÁBÓL merítette. Talán épp azza  a  "szép  nagy  bilivel", amelyik  a  blog  elején  látható. (szerintem  több  "funkcióra"  is  felhasználható! )
Ha sikerül az országot  uralma  alá  vonni, - megalapozhatja  a    DINASZTIÁT! 

"Isten  akaratából" I. Viktor, Minden Magyarok Uralkodójának  BIRODALMÁT

 

 

Ezt egy „Másikból” idéztem. „az igaztalanságok csak növelni fogják az elkötelezettek létszámát, és ha lassan is, de dagadni fog a tábor!”

Jól  látod:    MÁRIS    dagad. De a baloldalt  nem  könnyű  legyőzni!
A  nóta  is  azt  mondja: 
EGY  HELYÉBE    ezer  is  akad! Igaz,  a  "nóta"  nem  pont  erre  az  esetre  vonatkozik,-  DE  IDE  IS  PÁSZOL!Néhányan  "maguknak"  köszönhetik  a  bajt, - sokan  "elhagyták"  a  hajót, értük  nem kár -de  helyettük    SOK  ÚJ  ARC    és  "fiatal"  állt  csatasorba!Ez  bíztató  a  jövőre  nézve.
Már  a  Jókai  utcában  a  II.  "találkozón"    EGYHARMDBAN    Ők  voltak  jelen!

 

Végül a „kilátásainkról” is néhány szót

 

Szép  kilátás  nyílik  a    VILÁGÍTÓ  TORONYBÓL    az  elkövetkező  évekre!
-Nem  fogunk  "csalódni":  Azt  kapjuk,-  amit    MEGÉRDEMELTÜNK.
-A  Fidesz    PROGRAMJÁT   (ami  nincs)  de  ami    BEVILÁGÍTJA    majd  a  multunkat  is,-  de  főleg  a    SÖTÉT  JÖVŐNKET.
Hogy  közben  a  "fél  ország"  akár    EL  IS  MEHET?
Kedves    BIRKANÉP!    Teccettek  volna    HAMARÁBB    észheztérni!

 

Még a kormány fel se állt, - a SZÉP ÚJ JÖVŐ máris elkezdődött!

 

Lesz itt nagy pofáraesés még!

-Csak az a KÉRDÉS: Ki „esik” NAGYOBBAT?

 

Szerző: Szilárd bácsi  2010.05.24. 09:22 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: blogok politika elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr22026759

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Forradalom helyett reformkort! 2010.05.25. 08:41:29

A szocialista kormányzás öröksége akár a legalaposabban átgondolt, legkiválóbb tervet is megtorpedózhatja. A kormányprogramnak ezért akkor van a legnagyobb esélye, ha nem sietik el. (Fotó: fidesz.hu) Orbán Viktor a hétvégén benyújtotta az új kormá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása