Aranybetűkkel,-vagy „gyászkeretbe” lesz írva Gyurcsány és Orbán?

 

Ma az egyik legnehezebb dilemma azt megítélni,-ki lesz a XXII. században is még a történelemkönyvekben is fellelhető szereplője a mai politikai életnek?

 

Pedig ezt a kérdést el kéne végre felejteni. Vagy szerintetek "van más alternatívánk?" -szerintem nincs.

És még ez is elvész,-ha akiknek HINNI KÉNE BENNE! -maga is kételkedik.

 

A "terrorista" -hisz abban,-hogy NÉPE JAVÁRA TESZ,-amikor a piacon a testére erősített bombát felrobbantja. Ugyanezt tette a "japán pilóta,-"-aki ÉLŐ BOMBAKÉNT -gépét a hadihajóba "belekormányozta."

 

Néha HŐSÖK TEREMTEK- hasonló önfeláldozásból: -vagy elfelejtettétek Dugovics Tituszt,-aki "szerb létére"- MAGYARORSZÁG SZABADSÁGÁÉRT feláldozta életét. Az "orosz kislányról" se feledkezzetek meg,-aki A HAZÁJÁT VÉDŐ KATONÁK MEGMENTÉSÉÉRT a tó jegére -és "lékbe vitte" a német megszállók egy kis csapatát. Nem sajnálta feláldozni az életét ,ezért lett Ő is HŐS, mint sokan mások.

 

A történelem tele van "hősökkel és árulókkal".Mert e "kétféle ember"-1 korban születik. Csak míg az egyikből HŐS LESZ,- a másikból ÁRULÓ.MA IS "OLY KORBAN ÉL A NEMZET",- hogy születni kell "hősöknek és árulóknak is!" Nem mindegy, hogy ítéljük meg Őket: -mert "csak” 2 választásunk van!

A történelemkönyvekben a jövő században is ez a 2 név fog szerepelni: Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor. De nem EGY OLDALON!

 

Az egyiken A HŐSÖK NEVE- fog szerepelni, a másikon a HAZAÁRULÓKÉ. Nekünk MA KELL ELDÖNTENI: kit hova teszünk MI, hová fogja tenni a JÖVŐ SZÁZAD!Vannak "megérzéseim",-ki hová fog kerülni: Az egyik oldalt ARANY BETÜKKEL ÍRJÁK MAJD: I. István, IV. Béla, (szent) László, (könyves) Kálmán,-Dózsa, Rákóczi,Kossuth-Széchenyi neve mellé be fog kerülni "legújabb történelmünkből" HORN GYULA-(és nem csak a bokros- csomag felvállalásáért, a "Pán-Európai Piknik" BEVÁLLALÁSÁÉRT is lesz ott a neve a nagyok "között.)

 

Hogy Gyurcsány Ferenc neve odakerül-e,-az LEGNAGYOBBRÉSZT -rajtunk múlik. Ki higgyen Benne,ha Mi se hiszünk?Vegyétek észre végre: NINCS MÁS VÁLASZTÁSUNK! Vagy "együtt sírunk,- VAGY EGYÜTT NEVETÜNK"! (-A "KÁRTYÁSOK" -értik ezt az idézetet.!)

 

Ha nem sírni,hanem nevetni akartok,akkor csak 1 dolgot tehettek: BÍZZATOK! Ez még nem elég: TEGYÉTEK AZT, amit ilyen helyzetben tenni kell: HARCOLNI az igazságért,a nemzet boldogulásáért,a szebb életünkért és Gyurcsányért! Ha nem ezt tesszük,-a nevünk nem lesz ott az "első oldalon",-az ARANYOSOK KÖZÖTT!

 

 

Csak a következőn,-ahol az"árulókat, kishitűeket, "beszarikat"-egyszóval azokat említik meg,-akik NEM A HAZÁÉRT,- HANEM ELLENE TETTEK! . De ez "gyászkeretben" lesz csak felsorolva: Történelmünk sötét időszakai mellé.

 

POGÁNY-LÁZADÁSOK , Koppány.-TATÁRJÁRÁS,- "véres kard", -jelentkező:-senki. TÖRÖK VESZEDELEM,-Szapolyai a "szomszéd dombról nézi"a MOHÁCSI VÉSZT. - I. és II. VILÁGHÁBORÚ,- közte és utána - hol "fehér terror", -hol "vörös diktatúra" -vagy NYILASURALOM. HORTHY,-SZÁLASI, RÁKOSI- elvtárs. Szép "triumvirátus" ilyen rövid idő alatt!

 

Amikor a történelem”zajlik”,hősökből és árulókból egyformán TÖBB AKAD!

MÁR CSAK A "LEGUJABB KOR" ,-a Köztársaság "névsora” marad:Ide fog kerülni 1 név a 2. KÖZÜL:-én "orbánra" (kisbetűvel) x-et teszek. Remélem, mint már sok jóslatom bevált: MOST SEM TÉVEDEK!Ha Ti úgy gondoljátok, lehettek TÖRTÉNELEMFORMÁLÓ ERŐK!Vagy ha "gyáván elbujtok a harc elől", HITET,-REMÉNYT,-ORSZÁGOT temetők.

 

Most még választhatunk: előttünk "csak 2 név áll". Gyurcsány,- vagy "orbán".

Választásunkon "CSAK 1 ORSZÁG SORSA ÁLL"!

 

1 tanácsom van,-ami "már 1-x bejött:" HÚZZUNK BELE"!De ne engedjük el "idő előtt a kötelet,"-amivel HÚZNI KELL A SZEKERET"!-sőt,-azt "tolni is lehet.

1-et nem lehet! SÍRNI,-MINT AZ A "BIZONYOS"-BÁRCÁS!

Mert akkor a végén "nem mi fogunk" NEVETNI!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.06.05. 17:48 2 komment

Címkék: politika gyurcsány elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr33505461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ködember 2008.12.19. 14:27:52

Nagyon bizom benne, hogy együtt fogunk nevetni! Nekem ajándék lenne a szivemnek!

Szilárd bácsi 2009.06.26. 07:38:52

@ködember: Most ugyan kevés ugyan,- ami "erre mutat",
- de szerintem fogja még Gyurcsány MUTATNI AZ UTAT!
süti beállítások módosítása