Az emberi faj mutánsai

 

 

"Melegek" mindig voltak,- vannak,- és lesznek. De Ők tehetnek erről a legkevésbé. Mert a "természet"-véletlenül elfuserálta őket. A testükbe a "nem megfelelő lelket"- lehelte bele. Ők az "élő világ"- emberi mutánsai.

 

Nekünk,- "normálisoknak" -el kell viselnünk és fogadni Őket olyannak, -amilyenek. De nem kell REKLÁMOZNI,-PÉLDAKÉNT ÁLLÍTANI -különösen nem a fiatalok elé! És tudatosítani kell,- hogy Ők LÉTEZNEK UGYAN,- de "természet-ellenes"- már a létük is!

 

Mert az ember nem arra "született",-hogy az egyneműek együtt "éljenek"!

 

Ezért nem engedélyezném a DEMONSTRÁCIÓT!- Sőt,- MEGTILTANÁM! Elégedjenek meg azzal,-hogy a társadalom "megtűrt tagjai lehetnek", -jogokkal felruházva! Mert azok vannak:-de KÖTELESSÉGÜK IS!

 

Ott "mutogassák"-KÜLÖNBSÉGÜKET,- ahol ez senkit nem zavar,- ÉS NEM MUTAT PÉLDÁT! A klubjaikban,- és otthon:-mert ott azt csinálnak,- amit akarnak! De ne a KÖZTERÜLETEKEN TEGYÉK EZT!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.07.25. 06:25 Szólj hozzá!

Címkék: elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr74584692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása