Érik a vetés

 

 

A Bibó kollégium jó iskola volt. Sok értelmes ember került ki onnan. A kivételek csak erősítik a szabályt. Hogy miért lett ennyi "selejtes áru közülük"? Mert már ott is érvényesült 1 magyar "közmondás": MADARAT TOLLÁRÓL,- embert barátjáról,-lehet megismerni.

 

Mert milyen "emberré formálódhattak azok",-akiknek Orbán volt a "vezérük" - már ott is,-és "ellentmondást nem tűrve uralkodott"!

 

Megmondta:-Ő Miniszterelnöknek született! -nem is ért máshoz. Bocs,- rosszul fejeztem ki magam: SEMMIHEZ SE ÉRT! -ahhoz a legkevésbé!

 

Csak ezt még Ő nem tudja. A "társak"- már sejtik,-csak még nagy a "hatalma,-és még nagyobb a HATALOMVÁGYA! Ezért nem merik "nyíltan támadni",-inkább elmennek Polgármesternek,-és ott egyik-másik már nem tartja be a "pártfegyelmet se",- mint a kecskeméti:-ellentétben Orbánnal,-Ő örül a "Mercinek".

 

És az MSZP-n belül is egyre halkabb az "ellenzék hangja". Rájöttek,- hogy nincs más alternatíva! Ha bármelyik tisztségéből "leváltják Gyurcsányt",-elvesztik a SZAVAZÓTÁBORT!

 

Mert az egyszerű emberek,-akik gondolkodni tudnak,-nem az MSZP-re,-hanem GYURCSÁNYRA SZAVAZTAK!

 

Én bízom abban,- hogy azok a „kis lépésekből” származó eredmények,- amik már lassan éreztetik a hatásukat is,-meghozzák a BIZALMAT! Mert már 2009-ben, - de főleg 10-ben már ADNI IS LESZ MIBŐL! A vetés "kezd beérni".

 

Remélem,- Mi fogjuk LEARATNI!... ha csak "el nem qrjuk".

Szerző: Szilárd bácsi  2008.07.25. 06:30 Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr15584696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása