Ki kapta a legnagyobb verést a legutóbbi UEFA-kupa mérkőzésen?

 

 

A legnagyobb verést Magyarország kapta. Kitől?-a B-közepeken nevelkedett, mindenre elszánt "magyar"??!!-SZURKOLÓKTÓL,- akiket az "eredmény" -(legalábbis amit a mérkőzésen lehet elérni)a legkevésbé se foglalkoztat.

 

Annál inkább a LEHETŐSÉG,- hogy végre alkalom van egy jó kis balhéra. Mert ugye MÁRC.15,-OKT. 23,- és egyéb "jeles napok"-csak EGYSZER VANNAK EGY ÉVBEN! Futballmérkőzés meg sokszor.

 

Így hát ezzel is beérik...-Pláne ,-ha nem "önmagukkal kell verekedni",- mert így,_ ha van "kihívó"-izgalmasabb.. -(néha a meccsnél is,-ami szomorú:-úgy a "mérkőzésre,- mint a "szurkolókra" vonatkoztatva)

 

Csak arra nem gondolnak az ilyen "mindenre elszánt szurkolók",hogy ezzel a MAGYAR SPORTOT,-A MAGYAR "focit"-(ezt már nagyon nem is kell), és MAGYARORSZÁGOT járatják le.

 

Ezért játszanak ma sok helyen "tétmérkőzést"-néhány száz néző,- vagy csak "egyszerűen" ZÁRT KAPUK MELLETT. Talán még ez is jobb,- mint a vandál szurkolók tömeges jelenléte:-Mert 10 MÉRKŐZÉS BEVÉTELE - nem fedezi a szurkolásukkal eredményezett kár összegét.

 

Hát nem olcsóbb lenne a "zárt kapus" rendezés"?- Vagy a "szurkolókat" -legalább 1 "kis időre" ZÁRT OSZTÁLYRA KÜLDENI. Mindenki jól járna. Leginkább a külföldi szurkoló: - "Ép testben,-ép lélekkel" térhetne haza ÜNNEPELNI. A mi szurkolóink pedig a "zárt osztályokon"-a GUMISZOBÁBAN -NYUGODTAN DÜHÖNGHETNÉNEK:-Nem tudnának -magukon kívül- senkiben,-és semmiben "kárt tenni".

 

Őket meg a "kutya se" siratná. Hát nem mindenki "jól járna"?

Szerző: Szilárd bácsi  2008.07.28. 11:47 Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr7589171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása