Zemplén  Maratoni  -  új  köntösben. (bővített kiadás)


 

Kedves  Ultistársak!


 

Ez a felhívás azoknak szól, akik komolyan azt gondolják, hogy ennek  a  megkezdett  hagyománynak folytatódnia kell. Ha van rá igény, folytatódni  fog. Ha  nincs,  VÉGE.

Azóta „beindult a szervezés”, és azt tapasztaltam, hogy az érdeklődés megéri a fáradságot. Olyanok is „szervezkednek”, akik eddig sokallták a költségeket és nem bírták a „gyűrődést”. Az ÚJ KÖNTÖS (úgy látszik) jobban teccik: Kinek a PAP, kinek a PAPNÉ. (vagy a lánya) Ez a verseny NEM CSAK EGY VERSENY, hanem „a Verseny”, amelyiken így is, úgy is kipróbálhatják magukat a jelentkezők, de nem kötelező MINDENT kipróbálni.

A messziről jövőknek mindenképpen biztosítok szállás-lehetőséget, kinek-kinek igénye szerint. Aki nem „játékkal” akarja MÚLATNI AZ IDŐT, annak is tudok ajánlani „lehetőséget”. (szerintem akit EZ ÉRDEKEL, érteni is fogja)

A panzió befogadóképességét meg lehet LÁTNI, ha belelapoztok a prospektusba. Annyit kiegészítésül: A „Vendégeim” - árkedvezményt kapnak: nem a feltüntetett áron kapják a szobát, hanem 3000 Ft /fő árban. A férőhelyek bővíthetők pótágyakkal, így minden szoba egy fővel bővíthető akár.

Célszerű eleve HÁRMAN nevezni, tekintettel a Csapatversenyre. De lehet egy PLUSZ FŐT is hozni, a kocsiban elfér, csökkenti az utazási költséget és ki tudja, nem kell-e Walakit „leváltani”? De ha a tartalékokból a helyszínen lehet szervezni önálló csapatot, az is JÓ mindenkinek. Minden Csapatnak jó, ha van egy „főnöke”, aki EGYBEN kezeli a költségek befizetését. Ha biztosak akarnak lenni, hogy JUSSON HELY a Panzióban, érdemes korán elküldeni a nevezési díjat, ami magában foglalja az étkezést is, de ehhez hozzátéve a SZOBAFOGLALÁST, előre el lehet dönteni, KI KAP helyben, és kinek már csak „máshol” szállás. (ami nem rosz, de mégsem ugyanaz)Ezért úgy gondolom, a „Csapat” akkor van ELFOGADVA, (és „helyre téve) ha megküldik a számlámra a nevezési díjat és a + szállásfoglalást. Ebben az esetben BIZTOSAN LESZ helyük, és előre megállapított SZOBÁT lefoglalom számukra.

Egy „csapat” nevezési díja (a messziről jövőknek) szállással együtt 40000 Ft. Ha hoznak egy + embert, arra nem kell előre semmit fizetni, a helyszínen alakul ki, hogy lesz-e MÁSIK csapat belőlük, vagy csak tartalékos lesz. (aki bármikor felválthatja egyik társát, ha az éppen „rossz paszba kerül”. Vagy ketten „állják” a költségeket, és felváltva jáccanak. Ebben az esetben a + játokosnak csak az étkezési hozzájárulást és a szállásköltséget kell fizetni. Ugyanez vonatkozik a VENDÉGET magával hozni szándékozóra.

A VERSENY három részből áll.

A FŐVERSENY a szombati Zemlén Kupa, amelyik a Mausz szabályai szerint játszott hét vagy 8 fordulós, 18 leosztásos verseny, a Vándorserleget ezen lehet elnyerni.(csak egy évre, mert még nincs olyan versenyző, aki ismételt volna) A fordulók végén az elért eredmények arányában a a pontokat el kell számolni minimum 20 Ft-os alappal. Megegyezés alapján ettől el lehet térni FELFELÉ. A forduló végén akkor állhatnak fel a versenyzők, ha „kiegyenlítették” a számlát. A Csapatvezetőknek ebben is van szerepük, hogy ADÓS senki ne maradjon. Nem lesz „kaució”, de a sportszerűségre és a Feer Playra vigyázzunk.


 

Az „Előverseny” pénteken délután 5 órakor indul egy bemelegítő 5 fordulós, a Mausz szabályain alapuló, az ezen a vidéken ismert és szeretett „forma” beépítésén alapuló NÉGYBŐL, háromból való bemondással bővítve. A négy ászt ebben a formában nem játsszuk. (Szikszai Emlékversenyen játszott forma) erre azok, akik szeretik ezt a formát, és van rá kedvük, beneveznek, 5000 Ft nevezési díjjal, amit a verseny után az első hat helyezett között szétosztunk %-os arányíban. Itt is kötelező alap mellett lesz a játék, javasolnám az 50 Ft pontonkénti elszámolást. Döntés a helyszínen. Erre a versenyre benevezhetnek a szállást nem kérők, kaja lesz. (Vacsora, remélem „csata nélkül) Az igényesebb (és szívósabb) ultisok kedvéért lesz az éjszakába nyúló „félkezes ulti”, szintén 5 fordulóban, a Pesten szokásos szisztémában, 10000 ft-os nevezéssi díjjal és 100 ft-os alappal elszámolva.

Egyik versenyen sem kötelező indulni, aki eljön, az nem „zsákbamacskát” vásárol, tudja hová és miért jön. Éppen ezért minden versenyen a SPORTSZERŰ játék a cél.Aki vállalja, tudja, hogy nem mindenki nyerhet, de a „választék” bőséges, és ahogy mondani szokás: Disznótorba sem kötelező menni.


 

Ezt jelenti az ÚJ KÖNTÖSBEN, hogy azoknak a kedvét is meghozzuk, akik nem bírnak ki 24 órát az asztal mellett eltölteni, de azok igényét is kielégítsük, akik „Ha lúd, legyen kövér!” alapon nem riadnak meg a kihívásoktól.

 A jelentkezéseket az iwiwen található Szilárd baráti ulti klubon belüli Eseményben lehet jelezni. (Zemplén Maraton Kupa ultiverseny.)

Akinek nincs iwiw-je, az  alábbi  email  címre  iivcs@citromail.hu küldje el,

  vagy  az  alábbi  telefonszámra  06 70 3148207  várom.

A 3 fős Csapat nevezési és szállásköltség díját az

ERSTE  BANK Várszegi  Szilárd

 11600006-00000000-38138944  sz.  bankszámlára kérem befizetni. Az elhelyezésről minden Csapat értesítést kap.

 

Baráti  üdvözlettel:  Várszegi  Szilárd


 


 

Szerző: Szilárd bácsi  2010.12.30. 08:53 Szólj hozzá!

Címkék: barátság útmutató ulti

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr942547584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása