TAVASZI BIRKANYÍRÁS

 

 

Kedves Baloskáim!

 

Itt lenne az ideje a TAVASZI NAGYTAKARÍTÁSNAK,-aminek nem látom a jelét!Pedig hozzá kéne fogni Mindnyájunknak az "agymosáshoz",persze visszafelé:Ki kéne mosni az "elkóborolt,eltévedt birkák" fejéből azt a sok szemetet,-amit a Fidesz HAZUGSÁG-KOMMANDÓJA-lassan 6éve,-intenzíven több,mint 2 éve FOLYAMATOSAN ÖNT MÉG MA IS BELÉ!

 

Mi lehet a mi dolgunk? 1-x se mehetünk el SZÓ NÉLKÜL! -ha azt halljuk,hogy Gyurcsányt,- vagy a kormányt KÓRUSBAN szidják! Ha némák maradunk, azt hiheti MINDENKI,-hogy egyetértünk az ott elhangzott véleménnyel! Ezért kell "vitába szállnunk", +kell mutatni, hogy VAGYUNK, ÉLÜNK,-ÉS REMÉLÜNK! Hogy jobb idők is jönnek ránk," eltévedt -agymosott birkákra", /nem ránk,/ mert mi TUDJUK! ÉS HA MINDIG CSAK 1-et sikerül meggyőznünk, és ha ezt elégszer megtesszük, -ELFOGY A BIRKA! és már nyugodtak lehetünk!

 

Mert még "BIRKÁKKAL SE NYERT VÁLASZTÁST ORBÁN"! 1-x se! Csak ha mi nem végezzük jól a dolgunkat, most sikerülhetne nekik először! MERT MOST TOBB A BIRKA, -mint valamikor is volt! Mert a birka "szapora, és buta állat"! Csak a "kolompost kell nekik követni", -mert önálló véleménye soha nem volt a birkának! Mert mindig csak ”megmondták” Nekik, MIT KELL NEKIK CSINÁLNI! Ők pedig síppal, dobbal, nádi hegedűvel mentek mindig A KOLOMPSZÓ UTÁN, -beeee az akolba, és bééé-gették gondolkodás nélkül, amit beee-adtak nekik, mindegy, ha a temetőbeeee, vagy a NAGGYŰLÉS-beee, mentek a kolomp után gondolkodás nélkül akárhová, leginkább a csőbeee, ahová a VEZÍR -beee-bééé-gette őket.

 

Mert "HASONSZŐRŰ” ÁLLAT vezette őket ELŐRE! A "nagy-o-KOS"-orbán, a "vezír-KOS",-kinek a nyakában ott a "NAGY KOLOMP"-amivel 6 éve veri félre a "kolompot",hogy MILYEN ROSSZUL ÉLÜNK! és a sok agymosott birka követi, helyeslőleg bééé-get, de közben persze szép nagy ÚJ AUTÓBA SZÁLL beeeee, mikor BEEEEE-vásárolni megy a Peni Marketbeee! Hát nem odavaló lenne? A KETRECBEEEE! hogy mutogatni kéne: ÍGY JÁR AZ, - aki hallgat a szívére, és nem az eszére!Hát Őket kéne nekünk jó útra terelnünk,minden nap csak 1-et!

 

Annyian vagyunk, hogy 2010-re ELFOGYNÁNAK AZ AGYMOSOTT BIRKÁK!Mert Mi "terelnénk beee őket"-az egységes, tiszta, SZÉP MAGYARORSZÁGBA!

Birka nélkül meg csak a „fityisz” jutna Orbánnak,-mert MARHA NINCS ANNYI! mint "birka", ebben az országban!Húzzunk bele!-a "birka-agy-visszamosásba"! Minden nap "csak" 1-et!DE AZT TISZTÁRA!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.05.06. 21:59 Szólj hozzá!

Címkék: politika humor

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr39457428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása