Milyen ma „csórónak” lenni Magyarországon?

 

Aki azt mondja ,NEHÉZ! -ANNAK IGAZA VAN, és még sincs..

Lehet-e gyerekekből megélni nálunk?-A válasz: Lehet!

Lehet-e 80000 Ft.-ot „keresni”1 gyerek eltartásáért? -NEM!

 

Mert úgy,ahogy ez a köztudatba került,-ugyanolyan hazugság,-mint a többi,és a "magyar-cigány viszony " amúgy se barátságos voltát igyekszik "megmételyezni.”

Az igaz,hogy a cigány"ügyesen lavírozik a törvények és segélyek lehetőségei között.

Az is előfordul,-hogy "állami gondozott gyerekekből él!"Csak az nem igaz,-hogy 1 gyerekért kap 80000 Ft.-ot! Mert vagy a családi pótlékot kapja ( a szülő),-vagy a nevelésit,aki gyereket vesz ki ,-akár attól,-akitől a GYÁMHATÓSÁG ELVETTE,- mert nem tartotta be a "szülői kötelességeket"!Ebben az esetben a "nevelőszülő” lehet akár ROKON ,ANNYIT KAP,-MINT BÁRMELY IDEGEN GYEREKÉRT, akit "nevelőszülőként" magához vesz.Ez az összeg TÖBB,-MINT A CSALÁDI PÓTLÉK! (kb. a kétszerese)de nem annyi,-mint a HÍR SZERINTI ÖSSZEG!

 

Ha az én véleményem kérded,-jobb helyen van a gyerek 1 rokonnál, -mint 1 "idegennél,"-és vannak olyan "családok",-ahol Te se lennél gyerek SEMMI PÉNZÉRT! Innen a gyámhatóság EL SZOKTA VENNI A GYEREKET! -és jól teszi,-erre a törvények is kötelezik.Ha pedig van JELENTKEZŐ, rokonnak adják, -mint idegennek!Mert onnan,ha rendeződik a család sorsa,akár vissza is kaphatja.

Mindent lehet rájuk mondani, csak egyet nem! Hogy nem szeretik a gyereküket. Lásd az "olaszliszkai példát"! ÖLNI IS TUDNAK ÉRTE! Más kérdés: én egyetlen nem dolgozó embernek(nem csak cigánynak)segélyt addig nem adnék,-amíg a KÖTELEZŐEN ELŐÍRT (legalább közhasznu) MUNKÁT NEM TELJESÍTENÉ!

 

És azt tudod,-ki a "cigány" legnagyobb kihasználója?-egy "másik"cigány,-aki UZSORAKAMATRA KÖLCSÖNT AD NEKI, és azt tűzzel-vassal be is hajtja tőle, amikor a SEGÉLYOSZTÁS VAN!MERT A SEGÉLYÉRT NEM 1 ÁLL SORBA, hanem 2. Akinek JÁR, és aki "elveszi tőle:"a HITELEZŐ!

 

A falvakban különösen ma ŐK A SZEGÉNYSÉG VÁMSZEDŐI! az uzsorások. Náluk 10000 Ft. 1 hónap mulva 20000-et ér. Csoda-e, hogy az adósságból nem tudnak kilábalni a "csórók",-mert mire az uzsorást kifizetik,-kérhetik a "másik kölcsönt"-szintén uzsorakamatra.Ezeket még "sajnálni is tudom,-mert látom,-hogy AKARNAK IS,-csak éppen nem jutnak semmire.

 

Ahhoz,hogy Ők is emberszámba kerüljenek,100 évnek el kell telnie. Nem biztos, -hogy mind eljut oda. Aki nem tesz semmit a "felemelkedéséért,"-az biztosan nem.

Szerző: Szilárd bácsi  2008.05.15. 16:24 Szólj hozzá!

Címkék: elemzéscigánykérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr7471187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása