Amikor a „veszett kutya” a farkát harapja.

 

"Itt az idő,-most,vagy soha"! -SZAVALNÁ PETŐFI,-HA MOST ÉLNE.

Most kaptunk "mi is 1 magas labdát!!"-Hát üssük le! Ne totojázzunk,-most még a BIRKA IS LÁTJA,-ha a "szemellenzőt" lekapjuk róla: ORBÁN SE JOBB A "DEÁKNÉ VÁSZNÁNÁL"! Épp úgy HAZUDIK,-sőt többet, a különbség "csak annyi": Ő soha nem vallja be! Most ő is "betévedt Öszödre", -épp úgy húzták csőbe,-mint "annak idején" Ő Gyurcsányt.

 

Hát most kinek kéne DOBOT VERNI? Nekünk!-mert ők aztán ezt NEM FOGJÁK DOBRA VERNI! Talán ez után a "birkák agya is tisztulni fog",-de csak ha BESEGÍTÜNK! Mert a sötét agyakban az értelem "mécsesét" -NEKÜNK KELL MEGGYÚJTANI!

Most van hozzá "gyufánk is",-hát HASZNÁLJUK KI!

 

És ha kell, "tiszta gatyát" vegyetek fel,-és nem kell"beszarni" attól,-ha néhány "fideszes veszett kutya vonyít",-mert most MI LÉPHETÜNK A FARKUKRA! Hadd vonítsanak,-csak a "farkát ne engedjük el"!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.05.28. 10:46 Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr98491435

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: sugestões mais úteis 2018.01.07. 13:30:49

Petsex.com free premium password - Create your opening line online dating

Trackback: partitiontak.com 2017.12.15. 07:22:29

"Öröm hallani a hangtok": nemzeti gagyi újratöltve - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása