Magyarország népessége-50 év múlva

Kedves Éva!

Sok mindenben Neked adok igazat. Sőt, ugyanarra a következtetésre jutottál,mint én, egy régebbi írásomban,-amikor "majdnem ugyanezt boncolgattam".Lehet,-hogy olvastad is:

 

VAGYONADÓ: - én is 50 millió "felett" adóztatnám a LAKÁST! Mert az már "nem csak a szükségletet",- DE A LUXUST JELENTI!

 

CSALÁDI PÓTLÉK: Nem feltétel nélkül osztogatnám!Mert van NORMÁLIS CSALÁD IS, ahol "több gyerek van",és mégis SZÉPEN JÁRNAK ISKOLÁBA,-nevelést,-és "enni „ kapnak,-és a SZÜLŐK FELELŐSSÉGTELJESEN vállalják,-és fel is nevelik Őket! Nekik "alanyi jogon" járna a családi pótlék! AKIK VISZONT csak jövedelemszerzés céljából GYÁRTJÁK A GYEREKEKET, 3-ig adnék,UTÁNA SEMMIT!Ne ebből akarjon megélni! És mindegy,-milyen szülő:-még a "nem cigánynak se",-ha egyébként MÉG ROSSZABB IS ANNÁL! Mert ilyen is van!

 

EGYETÉRTEK A MONOKI POLGÁRMESTERREL! Munkavégzés nélkül ne járjon semmilyen segély! Ebben az esetben teljesen mindegy,hogy 1 nap mennyi összegnek felel meg. Nincs olyan "segélyre szoruló család",-ahol nincs egyetlen családtag,-aki ne lenne alkalmas "munkavégzésre"!-Mert akkor GYEREKNEVELÉSRE IS ALKALMATLAN! Nem vagyok "híve az állami gondozásnak",-de azok a gyerekek,-akiknek a "szülei csak azért csinálják őket",-hogy legyen miből CIGARETTÁZNI,-INNI,-JÁTÉKGÉPEZNI,- csak éppen a "gyerekre nem jut semmi",-talán még iskolába se jár,- JOBB HELYEN VANNAK AZ INTÉZETBEN,- mint ebben a családban! -és nem 1 példa ezt bizonyítja.

 

CSALÁDI ADÓKEDVEZMÉNY: Ezt ez 1-et a Fidesztől átvenném: Azok a családok,ahol van annyi "jövedelem"-és persze gyerek is,-hogy kaphatnának ADÓKEDVEZMÉNYT IS A GYEREKEK UTÁN, kapjanak! Mert a "gyerekes családok" több terhet vállalnak,-mint a többiek! Ezért megérdemlik,hiszen ha Ők nem lennének,elfogyna a „magyar” lakosság! Lehet,hogy 50 év múlva az arányok így se azok lesznek,-mint ma: MA MÉG 90 % -10 %, akkor 50 %- 50% lesz az arány A MAGYAR ÉS CIGÁNY LAKOSSÁG tekintetében! Ez nem feltételezés, annak figyelembevétele,milyen ma a születési arány. A magyar lakosság születési átlaga NEM ÉRI EL AZ 1.5-öt,-míg a cigány családoké MEGHALADJA A 6-ot!

 

Innentől csak számolni kell és gondolkodni,hogy JÓ-E EZ NEKÜNK?Az eredmény nem lehet kétséges: NAGYON NEM JÓ! Magyarázat is van rá: Míg a "magyar népességből" kivész a HÁZASODÁSI SZOKÁS, a mai fiatalok"csak kapcsolatban "vannak, és a nők inkább ÉLNEK,-MINT SZÜLNEK! A cigányoknál ez a hajlandóság már 15 éves korban, SŐT, HAMARABB jelentkezik,védekezés nélkül élik az életet,nem számolva,hány gyerek van már. Mert erre "nem lehet ráfizetni"!Ezért kell,-sürgősen TENNI AZÉRT,- nehogy az általam jósolt előrejelzés valóra váljon!Az AKKORI MUNKAVÁLLALÓ NÉPESSÉG 20%-a lesz kénytelen eltartani a 80 %-ot,-AMI LEHETETLEN!

 

Ezért "JELENTŐS ÉS TÁMOGATANDÓ" -mindazoknak az elképzelése,-akik a "jövőről is gondolkodva" -akár alulról jövő kezdeményezéssel próbálják a "helyzetet megoldani"!

Ezért kéne a "borsodi kezdeményezést" A PARLAMENTBEN IS -komolyan venni,-és TÖRVÉNYT ALKOTNI! És ehhez már kell(ene) az ELLENZÉK TÁMOGATÁSA IS! Hacsak Ők nem "pont ezt akarják elérni"!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.06.26. 19:44 Szólj hozzá!

Címkék: elemzés cigánykérdés elemzéscigánykérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr65541096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása