KI HISZ A HÍR TV-NEK a „kábítószer-ügy után?

 

Nyár van... -Mondhatni uborkaszezon. A meggyet már azóta a "seregély-sereg" eltakarította a fákról,-még a "Parlament előtt" találnak egy-egy szemet az arra "kószáló galambok",-amin mindjárt össze is vesznek,- kié legyen.

 

Éppen olyanok,- mint a "közeli homokozóban" játszó "gyerekek":-Hangosak és szemtelenek! A dinnye is lekerül lassan a napirendről:-az időjárás kedvező hatása érvényesül: Megrohad. Így már nem éri meg bárhová elszállítani:-még leszedni se.

 

Az unatkozó újságírók találgatják: HOGY KÉNE 1 "kis szenzációra" -szert tenni? Hiszen nincs 1 "árva hír",-amit be lehetne dobni,-amire harapna a közvélemény. Okos emberek,-különösen a HÍR TV-sek! -Már nem 1 "szerkesztett szenzációval" rukkoltak ki:-most is találtak "jó ötletet:" KÁBÍTÓSZER!

 

Alany is került hozzá: Veres János,-akitől úgy félnek,"mint ördög a tömjénfüsttől". Most jó alkalom kínálkozott,-hiszen mindjárt kezdődik az Olimpia! Ha "jól sül el", néhány napra meg van a SZENZÁCIÓ! -Ha meg rosszul,- "elfelejtik az emberek, -mert mindenki "mással lesz elfoglalva". Miért pont "kábítószer"?-Ezt az "ötletet" is az olimpiai tudósításokból "merítették":-Hiszen megjelent a HÍR:- MINDEN SPORTOLÓT DOPPING-TESZTNEK VETNEK ALÁ, -mielőtt beköltözhet az olimpiai faluba. Hát innen AZ ÖTLET!

 

A "dopping és a kábítószer"-édes testvérek!"-Csak más célra "használják" őket. Doppinggal nem "próbálkozhattak",-mert mi van,- ha "fordítva sül el"? -És Veres János a "dopping" hatására annyira "begerjed",- hogy soha többé nem tudják majd SAROKBA SZORÍTANI! -Ezért "maradt" a kábítószer:-De mint minden eddigi "szerkesztett szenzáció",-ez is FORDÍTVA SÜLT EL!

 

Mint a "viccben",-amikor a cigány a "lopott lovat" vitte a zsákban:-Megkérdi a "gazda":- Mit loptál már megint,-te cigány?- Én csak libát, "tekintetes uram", éhezik otthon a sok rajkó,-könyörüljön meg rajtam,- majd "megadom az árát". "Nem hazudsz,-te cigány"?-kérgi a gazda:-mert KILÓG A LÓLÁB!

 

Hát így lóg ki most is,- mint amikor a PSZÁF "főnökét" megtámadták,- meg Csintalant "megverték"- Ez is "visszaüt majd,-sportnyelven ÖNGÓLT LŐTTEK! A vak is látja, mire megy ki a JÁTÉK: "Ezért is Gyurcsány a felelős!"-Matrica II. Érdekes: Amikor a "mesebeli juhász" HARMADSZOR KIÁLTOTT FARKAST, és előtte „csak viccelt”,-már senki nem hitt neki: -Pedig akkor TÉNYLEG AZ VOLT! De az "EMBEREK" -előbb-utóbb megunják,- hogy "hülyét csináljanak belőlük".

 

Mert a közmondásoknak mindig nagy volt az igazságtartalma: HAMARABB UTÓLÉRNI A HAZUG EMBERT, MINT A SÁNTA KUTYÁT!!!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.08.07. 07:14 1 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr5604533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ködember 2008.11.28. 14:36:57

Nagyon örülők, hogy ezt a témát elő hoztad !Az igazsághoz tartozik azonban, hogy 1 percig sem tudom sajnálni a megvert pácienseket! Mert a magyar ember nem felejt és a köpönyeg forgatokat kimondottan utálják! Szerintem ezeket is azért gerjesztik hátha valaki rájuk figyel! Sajna személy szerint a Csintalant meg kimondottan mégegyszer fenyitésre itélné a nép ha lehetne! De egyszer majd Ő is belátja, hogy milyen nagyott tévedett!Lehet, hogy jobb későn mint soha????????
süti beállítások módosítása