Fejétől büdösödik a hal

 

Ezt így értem, szó szerint. Smidt Pál nem mondhatja Athén után:Mosom kezeimet. Kisteleki nem játszhatja a nagy embert. Rozsnyói Kati szava se áll mindenek felett. A"sportoló"!?,-aki a doppingtesztnek nem tesz eleget,-és "csak azért se" ad mintát, az ne képviselje Magyarországot sehol: Pláne ne az Olimpián.

 

Mindegyikük számára egy út lett volna járható: Monnyon le! Nem véletlenül írtam így: Ezt használja minden politikai erő, aki a kormány megbuktatását tűzte céljáúl a Miniszterelnök elleni támadásaiban.Csak ott nem követelik,- ahol ez jogos lenne.

 

1. Smidt Pál mindennel foglalkozik,-csak a MOB ügyeivel nem. Olyan szégyenletes ügyek után,- mint amik Athénban történtek,-nem a "szertárost és a gyúrót" szokták fenéken rúgni: Mert mindenért a FEJ A FELELŐS! „Fejétől büdösödik a HAL!”

 

2. Kisteleki számolatlanul cserélgeti az edzőket. Egyik "rosszabb,-mint a másik", különösen a külföldiek! Mert egyik se jobb a Deákné vásznánál,-miközben 10-x-es pénzt kapnak a SEMMIÉRT! Ami eredményeket a magyar válogatott felmutatott, a mezitlábas csapat analfabéta mestere is elérte volna,-ingyen. Aki meg csinált volna csapatot,nem volt türelme kivárni az EREDMÉNYT! „Fejétől büdösödik a HAL”!

 

3. Akinek nincs annyi pedagógiai érzéke: -VILÁGKLASSZIS SPORTOLÓKKAL nem lehet úgy bánni,- mint a "vásott kölykökkel",-az adja vissza a diplomáját! (ha van neki egyáltalán) Még az a szerencse: A lányokban és a csapat vezetőjében volt bátorság nemet mondani: Akkor még a kajakos "aranyos lányok" se hozhattak volna sikert Magyarországnak! Így viszont IGEN! Remélem,- hoznak is! Már „csak azért is”! Ez a "hal" elég kicsi,-ahhoz képest NAGY galibát okozott.

 

Ahol a vezetők a tisztaság megőrzését nem tartják fontosnak, csak „ki ne derüljön az igazság”,ott a segítők ÁRTANAK A SPORTNAK, de főleg a SPORTOLÓKNAK.

Ha a sportorvosok az egészség megóvásával, nem pedig a teljesítmény fokozásával foglalkoznának, most egy csapattaggal többen lennénk az Olimpián.

 

És egy "fényes érem" várományosai lehetnénk. Igaz, azért szenvedni kellett volna, de azt kibírta volna KOLONICS GYÖRGY. De hogy a fájdalmat kiiktatták-pusztán "segítőkészségből", abba BELEHALT.

 

Ha a felelősöket fogják keresni,-nem a mentősök,- hanem a SPORTORVOSOK -között kell keresni!Akik a tapaszokat "adták,-és megengedték" használni.

 

Nagyon sajnálom Gyurit,- és az "összes halat".

A fejet nem! Azt már rég le kellett volna vágni! Hogy ne büdösödjön tovább a hal! EBBEN AZ ÉRTELEMBEN MINDEN SPORTOLÓRA GONDOLOK, aki fölött ott van "egy fej",-aki NEM ODAVALÓ!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.08.25. 20:57 Szólj hozzá!

Címkék: politika sport

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr58632737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása