Az MDF sorsa,-avagy ki lesz a gólkirály?

 

 

A VITÁT itt -akár le is lehetne zárni:-Hiszen mindenki egyetért abban,-hogy az MDF "Egyszer volt,-hol nem volt"-párt lett mára. -Talán "holnapra" -már az se. Hiszen "valaki" azt mondja,- hogy + 1 "kilépő",- és CSENGETTEK.

 

Igazatok van,- most először MINDENKINEK!- Hogy ki,-miből "vezeti le" a következtetést,-az mellékes az MDF jövőjét illetően. - MERT NINCS JÖVŐJE! -Már "jelene is alig",- mert ha "csak egy emberen múlik",- meddig FRAKCIÓ,-EGYSZER CSAK AKAD "egy Csányi,-vagy egy Széles" kvalitású ÚRIEMBER,- aki kilóra megvesz egy "megélhetési politikust".

 

-Vagy "lemegy vakondokba",- és átmegy a szomszédba,- ahol a többi VAK UNDOK -már ott van. Van közöttük olyan is,- akit KIZÁRTAK,- mert hasonló "akciót szerveztek",- mint A KORNÉLKA. Ez lenne a "Lezsák-brigád".

 

Mert a "lö- ZSÁK" -mindig megtalálja a FOLTJÁT! A "többiek"?-Lassan,- de kitartóan "fúrtak,-"-míg át nem értek -"szintén a szomszédba". ( Ők az "igazi vakondokok",-akiknek a kezét a "nagy testvérnek" fogni kell,- nehogy rossz helyre tegyék a "névjegyüket")

 

Mára az Antall-kormányban politizálók közül maradt egy "utolsó mohikán", - akinek a befolyása a mai MDF-politikájára vajmi kevés.-Pedig nem ártana, - ha "hallgatnának rá",- mert mindig JÓ AZ ÖREG a háznál.

 

Ami Dávid Ibolykát illeti,-a "fejtartása arégi",-és a képességei is. Sajnos, MÉG MINDIG NEM ÉRT A FOCIHOZ! -E nélkül pedig Magyarországon nem lehet "érvényesülni". Erre példa "Orbán PÁLYA-futása-Felcsúttól a Miniszterelnökségig,-és VISSZA"

 

  • Mivel Ő ÉRT A FOCIHOZ, -most is ott van: "A partvonalon kívülről" -szemléli az eseményeket,- és "szedi a labdát",- amit az MSZP néha? (sokszor)- túl magasra dob fel...

 

Ebből "élnek" már 6 éve. Sanyarú lehet "labdaszedőnek lenni" annak, - aki "Gól- KIRÁLY"-szeretett volna MARADNI!

 

Szerző: Szilárd bácsi  2008.10.03. 08:57 Szólj hozzá!

Címkék: elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr2693756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása