Az utolsó mohikán

 

Azzal értek egyet,- aki azt mondja:

-Az MDF a rendszerváltást "alapjaiban" qrta szét! (FN,-számok,-betük) -Amilyen fölénnyel GYŐZTEK,- olyan nagyot buktak:

Amihez "hozzányúltak" -tönkrement,-lerombolták,-elkótya-vetyélték. -Semmi szükség nem volt se KÁRTÉRÍTÉSRE,- se "igazságszolgáltatásra,-se III./III.-ra, -se a Tsz-ekszétverésére,- se a "keleti kapu" bezárására.

 

Ellenben kellett volna "csinálni" egy új alkotmányt,- és hozzá egy

ÚJ MAGYARORSZÁGOT,- közigazgatásilag. -A maiak?

 

Az a "maradék",- aki már SENKINEK NEM KELLETT,- még a Fidesznek se. Csak arra valók, hogy velük "ki legyen a létszám". -Azt meg végképp nem tudják "eldönteni",- hogy a "két alternatíva közül" melyiket támogassák. -Így nagy valószínüséggel az a sors vár rájuk,- hogy be se fognak kerülni.

 

Mert ma ez a kicsiknek egyedül nem megy! Vagy odaállnak most, teljes mellszélességgel -az egyik oldalra,- vagy mennek a "süllyesztőbe". Arra "játszani",- hogy kivárják,- kinek van nagyobb esélye a nyerésre,- és majd ahhoz csatlakoznak,-ez nem fog menni,-mert mindegyik NAGY PÁRT -csak azokat fogja támogatni,- akik "végigharcolják" a választási küzdelmeket.

 

Persze lesz olyan is,- akit KILÓRA MEG LEHET VENNI: -De az nem PÁRT LESZ,- hanem "csak személyek",- akik a "továbbélésért és pozicióért" -hajlandók akár az elveiket is "feladni",- vagy a "lelküket az Ördögnek eladni". -Egyre megy. Az MDF 1984-ben "bukott meg",- de az ÍTÉLETET CSAK 2010-ben fogják kihirdetni.

 

-Ugyanerre a sorsra jut az SZDSZ,- annyi különbséggel:-az Ő RÁADÁSUK mindössze 2 év. -Köszönhetik Fodor és Kóka "hatalmi harcának",-és annak,- hogy TÚLBECSÜLTÉK A LEHETŐSÉGEIKET!

 

-MERT A "KUTYA" - türelmes jószág.-Egy idő után viszont már HARAP IS! -Ezt az SZDSZ-nek is illene tudni. Na és a "húr is" csak addig feszíthető,- amíg el nem szakad. Azt pedig nincs ember,- aki jelenleg "össze tudná kötni". -Talán az UTOLSÓ MOHIKÁN ,-a Kuncze.

 

Szerző: Szilárd bácsi  2008.10.03. 08:56 Szólj hozzá!

Címkék: elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr55693750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása