OKTÓBER 4.-e lesz

 

-e történelmi dátum?

 

 

-Gondolatok A TARKA MAGYAR

 

rendezvénye előtt-

 

Magyarország eléggé "tarka" volt,-most is az,- és a jövőben még tarkább lesz.

-Régen a "tarkát" leginkább a világhíres "magyartarka-marha" jelentette. Mára "fordult a világ rendje",-inkább a sok "marha" -jelenti a tarkaságot.

 

Tudom én,- hogy ez az "írás" -nem az ÁLLATOKRÓL, hanem az emberekről szól. -Már a "honfoglaláskor" is tarka volt az ország népessége:-Csak akkor nem a "bőrszín",- hanem a nemzetiségi hovatartozás,- meg a vallási különbségek miatt.

Ma viszont a SZÍN A SZÁLKA- minden 3. "magyar" -szemében.

-Meg aki "más,- mint Mi vagyunk!"

 

Nálunk a dakotákat se szereti senki./szándékosan nem a "felmérésekben szereplő nem létező népet" említem,-mert DAKOTÁK se élnek már/ Csak egyik Vezérünk

gyűjti ennek a népnek a KÖZMONDÁSAIT.

Ezekben a marha helyett a LÓ SZEREPEL,- de ha szamár nincs, a ló is megteszi.

 

-Akiket "valóban" nem szeretünk: -a feketétől -a sárgáig, -a "bálványimádótól" -az igaz keresztényig,-a kékszemű "szőkétől"-a "ferdeszemű" feketéig -benne van MINDENKI! -Aki valamiért "nem szimpatikus" NEKÜNK,- magyaroknak.

 

Van "néhány" nem tetsző "faj",-akik ellen már nagyon régen (van már 70 éve) fellépett egy másik,-nagyon NEM TETSZŐ MÓDON VISELKEDŐ -"másik faj".

Egyik a zsidó és cigány,- másik:-A NÁCIZMUS! (-nem azonos a "némettel")

 

Ma ITT TARTUNK! -Van,- aki a "Kirekesztés híve",- és ezért GYŰLÖLKÖDIK. -De ezt nem "csak szóban teszi",-elmegy egészen a TETTEK MEZEJÉRE is!

Nem hiába mondják "külhonban":-"A magyarnál rasszistább nép alig található!” Ez igaz! Ha minden 3. ember így vélekedik "kishazánkban", el kell fogadnunk.

 

Tenni lehet ellene!Ha Petőfi élne,-ezt mondaná: Talpra,- magyar! -Hív a "Tarka Magyar" mozgalom,mutasd meg a Világnak,- nem vagy "annyira" RASSZISTA!

Ha ezt a Magyar Miniszterelnök is meg akarja mutatni, nem gátolhatja meg senki!

 

Az Országházban Miniszterelnök,az utcán,-családja kíséretében a "Tarka Magyar" menetben épp olyan civil, mint a többi magyar,aki nem akar lélekben tarka lenni!

 

Hogy ez így van,- arra „bizonyíték”:-Az előre bejelentett ELLEN-TÜNTETÉST

a Tomkat néven ismert szélsőjobbos „egyik szervező” -éppen Gyurcsány Ferenc résztvétele miatt visszavonta.

 

-Már csak a „többieken múlik”,-lesz-e újabb ERŐSZAK -az utcán.

 

Szerző: Szilárd bácsi  2008.10.03. 09:05 Szólj hozzá!

Címkék: politika gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr32693767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása