Az egészségügy helyzete

 

Ma Magyarországon

 

 

 Egyik ismerősöm blogjában az egészségügyről szólt.

Meglepődve tapasztaltam,-mennyien szóltak hozzá



Ez egy "jó hely"- hiszen csupa ismerőssel találkoztam. És egy jó blog,- ami olyan problémát tár elénk, amivel minden nap szembesülünk: az orvossal,-aki lehet JÓ,- mert van HIVATÁSTUDATA, és meg akar gyógyítani mindenkit.

De lehet ROSSZ IS,-(talán embernek is)-mert x@rik a "hivatástudatra,- "nála a LÉ határozza meg a tudatot"!

Ismerős mindannyiunk számára,- amikor "boríték nélkül" BORITÉKOLHATÓ A LÉPÉS,- amit velünk fognak tenni: -Kihajintanak,- mint a "macskát
x@rni!

Mert a hely a VASTAG BORITÉKOT adó "betegnek!?!? van fenntartva,-a többinek COKI!

Nem akarok egyéni sérelmekkel előhozakodni: De a mai egészségügyre RÁFÉRNE EGY ALAPOS ÁTSZERVEZÉS! Mindössze a "szemetet" -kéne KISEPERNI, de a legmagasabb "polcról-lefelé haladva"!-kéne csinálni!

Hogy Én -hol kezdeném?

A Fidesz EGÉSZSÁGPOLITIKUSAIN,- Mikolával az élen, de Orbán se úszná meg,- mert Ő a MINDEN LÉBEN KANÁL -szerepet játssza,-és korántsem áll neki olyan jól, mint ROGER MOORNAK!

Aztán jöhetne a "Kamaraelnök" Éger István, és az a Cser Ágnes,- aki Walamikor még , -mielőtt Orbánék szekértolója lett,- normálisnak látszott.

Már "csak a kórházvédőket,- meg a sztrájkolókat" kellene jól fenéken rúgni,- és akkor a TÖBBI RENDES, HÍVATÁSÁT GYAKORLÓ ORVOS akár fele-létszámmal, 3-x olyan jól ellátná az egészségügyet, hogy még REFORM SE KÉNE!

Ami van, azért kizárólag a mindenben ellentmondó ELLENZÉK, és azoknak a szekértolói a felelősek. Nekik,ha most kéne letenni az orvosi disszertációt, nem sikerülne! Mert nem TUDNÁK,- de nem is AKARNÁK ! LETENNI A HIPPOKRÁTESZI ESKÜT!

Mert akkor DOLGOZNI KÉNE! Ők meg épp azt akarják,-hogy "dögölne bele a kormány” Gyurcsánytól a Miniszterig AZ EGÉSZSÉGÜGYBE!

Hogy ebbe "betegek is beleesnek?" -Mit számít az!

Majd jönnek a Temetkezési Vállalatok,- és "elkaparják"!

Oszt Jó Napot!

 

 


 

 

Szerző: Szilárd bácsi  2008.10.27. 15:59 Szólj hozzá!

Címkék: politika elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr100734680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása