A  NAGY  NYÁRI  CSÚCSTALÁLKOZÓ 

 

helyszinének  és tartalmának ismertetése.

 

Helyszín: Vajdácska,GÓLYA-tó, a "kertünk alatt faragtak az ácsok"- egész nyáron, hogy elkészüljöna TÓ, amin modellezni lehet az országot, a "kettéosztottságot",a politikai hovatartozást, egyszóval a MINDENNAPI ÉLETÜNKET.

 

RÉSZTVEVŐK:

 

Mindenki,- aki azért jön oda,- hogy JÓL ÉREZZE MAGÁT,- és e közben nem akarja azt elérni,- hogy a "másik" - ROSSZUL ÉREZZE MAGÁT! Ezért a "lakók"- lakhatnak a JOBBOLDALON,- vagy a BALOLDALON,- egyformán kell fizetni MINDENKINEK! 500 Ft-okat 1 fő/éjszakáért,- bármelyik faházban laknak! (fürdőszoba is van) Egy faházban 4 férőhely van,- lehetőleg "egyoldaliak számára"-nehogy a "házon belüli egyet-nem értés" eluralkodjon a lakók között!

 

A VITÁKAT - a tó közepén álló "szigeten"- lehet lefolytatni.Ez a sziget a BÉKE SZIGETE elnevezést kapja erre az időre, ezért ide "csak fegyverek nélkül" lehet bejutni, ahová mindkét oldalról híd vezet. Ott a DEMOKRÁCIA játékszabályai érvényesek, és ha Walaki kisebbségbe kerül, de még tovább kekeckedik,- nyugodtan be lehet dobni a vízbe,- ahol a HALAK (az afrikai harcsák és piranják) már türelmetlenűl várják az ELEDELT!

 

Vannak békés területek is,- ahol a résztvevők megmutathatják TUDOMÁNYUKAT különböző ágazatokban: ULTI,- horgászat, -sütés,- FŐZÉS, - csak itt arra kell vigyázni, - nehogy a "fakanalat és a nyelvét" felcserélje a MUNKA KÖZBEN!

 

Étkezési lehetőség is bőven van:

Lehet venni és lehet "várni a sültgalambot". (vagy halat) Ha NEM JÖN,- akkor kopp! Ha "jön",- akkor még +kell csinálni,- és ha nem "ehető",- a szakácsoknak kell MIND+ENNI,- szálkástúl...

 

Most "hirtelen felindulásból" - ennyit akartam elárulni a tervemből. Még annyit, hogy akinek a szállásköltség drága, ingyen is lehet elsőosztályú szálláshelyre szert tenni: A kertemben akár 5-6 sátornak is van hely! Ehhez a területet megtisztítani sajátkezűleg kell, én csak kaszát adok hozzá! A friss illatos lucerna olyan kellemes élményben részesíti az ottlevőket,- mint régen a "vándort",- aki a szénában aludhatott! (meg néha "mást is csinált",-én már elfelejtettem,- mi a szokás..)

 

Ennyi étvágygerjesztőül -talán elég is. Ha meg nem,- kérdezzetek! Mert a "Néma gyereknek az anyja se érti a szavát"! Ti már se gyerekek,-se némák nem vagytok!

 

Hogy a találkozó létrejöjjön, akarni kell!Legalább 20,-de inkább 30 főnek! Mert "néhány kóbor lélekért"- NEM MOZDÍTOM MEG a kisujjamat se!

 

Na meg az ULTI! E nélkül számomra fabatkát se ér az egész! Mert idő az LESZ, hely is,-de ULTISOK NÉLKÜL nem megy! Néhányat én is idecsődíthetek,-de az IGAZI -Ti lesztek! Elvégre Nektek is DICSŐSÉG- "velem játszani",-pláne,- ha úgy fogtok játszani,- "mint macska az egérrel"!

 

Hiszen tudjátok! -Van, amikor a "Nyúl viszi a puskát"!-Meg olyan is,- amikor Fortuna "begbottlik",- és RÁTOK ÖNTI A SZERENCSÉT!

 

Mindent egybevetve, én KÉSZÜLÖK... Szeretném,- ha nem "egyedül kéne passziánszoznom",- mert EGYEDÜL NEM MEGY!

 

VÁROM A "VISSZAJELZÉSEKET,- IDE lehet "regisztrálni"- minden műfajra!

Fakanalat (egyet) tudok "ajánlani",- ami NEM CSAK A FŐZÉSRE -alkalmas!

 

Az eseményt KÖZ-MEGEGYEZÉSSEL (is) -be lehet határolni. A "döntő szót"-én fogom kimondani,- mert annak a hétvégének "versenymentesnek"- kell lenni!

 

Nyáron lesz,- amikor a "vízbedobott kisebbségben maradó hordószónokra" nem fagy rá a ruha...(-csak legfeljebb a "piranják" -megkóstolják!)- de szerintem nem fogják "megenni", mert a "fideszeseknek még a mája is keserű",(remélem, Ők kerülnek a VÍZBE)- ÉS AZT MÉG AZ afrikai harcsák - se szeretik.

 

Mint ahogy Mi se szeretjük a "betelefonáló Marcsákat" -az ATV fórumába!

 

De hát a "szabadság idejére" a TV- nézést is fel lehet függeszteni,

NEMESEBB ELFOGLALTSÁG IS LÉTEZIK!

Ilyenkor már az ULTIÉ kell, hogy legyen a Főszerep,

és a kibicek "kussolása mellett"-vidáman játszunk.

- (ha lesz kivel!)

 

Szerző: Szilárd bácsi  2008.11.20. 09:21 3 komment

Címkék: politika humor ulti

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr65779015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malacka 2008.11.20. 18:47:42

Kedves IIvics!
jó ötlet, értékelem erőfeszítésedet, és, remélem sokan el tudnak menni; imádok utlizni; csak, én dolgozó nő vagyok, nem elég évi szabadsággal; fiamék, az onokáimmal svédorszégban laknak; lányomék a főtt városban; anyum, 3 testvérem Gyöngyösön; abádszalókra onokatalálkozóra kell mennem; Bánhegysre búcsúra; és, a sok esküvőről szó se essék; majd ha nyögdíjas leszek, és, nem lesz szűksége rám onokáimnak, ha egészségesek testvéreim, nem köll beszállnom ápolásba, és, ha kapok annyi pént, hogy utazni is tudjak, akkor el tudok menni

Ködember 2008.11.21. 15:40:34

Szolárd, holnap folytatjuk!

ködember 2009.01.04. 07:31:20

Szilárd, ha olvasod a kérésem, küldjetek az uj klubból üzenetett nekem és rákatintva hátha engedélyezi a hozzászólást.A club nem enged a tagokat sem lehet megnézni, lehet hogy nem is vagyok ott ! Segits kérlek!
süti beállítások módosítása