Kalandozni voltam.

 

Már azt hittem,- itthon töltöm a „hétvégét”- békésen üldögélve a számítógépem mellett. De egyszer csak „kapásom lett”!- Csörög a telefon:

-Várszegi Urat keresem!

-Én volnék az...-Mi célból?

-Vasárnap ULTIVERSENY – lesz Hajdúszoboszlón a ZÖLD BÉKÁBAN!

 

A szemem „felcsillant”:-Régi,- szép emlék jutott eszembe: -Még anno 2007 januárjában Én voltam a „Keresztapa”- a szoboszlói ultis élet beindulásánál! Akkor még Hajdu Imre küldte el Velem a MARABU- sorsolóprogramot,- hogy a „szabályok szerint”-tudjanak játszani!

-Ott leszek,- ha a szállást el tudom intézni!-válaszoltam,- és „lázas szervezésbe” fogtam...

 

Igenám,- de éppen ekkor „dúlt a családon belüli HIDEG-háború,-”

így nem tudtam senkit ELÉRNI! A „telefonok”- némák maradtak.

 

Aztán a „kártyás barátok” következtek:-Az első -itt se sikerült,- mert éppen TÖLTÖTTE A TELEFONJÁT,- így már „csak egy reményem volt”,- a Zoli,- akiben még 1 – X – se csalódtam! Nála már többször is aludtam!

 

Ugaz,- akkor még nem volt ilyen hideg,- de gondoltam: Ezt is megoldja!

Meg is oldotta:-Sőt,- partnereket szerzett,- nehogy a „napom kárba vesszen”- így hát HAJNALBAN- elindultam DEBRECENBE! (nem „pulykakakasért”-csak egy kis JÓ PARTIÉRT)

 

Mire megérkeztem,- már ott várt a „másik”- a Kálmán,-aki már negyedórája ott „mászkált mán”- várva- hogy osaérjek,- és hogy a Zoli barátunk elvigyen Minket a debreceniek „szentélyébe”- a HŐKÖZPONTBA! Mert ott jó ám a „kártyások dolga”!- nem fáznak, hiszen jó meleg van, különösen,- ha „belső fűtés is járul” a külsőhöz: Mert ahogy megérkeztünk,- az első kérdése Kálmánnak az volt:

-Van-e valami „innivaló” -ITTHON?- Mert Ők,- ugye,- OTTHON VOLTAK!

 

Közben megérkezett a NEGYEDIK,- a Pista! -Így már teljes lett a garnitúra, én a KAJÁT VITTEM, (házi szalonna,- kolbász)-lett egy üveg VODKA, (ennek később naaagy szerepe lett!- na meg annyi sör,- amennyi szükségeltetik a jó hangulathoz!

 

A hangolat KITŰNŐ VOLT!- és ahogy „fogyott az ital-mennyiség”

- úgy emelkedett a hangulat,- és NŐTT A BÁTORSÁG!

 

Így esett meg az az eset- hogy a „Kálmán-barátunk”- egy naaaagy BUKTÁBA beleesett! Akik értenek „walamit is” az Ulti Művészetéhez,-tudják,- hogy mit LEHET,- és mit „nem érdemes”- kockáztatni egy „naaaagy nyerés” érdekében! Mert lehet belőle NABYBUKTA!

 

Lett is: A Kálmánnak „baráti kölcsönt”- kellett felvenni,- hogy az elvesztett KÉT DISZNÓ- árát ki tudja fizetni! (-ha „Walaki nem tudná:”-Kártyában az ÁSZT!- hívják „disznónak”! -meg aki „berúg”- azt is!- de a KETTŐ- nem ugyanazt jelenti)

 

Közben lejárt az „első félidő”-mert a „Zolinak”- dolga is van ám! Ki kell nyitni a FÜRDŐT,- ahová estére vendégeket vár!

 

Így hát átköltöztünk a „legénylakásba”- ahol most „csak egy kis szoba volt fűthető”,-és ahol tovább folyhatott a zsuga,-de a két „ivócimbora”- annyira ragaszkodott s „vodkásüveghez,-”- hogy azt semmi pénzért nem akarták OTTHAGYNI!

 

Közben én óvatosan nézegettem a szoba másik végében levő „ágy felé”- ami két asztalra helyezett „ágybetétből állt”-

 

-Itt fogok aludni?-kérdeztem gyanakodva...

-Itt!- felelt Zoli.

-De ne sokat „forgolódj”- mert le találsz esni!

 

Aztán folyt tovább a JÁTÉK. (meg a vodka is) Kálmán-barátunk már kijazanodófélen volt,- de még mindig a „naaagy buktát” emlegette.-Közben egész jól „helyrerázódott” (anyagilag),- de most a Pista lett egyre bátrabb,- és Ő is bemondott egy „qrvanagy mondást!”

 

Ő is a PIROS 4 ÁSZT- jelentete be,- de EGY ADUBÓL!

Bátor mondás:-Nem is lett meg,- és KONTRÁVAL BUKTA EL!

 

Ezzel úgy „elvettük a kedvét”- hogy BÁNATÁBAN- hazament...

Azért egy „jó tanáccsal” a Zoli ellátta:

-Az út közepén menj,- komám,-nehogy valamelyik kerítésen „fennakadj”!

 

Így hát „hazamentek a legények”- én meg ott maradtam EGYEDÜL.

Nézegettem,- hogy lehetne „gond nélkül”- felmászni az ágyra.

Ha a villanyt „leoltom”,- nem látok semmit: Ha égve hagyom- nem tudok elaludni.

 

Eloltottam.Felmásztam a „végén”- és előre másztam.Mikor úgy éreztem,- hogy már „jó helyen vagyok,- „- a hátamra fordulva le akartam feküdni.

 

Le is kerültem a hátsó felemre, de a FÖLDRE! Annyira a SZÉLÉRE „MÁSZTAM” A SÖTÉTBEN,- hogy amikor fordultam,- már lent is voltam...

 

A szoba rögtön „kivilágosodott”: -Ahány csillag ragyog az égen,- mind ott „ugrált” előttem. Elnyúltam,- mint a „döglött béka”- aztán eszembe jutott:

Holnap A ZÖLD BÉKÁBAN- kéne játszanom!

De ahhoz előbb fel kéne állni,- és megnézni,- mim tört össze....

 

Negyedórás „megfeszített munka eredményeként”- sikerül FELÁLLNOM!

-Megállapítottam,- hogy ÉLEK!- és menni is tudok:-Igaz,- most már a

sánta kutyának”- csak „két és fél”- lába volt,- és csípőficamos is lett.

 

Tanulva az „esetből”- a széket az ágy KÖZEPÉHEZ TETTEM,- a villanyt se oltottam le,- így másztam fel..Természetesen nem tudtam elaludni a fénytől.

 

Lemásztam,- „lesz,-ami lesz”- eloltottam a villanyt,- VISSZAMÁSZTAM- (nem estem le)- és elaludtam...-Majd „felébredtem”- és mivel koromsötétvolt,- nem tudtam,- HÁNY ÓRA VAN? Lekésni nem akartam,- ezért LESZÁLLTAM! -Fél kettő volt. (vagy 2 órát „aludtam”?) Vissza,- majd „megint”:

4 ÓRA!- Már nincs is olyan sok hátra!- 5 órakor FELKÉLTEM.

Ha még 1-x elalszok,- nem érem el a buszt,- akkor minek jöttem!

 

Megreggeliztem.Volt még fél karaj kenyerem,- meg arra elég májkrémem. Előkészítettem a gyógyszereimet,- csak keresnem kellett „walami folyadékot”,- amivel bevegyem. Semmit nem találtam.Víz nem volt az épületben,

amit meg Zoli odakészített a WC-t leönteni,- abba Kálmán belehamuzott..

Ezek a „jómadarak”- meg tegnap mindent MEGITTAK!

Végre találtam „walamit”: -Én kólának néztem,- ez jó lesz-gondoltam,-

és bevettem vele a gyógyszereket. Szép „sárga volt”.

 

Mikor „megvizsgáltam”,- kiderült: Minden hónapban vesznek MINTÁT- a fürdővízből! Ez a „decemberi minta volt”!

Még szerencse,- hogy a „szavatossága”- még nem járt le!

 

Aztán „szerencsésen” megérkeztem a ZÖLD BÉKÁBA! Ebben nagy segítségemre volt Karcsi,-”alias „tökkös”- barátom,- aki ELVITT,- majd a végén az állomásra KIVITT- a vonathoz.

 

Itt „régi,- kedves ismerősökkel”- találkoztam. -Ott volt a PISTA IS, -aki a végén a partinak- elhagyta a helyszínt”-és úgy látszik -HAZAÉRT! ( biztos megfogadta a „tanácsot”,- és az út közepén ment) -Megkérdezte,-. Hogy -”mennyivel maradt adós?” Mikor meghallotta,- leült:-Szerencsére volt alatta szék.

 

A verseny szépen „lement”- csak a „számitógép ördöge” bújt bele a gépbe,- onnantól KÉZZEL ÍRTÁK AZ EREDMÉNYT! Ez nem befolyásolt abban,- hogy megnyerjem a versenyt,- és gazdagabb legyek egy ZÖLD BÉKÁVAL- meg némi készpénzzel! -Mikor a feleségemmel közöltem a HÍRT,- (a „zöld békát”)- először láttam „lelki szemeimmel”- FELUGRANI,- majd beleordította a telefonba:

 

-”Ide ne hozd,- mert kiváglak Vele együtt”!

Tudni kell,- hogy semmitől se fél úgy,- mint a BÉKÁTÓL!

(különösen a ZÖLDTŐL) -Amikor „MEGÉRTETTE”- hogy ez a béka

NEM AZ A BÉKA,- megnyugodott,- és megígérte,- hogy kijön elém az állomásra.

 

De addig még történt egy „kalandom”.Nyíregyházán fél órát kellett várni a csatlakozásra. Megittam egy doboz sört. Közben beviharzott egy háromtagú cigány társaság (2 fiú,- 1 kurva) -Lehet,- hogy „vadászatra indultak”.

Úgy látszik,- jó „alanynak néztek”- mert a „kurva”- odajött,- és a fülembe súgta:

 

-Őreg! -Nem akar SZEXELNI?

-Nekem már a KEKSSZEL IS- meggyűlik a bajom,- NEM A SZEX- szel!

 

Láttam,- hogy nagyon „letörte a válasz”, hát gondoltam,- megviccelem Őket: Odaszóltam:

-Oszt tudjátok, mit mondott a görög pap amikor a sokadik dolgot kérték Tőle?

-Nem tudjuk!- No,- mondja,- mit!

-Hát a faxom nem kéne?

-De,- Öreg,- éppen hogy AZ KÉNE,- hiszen Mi „minden hangszeren” játszunk!

-Na,- az enyémen nem hinném,- mert ez már nem szólalna meg,- akár „fújnátok,-akár szívnátok!” -Ettől még a KUTYÁÉ IS szebben szólna!

 

Úgy röhögtek,- hogy szerintem „cserélni kellett” a pelust...

Én meg „szedtem a sátorfát”- mert már IDŐ VOLT: Indult a vonatom.

 

Ezen a két napon mindenféle élményben volt részem. -De a legemlékezetesebb az „ágy-jelenet volt,- ami nem hasonlított egyetlen pornófilm egyetlen kockájához se!

 

Szerző: Szilárd bácsi  2009.01.28. 17:14 1 komment

Címkék: napló ulti

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr21908591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juhasznejuli 2009.01.28. 18:11:47

látod ez kell neked meg nekünk is egy kis vidámság,minden esetre még mindíg nagy huncut vagy és a békától én is félek!Sok ilyet szeretnék olvasni tőled!
süti beállítások módosítása