A Szeretetről, Gyűlöletről és    

 

             az   Ordító Egérről

                  

 

                           


 

-VÉGIGOLVASVA A HOZZÁSZÓLÁSOKAT,- akadt még néhány gondolatom- kiegészíteni a témát. Mit jelent SZERETNI,- vagy "nem szeretni"! Az EMBER sokszor végletekben gondolkodik, és sajnos,-cselekszik is!

Nem egy esetet hallottunk már, hogy tegnap még nagyon szerette,mára nem szereti, holnapra úgy meggyűlöli, hogy képes MEGÖLNI IS!

-Azt hiszem,- mindenkinek ISMERŐS A PÉLDA!
Pedig a "szeretet és a gyűlölet" EGY TŐRŐL FAKAD!
És az "irigység,de főleg a FÉLTÉKENYSÉG" a mozgatórugója!

Aki az egyiket NAGYON TUDJA,- a "másikat" is GYAKOROLJA!
Ez nem is baj,- ha nem megy el addig,- amikor már a GYŰLÖLET IRÁNYÍTJA TETTEIT! Mert nem kell "szeretni az ellenségeinket",- akár GYŰLÖLNI IS LEHET,- de ezt lehet kulturáltan is "elkövetni": Ha figyelmen kívül hagyjuk, elkerüljük,egyszóval NEM AKARJUK MEGSEMMISÍTENI! Se "fizikailag,-se erkölcsileg"! De Ma Magyarországon /-sajnos/- léteznek olyan "erők", akik PONT EZT AKARJÁK!

Ezt az ERŐT mozgatja az az "ember"?, aki kiengedte a PALACKBÓL A SZELLEMET! -/-a nácizmus,-rasszizmus SZELLEMÉT- és minden SZÉLSŐSÉGES MEGNYILVÁNULÁST - "védőszárnya alá véve" TÁMOGAT egy cél érdekében: a HATALOMÉRT! /

És ezt a szellemet kiengedni könnyű volt! -VISSZAZÁRNI - viszont szinte lehetetlen! Ehhez kéne az összefogás,- ami "elképzelhetetlen addig", amíg ORDÍTÓ EGEREK határozzák meg az utca hangulatát,- megakadályozva abban az ország népét, hogy a bajban összefogva, egymás kezét fogva,- EGYÜTT MÁSSZUNK KI A GÖDÖRBŐL!

Mert ez az ország EGY VOLT! Magyarország,- a hazánk,- mindaddig, - míg "hatalomra vágyó éhes EGEREK" szét nem hasogatták!

Én így látom. Elnézést, ha ezzel beleléptem volna "Walaki lelkébe"...
De senkit nem akartam megölni! Nem úgy, mint a "palackból kiszabadult szellem" által vezetett”faluszéli gyilkosok” TESZIK!

Mert Ők csak azt teszik,- amire az ORDÍTÓ EGEREK bíztatják Őket!

 

Szerző: Szilárd bácsi  2009.05.07. 09:17 Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr121107594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása