Knock Aut!

 

Ma, 2009 23 óra 30 perckor azt éreztem: -Én /-is-/ megkaptam azt a "pofot",- amit a Pécsi Polgármesterválasztás alkalmából minden baloldali érzelmű ember MEGKAPOTT!
MIRE A VÉGÉRE ÉREK,- már hétfő lesz:- és nemsokára érződni fog a HATÁSA!
Sokkoló lesz!
Megpróbálom "érzékeltetni" az ország HANGULATÁT,- és megjósolni a "következményét"! Nem vagyok JÓS,- de kíváncsi az igen: Mi fog bejönni.


 

KNOCK AUT! Ez még a "sportban is" megrendítő hatású szokott lenni! -De a POLITIKÁBAN ez sokkal erősebb hatást tud kiváltani. A HATÁST már holnap érezni fogjuk!

A Parlamentben,- ahol HÉTFŐN a szocialisták és "szövetségeseik"- nem lesznek lelkesek.- Inkább egy "megvert sereg benyomását" fogják kelteni, mert egy megelégedett, "Győztes Fidesz" fogja vinni a SZÓT, egészen az ELŐREHOZOTT VÁLASZTÁSIG! Amit soha olyan "hangosan nem fognak követelni, mint holnap!

Ezzel lesznek tele a TV-műsorok,- Újságok,-és ezt tárgyalja az UTCÁN A NÉP!

De nem akárhogy! Messzemenő következtetéseket fognak levonni! Alapja is van: Ha az "egyik legnépszerűbb politikusa az MSZP-nek ilyen nagyot tud BUKNI, MI VÁRHATÓ majd a "következő, és az AZT KÖVETŐ választásokon?

Ez! -De "fokozottan!"- Mert a MAGYARNAK mindig MOHÁCS KELL AHHOZ, hogy KIJŐZANODJON! -Meg fogjuk kapni AKKOR IS!

Miért?- mert az a 65 %,- aki PÁVÁRA szavazott, az a MAXIMÁLIS Fidesz szavazóbázis volt! -És OTT VOLT,- szavazott,- míg az a 54 % "választópolgár", aki NEM VOLT OTT, így nem szavazott , az a "hitétvesztett MSZP,-SZDSZ-MDF -hívek " közül MARADT OTTHON!

Most "adták vissza" Szilinek a "Verebet", az állandó "ki és mellébeszélést", és a KÜLÖNVÉLEMÉNYEKET!- Mindössze azt nem mérték fel, hogy EZZEL NEM Szili Katalin Házelnök bukott meg, hanem a BALOLDAL EGÉSZE "esett pofára"! Ha úgy tetszik, GÓLT RÚGTAK! Csakhogy NEM A MEGFELELŐ "kapuba", mert ez ÖNGÓL  VOLT  A  javából!

 Már    HÉTFŐN  MÉRHETŐ  LESZ    az  a  kár,-  amit  az  egész    ORSZÁG    szenved  el: A  Tőzsde  "reagálása"  a  Ft-ot  is  a    PADLÜRA  KÜLDI!  -/bár  ne  lenne  így,-  de  ÍGY  LESZ! /-EZT  AKARTUK?-    Biztosan  nem.  De  a    MAGYAR-    soha  nem számol  a  "következményekkel!

-Nekünk    mindig,-  mindenben  MOHÁCS  KELL!  Ez  is  "felér"  a  300 Ft-os    KÉRDÉSSEL!-   És  fog is  annyi    KÁRT OKOZNI!

 Az Országgyűlésről,-  már  nem  is  beszélve! Ma,-  /azaz már  "hétfön"/  annyi    ELÉGEDETT  KÉPVISELŐ   még  nem  volt  a   HÁZBAN  -/a  jobboldalon/,-  de  annyi  "behúzott  farkú  és  medszeppent  se"  /-a  baloldalon/,-  és  míg  az  EGYIKKEL  "madarat  lehetne  fogatni"  -/ szerintem  OTT  IS  LESZ  a  "Díszpáholyban"!/- a    MÁSIK    az "egérlyukba is  elbújna!

MA    nem  lesz ajánlatos  az utcán  politikai  vitába  szállni. -A  csalódásunkat  jobb,-  ha  otthon  veztjük  le.

 Egy  "adalék"-  arról,-  mit  jelent  egy  "fanatikusnak"-  ez  a    GYŐZELEM!-Kinyílt  a    CSIPÁJA!   -És  "habzó  szájjal"  SZAJKÓZZA    azokat  az  "alá  nem  támasztott"    HAZUGSÁGOKAT,-  amivel  a  Fidesz  sorra  lőtte  ki  a   baloldali  politikusokat! Nem  véletlen,-  hogy   PONT  MOST!    számoltak  be  az  "újságok"  Oszkó  Péter  most    ÉPÜLŐ  NAAAAGY  -"házáról!"  És  most újra  "felerősödtek"  a    LIBÁK ,-   az  Ovs Chore  cégek,-  a    PÉNZMOSÁS   és  a  "mesés  vagyonok"-  de a    KISNYUGDÍJASOKAT  SÚJTÓ    intézkedések.

 Öten  "utaztunk"  egy  autóban.  Odafelé  "még  a  kártya"-  volt  a  téma,-/ultiversenyre  mentünk/-  hazafelé   a   POLGÁRMESTERVÁLASZTÁS!

Az  "összetétel": 1  "fő"-  HABZÓSZÁJÚ ,-   1 "mérsékelt"- és  1  +közömbös    JOBBOS,-  -SZEMBEN   1  MEGGYŐZŐDÉSES  -és  1/2-ed  /-fél/  balos.

 Már  az    ARÁNY  IS  majdnem  hű  képet nyujtott a    MA  HANGULATÁNAK!A  "habzószájú"-  egészen  jól  bírta,- egy  órából    HATVANÖT  PERCET    beszélt,- de  "csak  Pestre  érve-  száradt  ki  a  szája,-  addig  viszont  a  "veszettség  jelei  mutatkoztak  Rajta"!  -Nem  csoda,-  fogy  a  "fél"-  meg se mert  mukkanni,-  de Nekem  se  volt  sok  hozzáfűznivalóm! -Nem  szerettem  volna,-  hogy  "kirakjanak"  a  kocsiból,-  vagy  hogy    MEGHARAPJON!

Ez  az    ARÁNY MA,-2009  Május 11.-én    MAGYARORSZÁGON!    A  "kijózanodás  "mikor  lesz"?Erre  nincs  "lövésem  se"! -A  "habzószájúaknak"   lenne,-  ha  a  kezükbe  kerülne  a    PUSKA!  Habár  "puska  nélkül  is   VESZÉLYESEK",- ELÉG,-    ha  csak  a   HATALMAT   szerzik meg!

 Lehet,-  hogy ezért  is    GYURCSÁNY  A  FELELŐS? Könnyen    LEHET!   Mert  az    ÖSZÖDI  BESZÉDET    el  kellett  mondani!  De  nem    OTT, -/zárt  körben,-  a  "barátai,- HARCOS???-társai??"  körében/-  mert  TUDNIA  KELLETT  VOLNA,-   hogy    ELADJÁK! 

Azt  nem  tudom,-/mindent  én  se tudhatok!/-  hogy    HARMINC   "ezüstpénzért"-  vagy  "csak   milliókért ,-  de hogy   ALJAS  CSELEKEDET  VOLT,-  az  biztos!Ha  ugyanazt  a "beszédet"    ORSZÁG-  VILÁG ELŐTT   mondja  el,-  "Nemzeti  Hős"  lehetett  volna! -Így  csak  a    HAZUG   jelzőt  kapta mg    IGAZMONDÓ  ORBÁNTÓL!

 Nekünk    MOHÁCS  KELL! -És  nem  "egyszer,- SOKSZOR!"

 Ennek  a    GYŐZELEMNEK  (is)  Mi  fogjuk  inni   a   LEVÉT!  -Ami  nem  lesz  "édes"-  de QRVÁRAKESERŰ   lesz,- és    FÁJNI  IS  FOG!

-Nem  "kicsit,"-   NAGYON!

 

 

 


Válasz juhasznejuli bejegyzésére:
-Tulajdonképpen ezért "harcoltam érte",- mert nekem is tetszett,- és NEM VOLT MEG!
És amit HIRTELENFELINDULÁSBÓL ír az ember,- azt nem tudja "leírni" még egyszer!
Abban igazad van!-A saját sorsunkat NEKÜNK KELL KÉZBE VENNÜNK,- de "vezető nélkül" SZÉTSZÉLED A NYÁJ!-Én bízok abban,- hogy Gyurcsány,- ha "kipihente magát"- újra csatasorba áll!Vele juthatunk el CSAK a győzelemig!De ki kell takarítani az ISTÁLLÓT!

 

 

 

Na még is meg van nagyon jóra sikeredett,azaz hoztad megint a formád!Ma többször kiverte valami nálam a biztosítékot valószinű fáradt vagyok!De annyira nem hogy ne lássam vesztünkbe rohanunk,senki nem méri fel a veszélyt ha most szétesik a baloldal akkor nagy gáz lesz számunkra az elkövetkező jó néhány év?! Ne nézzük a vezetőket a saját sorsunkon gondolkozzunk el!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

#495153  |   terlasz   |   2009-05-11 03:36   |   Válasz   |   Töröl


Válasz iivcs38 felhasználó #495152 számú bejegyzésére:

A baloldal nem magára haragszik, hanem az elcseszett vezetőire.

 

 

 

 

 

 

 


Válasz iivcs38 felhasználó #495143 számú bejegyzésére:

Az egyik jelszavuk ott van a láncokra kiakasztott pelenkacsomagra írva:
Kattints ide
 

 

 

 

 

 

 

 

Hirtelen felindulás, némi túlzás, de nagyrészt igaz.Baloldalon az összetartás hiánya és a tespedtség okozza a gondokat. Azt az embert is elüldöztük (elüldözték néhányan),aki megpróbált ébresztőt fújni. Egy ilyen ostoba pártnak csakhasonszőrű választói lehetnek. Rájuk fogok szavazni, de nemmeggyőződésből, hanem kizárólag a fidesz ellen. Sajnos
pillanatnyilag ennyi jut eszembe az MSZp-ről.

 

 

 

 

 

 

Szerző: Szilárd bácsi  2009.05.14. 10:31 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr161120896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ködember 2009.05.24. 06:11:54

A véleményem nem válltoztatom meg! Igenis néha bekelll olyan dolgokat vállalni, ami nem nyerő! Én részben előre láttam a dolgok menetét, de egyáltalán nem sajnálom, hogy nem lett polgármester, mert a parlamentben nagyobb szükség van a munkájára , egyrészt meg legalább leszállt a földre és tudomásul veszi azt, hogy neki hol a helye! Volt olyan nyilatkozata, ami Engem felboszantott, hogy őt nem érdeklik a párt dolgai!Ehhez azt hiszem nem kell kommentárt füznőm!Remélem nagyon jó tanulság volt és az EP remekelni fogunk, legalábba nnnyira, hogy kellő mennyiségü képviselőt küldünk és meg mutatjuk, ennek a felfuvalkodott bandának, hogy ÉL ÉS BOLDOGUL A BALOLDAL! Még ha meg gebednek is! Az előre hozott választásokra pedig jó lenne, ha nem kerülne sor!Egyre jobbak a baloldal megitélése, csak nem a rém rádiot és rémtévét kell nézni és hallgatni!Állandoan keresik a jobbosok, mibe lehet belekötni, most kellene egy kiváló médi csapat és legalább olyan köziró, mint a Debreczeni József!Ő meg tudná válaszolgatni kitünöen a mocskolodásaikat, de nem mocskolodva!
süti beállítások módosítása