NEM ELÉG HALLGATNI!

 

De Szólni, IGAZAT - szólni KELL!

 

 

Mióta Gyurcsány Ferenc „megszólalt”,- a Politika ÁLLÓVIZE IS megpezsült. A „Mezei politikusok”,- a -KISEMBEREK-

egymást túllicitálva CITÁLJÁK az Eredményeket.

 

DE a KUTYAUGATÁS nem hallatszik az Égig: -Elnyomja a „Farkasok rég ismert DALA”! ROSSZABBÚL ÉLÜNK,- és már semmi JÓT nem remélünk,- hiszen akkora KÁRT szenvedett már ez az Ország,- hogy a HÁBORÚ nem tett Benne - ennyi KÁRT!

 

Ezt a „nótát” azok KÁROGJÁK,- akik az előrelépés érdekében, az ORSZÁG ÉRDEKÉBEN egy „gazszálat” nem tettek KERESZTBE! legfeljebb a KORMÁNYNAK! -Meg aki épp azt „vezette”.

 

Most már TALÁLKOZNI bíztató szóval,- és igaz EMBERREL. NEM eggyel! SOKKAL, - AKIK ELMONDJÁK AZ eredményeket is!

 

Így találkoztam Jessykével is. -(-ezt a hsz-t a Gyurcsány-blogba tettem,de nekem MEGTECCET!- hát ide is KITETTEM!)

 

Már mintha találkoztam volna Veled! De az is lehet, hogy NEM! Mert Te akkor éppen a partvonalon kívűlről nézted, mi LESZ a jóHOSSZÚÚ írásodból, amelliket nemtudom mellik HÍR-portálon épp akkó' lökték szemétre szemétkedő -emberkék-

 

De SOKAN elmentették! ÍGY Nekem is VAN BELŐLE! De vannak még sokan, akik TUGGYÁK az eredményeket is! (-a "hibákat már a LIBÁK IS" BETÉVE GÁGOGJÁK) hiszen több mint HÉT ÉVE egyéb se folyik a CSATORNÁKBÓL!

Ha "Walakinek sejtése sincs",- mire gondoltam,- hát a SZENNY csatornákra!

 

Mert bár szegények vagyunk, Úri Módon mulatnak egyes MILLIÁRDOSAINK, amikor áldoznak MÉDEÁNAK, a modern Hírközlés ISTENÉNEK azért,- hogy MINDEN NAPRA legyen meg az a HÍR (a) TV-ben,- "Mit qrtak el" ma, mit TEGNAP, de a legjobb? MIT FOGNAK holnap! -És mi van,

ha NEM JÖN BE!- "LEGFELLEBB "HELYRE-igazítJUK"! -OSZT jónapot!

 

Annak meg, akinek a lelkébe BELELÉPTEK, a luk OTT MARAD egy "életre"!

Így születnek Ma "Nálunk" a XXI. századi KARAKTERGYILKOSSÁGOK!

És ettől lesz annyi SRUCC minálunk,- mert úgy FÉL,- /hiszen KÉT TŰZ KÖZÖTT VAN,!/ hogy "lelövik" -ezért dugja a HOMOKBA A fejit!

 

A STRUCC! éppen nem járt aRRa, ahol az ÉSZT osztották. Így vált célponttá!

Szegény STRUCC! Mert ha még ENNYIVEL MEGÚSZNÁ! -Habár be kell "vallanom",-halvány fogalmam sincs aRRa vonatkozólag: TUD-E úszni?

 

Mert hogy GONDOLKOZNI nem, azon már NEMCSODÁLKOZOK!

De hiszen EKKORA TESTHEZ ilyen kis fejben, csoda, hogy ANNYI is "elfér".

 

Ez után jön a JAWA! Miután a jobbról lövők nem tudják ELTALÁLNI az ellenfelet,

mert ebben a fránya STRUCCBAN minden golyó elakad!És ebben a TÉMÁBAN ugyanez a gondjuk a BALRÓL LÖVŐKNEK is! -Így előbb az EGGYIK, majd a MÁSIK megy Oda jól SEGBERÚGNI "szegény struccot!" MINEKÁLL-oda!

 

Fel kéne "világosítani" a zembereket: -"tuggyátok az EREDMÉNYEKET IS?"

"Ehun la!" És kezdenék sorolni. De hiszen már VAN SOKK! aki el is kezdte!

Most hirtelen csak két név juteszembe: Andi 21 /-biztos van "belőlük TÖBB IS! ÉS DANUS 55! -Hát még "belőlük"! És ha még azokat is hozzászámoljuk,- akiknek NINCS szemellenzőjük,- se "füldugójuk"- LÁTNAK és "hallják" az EREDMÉNYEKET (is) meg a VÉLEMÉNYEKET ( is)- az már sok!

 

De az kevés, amit választott képviselőink teljesítenek e tárgyban! Túlságosan el vannak foglalva egymás lejáratásával. Ezért nem jut idő a felvilágosító munkára!

Ezért örülök sok Társammal együtt Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úr eme blogjának!Mert ebben a szétrombolt Országban, ahol minden le van bombázva, lám,-szép eredményeink (is) vannak!Mélyen tisztelt Képviselő Uraim! Kik a MI JÓVOLTUNKBÓL ültök Ott benn, /- vagy "lógtok "ott kinn"/- vajon mi a fenének VAGYTOK OTT,- ha nem azért,- hogy MEGMONDJÁTOK!

 

Emberek! Ezt és ezt MEGCSINÁLTUK! Igaz, hogy "qrvanehézvolt" egy ilyen MINDENT ellenző ellen(s)zékkel, de EZ, sikerült! Ez + az viszont NEM!

MIÉRT IS? Töketlenkedtünk,-"elqrtuk",-NEMmertük,- féltünk. De azértis,- mert nem volt Rá PÉNZÜNK, mert mire kellett vólna, mindig LENYÚLTA "WALAKI"!

 

Ha ezt az uccanépe tudta vóna, nem lenne "Vona,-Budaházi,-Morvai" VESZÉLY!

Sokat ÉR "néha" egy ÖSZINTE beszéd!Pláne ha EL MERIK MONDANI,- ne meg ha "nem nyírják meg" kicsit -/ -mit KICSIT: Nagyon!/

Ezzel az addig se "tájékozott" NÉPET könnyű az "erdőbe vezetni".

 

És ha akadnak JúdáSOKK, Brutusokk, Gyerekjáték: Akár a HOMOKOZÓBAN el lehet dönteni egy Ország Sorsát -néhány mindenre elszánt "gaz-embernek-"

 

"Hol az IGAZSÁG mostanában?-Semmi esetre se Fidesz DEMAGÓG dumájában"!

 

Ennyit kéne MEGÉRTTETNI A "NÉPPEL" ,

akik már qrváraKIVÁNCSIAK a "Meztelen Igazságra!"

 

Szerző: Szilárd bácsi  2009.09.15. 21:19 Szólj hozzá!

Címkék: blogok politika gyurcsány elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr391384925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása