Levelet hozott a Pósta!

Nem olyen „igazit” - csak virtuálisat,-

de ami BENNE VOLT,- a színtiszta igazságot tartalmazta.

 

Ezért VÁLTOZATLAN FORMÁBAN közzéteszem,- hiszen feladójának is EZ VOLT A CÉLJA! Mindenki tudja meg,- miért is kerültünk a „béka segge alá” néhány méterrel?

Ezt a GÖDRÖT Mi ástuk Magunknak. Meg ŐK!Ha elolvassátok a részleteket,- tudni fogjátok belőle: KI A MI,- és ki az ŐK.De még azt is „megsúgom” - hogy ki a TI!

 

Ti, kedves „beszari” balos barátaink, akik kishitűségetekben cserben hagytátok a Pártot!

„Aki” ugyan „megérdemelte” de az ÁRÁT Ti fogjátok MEGFIZETNI! Kamatostól!

Ti, kedves struccként viselkedő barátaink, akik semmivel se törődve nem gondoltátok át, mi lesz a következménye a döntéseteknek, hogy Ti tovább NEM, mert akkar megússzátok! Tévedtetek!

 

Ti DUPLÁN fogjátok megkapni a „seggberúgást”, amit a „hűségesek” szimplán kaptunk meg. Egyszer Tőlük, amiért nem Rájuk szavaztatok, egyszer TŐLÜNK,- mert innen is „elpártoltatok!”

 

A Többi - beszél MAGA HELYETT.

Ajánlom figyelmébe minden Magyar VÁLASZTÓpolgárnak.

Meg annak is,- aki nem VÁLASZTOTT. Mert helyette VÁLASZTOTT más! EZT!

 

-- Eredeti üzenet -- Tárgy : Re: [demokrata] Re: Ez MINDENKI érdeke!]

 

Tudod mit? igazad van legalábbis sok mindenben.A belső dolgokat nem ismerem, hisz nem vagyok semmilyen pártnak a tagja. És most elgondolkodtam.

2010/4/14 Tamás Schäffer

Ez természetes, de hülyeségeken rugózni csak hogy rágalmazzunk nem nyerő módszer. 

Sajnos matematikilag nem jön ki sehogy Orbán Viktor 2/3-ának megakadályozása. Ezen is lehet még rugózni csak egyszeűen nincs értelme. Aminek értelme volna az, hogy az MSZP mint párt végre elindul-e egy helyes úton, végre szembenéz-e a hibáival, végre megszabadul-e a korrupció és érzelemmentes technokratikus balalsztjától. Mert ha valaha is vissza akarjuk venni az előnyt akkor nem ér rá nemhogy hónapokat vagy heteket, de órákat sem az hogy végre elkezdjük magunkat újjáépíteni. Mert higyjétek el a 2/3-ad ugyanannyira előny mint átok! Óriásiak az elvárások, ha ezzel nem tudnak CSODÁT így csupa nagybetűvel CSODÁT tenni, akkor akárhogy is csűrik csavarják a dolgokat el lesznek ők is zavarrva, Orbán Viktor megtanította az embereknek hogy ha valami nem tetszik utcára lehet menni, elvetette a magot ami a saját bukása is lehet. 

De hogy utána ki jön? Jobbik? LMP? Vagy lesz egy épkézláb MSZP felkészülve, megújúlva fiatalokkal? NA EZ AZ AMI RAJTUNK MÚLIK!

Szerintem. Lehet a mát és a holnapot kifigurázni és zsörtölődni igazságtalanságon, csak nem lehet akkor már mit tenni, mert már jóval korábban kellett volna tenni. Megtettük? NEM! Hagytuk hogy a kongresszus elveszítse minden szerepét és az elnökség bábja legyen? Igen hagytuk! Hagytuk hogy a kongresszus alig pár nap különbséggel megszavazza Gyurcsány Ferencet vezetőnek és nem sokkal később már más mellett döntsön? Igen hagytuk! Felemeltük a szavunkat? Akkor ott lehetett volan tenni hogy ma mindez ne következzen be. Én akkor kiléptem a pártból mondván hogy menetelünk a  bukásba és ehhez nekem nincs gyomrom, hogy a tagságot így megvezessék! Igazam lett? Igen! Mit kaptam a képembe? Azt hogy túl heves vagyok, hogy lesz majd jobb, és nem kilépni kell hanem építeni... de tettek bármit mindazok akik ezeket modták? Megakadályozták hogy ide fajuljon a helyzet? Felelősségre volták a vezetést? NEM! NEM TETTEK SEMMIT! HALGATTAK! Engem le lehetett ugatni, de felfele senkinek nem volt vér a pucájában! De nekem még kintről is volt! Akkor is felemeltem a szavam amikor az MSZP vezetősége az Alapszabályt sutba vágva teszi ki a pártból vagy halgattatja el mindazokat akik fel merik emelni a szavukat a szabálytalanságok és visszaélések tömkelege ellen? Lehet pedálozni azon hogy a FIDESZ hány alapszervezetben tett haosnlót, de ugyanezt megtette az MSZP is! Ennyit a demokratikus pártról! 
Persze nem a tagok a hoibásak, enma zok akik nap mitnt nap doilgoztnak érte és beszélnek az eberekkel akik a bőrükön érzik a vezetés minden hibáját amikor a piacra mennek és találkoznak az általuk megszólított emberekkel, nem azok a hibások akik plakátoltak és dolgoztak, kopogtatót szedtek. A vezetőség egy része hibás és ezt még véletlenül sem hajlandó elismerni, és nincs senki ebben a nagy egyenlőségben aki ezt nekik meg MERNÉ!!!! mondani! 

Itt átverték és kihazsnálták a tagságot, demokráciát mondtak nekik de vezetői diktatúrát tartottak, azt mondták fontos a szívunk és vééleményünk de nemhogy a sóhajokat a hangos kiabálást sem halották meg. Az MSZP mint párt rendbe lenne ha a vezetőket lecserélnénk.

Szóval ha valaha akrunk itt vlamit akkor azt mos kell elkezdeni, mert holnap a vezetők elkezdik konszolidálni a problémát, és mindenki másra mutogatnak majd de a maguk hibájáról szót sem fognak ejteni, és ha minden így marad akkor nem lesznek fiatalok, nem lesz utánpótlása  atagságnak és az MSZP nemhogy nem lesz életképes alternatíva 4-8 év múlva hanem simán KIHAL! Veszély a FIDEZS 3/3-ada? Persze az, de azt már elszúrtiuk, az új veszély már egészen más! Az új veszély az hogy NEM LESZ BALOLDALI PÁRT!!!!!!!! Nem akarok odáig jutni hogy 4 év múlva azt mondjam hogy megmondtam előre!

Na ezért vagyok dühös! Meg azon hogy még mindig képsek vagyunk azokon a csontokon és marhaságokon rágódni amit az a vezetés tesz elénk amelyik ide jutattta ezt a pártot!

Ehh .... elnézést de ez most nagyon kijött ... elnézést ha bárkit megbántottam vele, de ez az én igazságom ...

Schäffer Tamás

Ez pedig a VÁLASZOM

 

Kedves  Tamás!

Amit elmondasz  ebben  a  "sóhajodban",-  az  a    VALÓSÁG,-  és  minden  szavaddal  egyetértek.
Ugyanezt ugatom évek óta, a kutyát nem  érdekli és  a  KIÁLTÁSUNK   sem  ér  el  HOZZÁJUK. Nem elég, hogy  ELEFÁNTCSONT-toronyban  ülnek, "vakablakokkal" látták el, hogy  se be, se  ki  ne  lehessen    LÁTNI,-   de  hogy    TELJES    legyen  az    ELSZIGETELÉS,

"hangszigetelt  falakkal"  vették  körül  Magukat!

Hogy Kikről beszélek?Azokról, akiket  8 éve Mi  küldtünk  oda, de nem  a  Mi  boldogulásunkért  "nemdolgoztak",-  hanem  a  SAJÁT  ELŐREHALADÁSUKÉRT   "loptákaNAPOT"!

Mondhatni  másként  is: Az "átkosból" visszamaradt  ŐSKÖVÜLETEK,  az "Ej, ráérünk arra még"! és  a  reformoktól  úgy  félünk,-  mint  a  Farkastól  -  irányzatok  KÉPVISELŐI!  

Akik  már    RÉG    elfelejtették,-  HONNAN  JÖTTEK,- és  miért    KÜLDTÜK    oda  Őket.

Vannak  köztük  "jó  emberek", fiatal, LELKESEDNI  TUDÓ  ifjú  TITÁNOK,  de a bölcsek kövét még  nem  tartják  a  zsebükben. Ennél nagyobb baj, hogy a  Bölcsek Tanácsát  sem hajlandók még MEGHALLGATNI  SEM,-   nem  megfogadni.

Végül  azokat  rúgták  ki, akik  TENNI  AKARTAK  VALAMIT,  vezetett oda, ahol most  vagyunk.
A  BUKÁSHOZ.  A "fej  nélkül  maradt lovas" nem  tud  ELŐREMENNI,hiszen azt  se    TUDJA, merre  van  az    ARRA!  Hogy  a  "bizonyHITVÁNYBA"  mégsem    ELÉGTELEN    került,-  ahhoz  a    FELSŐ  VEZETÉSNEK    köze  nem  volt.

Hogy  mégis  Kin múlott az  "elégséges"? Azokon,-  akik   LÁTTÁK  A  BAJOKAT,-  szóltak  is,-  csak  meghallgatásig  nem  jutott  el  a  szavuk! -A  "kirúgottak",-  a  mellőzöttek,-  és  a    NÉP,-    az  "istenadta  nép,-  aki    KITARTOTT    egy    EMBER    és  egy    ESZME  MELLETT!

Az  a  "szavazópolgár" aki  az  előjeleket  nem  volt  hajlandó    FIGYELEMBEVENNI,    elment    SZAVAZNI  arra  a  Pártra,-  amelyik  ugyan  "nagy  ívben  leszarta",-  de  amelyikben    BÍZOTT, hogy  lesz  ez  még    MÁSKÉPP,-  lesz  majd    MÁS  A  POLITIKA,

de  legfőképpen  lesznek  MÁSOK  A  POLITIKUSOK!
 

He  eddig  nem  derült  volna  ki,-  Gyurcsányra,-  és  azokra  gondolok,-  akik   TETTEK    azért,-  hogy  legalább  a   LEHETŐSÉG    meglegyen  arra,-  hogy  meg  tudjon  újulni  a    PÁRT.

 

Ha leveszi az  agyonsározott, tépett, szakadt  ZAKÓT, amitől  már  a  VÁLASZTÓPOLGÁR  töke  tele  van, ha  "csak  meghallja": M SZ P! - és  tiszta  lélekkel,-  tiszta  szívvel -  újból  nekifogjon    FELÉPÍTENI    a  baloldali  EMBEREKET    szolgálni  tudó  közösséget.

Ha  kell,    EGY  AKOLBA,-   de  ha  kell,-  akár    KETTŐBE!
Mert  a  "vezetésre  alkalmas"  VEZETŐK!  - NAGYON  NEHEZEN  KEZELHETŐ    Emberek!
Bizonyság erre az a "cipő", aminek nyomába lépne sok-sok   EMBER,-  de  amiből    KILÉPNE    a  "másik  fele"  a  baloldali  érzelmű, -  egyébként    BECSÜLETES  EMBEREKNEK.

Ez  "csak  magyar  betegség",-  amit    EZER  ÉVE    nem  tudtunk    MEGGYÓGYÍTANI!
Kinek a  PAP  tetszik, kinek  a    PAPNÉ!  Sőt,-  a  "lányát  se"  hagyjuk  ki  a  számításból.

Ebben  látom    ÉN,-  a  "vén  hülye"  a  bukás  okait.
Mert  nehogymá'  MEGMAGYARÁZZA    valamelyik  "nagyoKOS!"-  hogy    NYERTÜNK!
Időt, azt  igen.  És  lehetőséget  is  arra, hogy  felépítsük  Önmagunkat.    EGYÜTT,  Egymásért!  Alul  és  felül, azokkal, akik TUDNAK és akarnak tenni  valamit  ennek  a  sokat  szenvedett  NÉP  sorsának  jobbrafordításáért és  BÍZNAK abban, hogy képesek  MEGTENNI! Ki-ki a Maga dolgát!

A    FEJ    a  gondolatot,-  a    TEST    a    TETTET!
Előre az Új Magyarországért! Itt az idő, Demokraták  Ébresztő!Most  kell  igazán   BELEHÚZNI!

A  Vén  Hülye   iivcs38   Szilárdbá         -kinek  hogy  teccik-
A  Gyurcsány  Ferenc  tisztelői  köre  Közösség  alapítója
 

 

Szerző: Szilárd bácsi  2010.04.15. 09:24 1 komment

Címkék: blogok politika elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr111922776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J_H_Mallory (törölt) 2010.04.15. 14:36:13

Huhh, örök hála a Mandinernek, amiért belinkelték ezt a kíváló, szórakoztató blogot. Egyből a kedvencek közé került, a "seggfejgyűjtő" mappába. Manapság nehéz ennyire buta, mégis szórakoztató bloggert találni.
süti beállítások módosítása