Kedves Olvasó!

 

Küldök linkeket.Az első a Hódmezővásárhelyi Városi Bíróság 2011. március 7-i végzése, amely megrovásban részesítette Dr. Fodor Andrást folytatólagosan elkövetett rágalmazás vétsége miatt. Ez a bírósági döntés jogerős. A bíróság megállapítása: „Dr. Fodor András vádlott az általa írt levelekben olyan, a becsület csorbítására alkalmas tényeket állított Mónus Áron magánvádlóról, illetve ilyen tényekre közvetlenül utaló kifejezéseket használt vele szemben, amelyek arra utalnak, hogy a magánvádló nem beszámítható, elmebeteg, továbbá náci, hitlerista és antiszemita ember.”Dr. Fodor András vádlott a Hódmezővásárhelyi Városi Bíróságon a 2011. február 11-i meghallgatáson azt vallotta, hogy a vád tárgyát képező elektronikus leveleket azért terjesztette az Internet világhálóján, mert a New York-i zsidókat sértette az a tény, hogy én az Internet felhasználásával hirdettem az általam írt vagy fordított könyveket, köztük Adolf Hitler: Harcom (Mein Kampf) című könyvét. Vallomása szerint őt is felháborította a hirdetésem, amire válaszolt.

http://www.monusaron.com/ragalom.html

http://www.monusaron.com/gyam.html

 A New York-i zsidók valótlanságot állítanak:az antiszemitizmus nem Adolf Hitler könyve, nem is az én könyvem miatt terjed, hanem a zsidó szabadkőművesség zsidó világcsászárság létrehozására irányuló törekvéseivel szembeni ellenállásként.  A zsidó szabadkőművesség zsidó világbirodalom létrehozására irányuló célkitűzésének bizonyítéka megtalálható a „Les Secrets de l’Empire Nietzschéen” című francia nyelvű könyvem 4. részében, amely magyar nyelven 2010-ben jelent meg ismét „Összeesküvés: A Nietzschei Birodalom – Herzl Tivadar célja” címmel. A Párizsi Fellebbviteli Bíróság hitelesnek ismerte el a könyvemben közölt bizonyítékokat. A svájci Alpina Nagypáholy Nagymestere a La Suisse” című svájci újság 1992. szeptember 30-i számában nyilatkozott a könyvem hatásáról Svájcban.

http://www.monusaron.com/francia.html

http://www.monusaron.com/fr.html

http://www.monusaron.com/ujsag.html

Könyvem időszerűbb, mint valaha: lehetővé teszi a megértést: A New York-i zsidók miért akarnak Líbiába „demokráciát” vinni petróleumért cserébe, ahogy azt teszik Irakban, ami eddig már több mint 1 250 000 iraki életébe került. Az emberi jogokat oktató amerikaiak szerint demokratikus az az állam, amelynek vezetői elkötelezték magukat , hogy a cionisták és az amerikaiak érdekeit szolgálják. Országuk természeti kincsét,  a petróleumot, a cionisták és az amerikaiak kezére játsszák. A zsidóknak azt tanácsolom, hogy ne szítsanak háborút, ne próbáljanak létrehozni az egész világra kiterjedő zsidó világbirodalmat, mert az ilyen irányú törekvéseik ellenállásba ütköznek! A zsidók vonják le a tanulságot abból a háborúból, amelyet ők indítottak, és amelyről a Daily Express című brit napilap számolt be az 1933. március 24-i számában megjelent „A zsidóság hadat üzen Németországnak” című cikkben!

 

Hódmezővásárhely, 2011. április 16.Üdvözlettel:

Mónus Áron, 6800 Hódmezővásárhely, Zrínyi utca 27., Hungary

Tél.: (36)(62) 242 270; Mobil: (36)(30) 963 01 85

www.monusaron.commonusaron@monusaron.com

Szerző: Szilárd bácsi  2011.04.20. 09:42 Szólj hozzá!

Címkék: elemzés zsidókérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr682841821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása