Egy cserbenhagyás jegyzőkönyve - és ami mögötte van.

Hogy a dolog világos legyen, változatlan  formában  teszem   ide  azért,  hogy  tudjam  tovább  vinni  oda,  ahová  kedvem  tartja..

 

 

Készült a Gold Oktatási Centrumban Budafoki út)2012 január28.-án 16.30 - kor.

 

Tényállás: Az „áldozat” /Várszegi Szilárd/ ekkor ért a hekyíszínre, ahol az előzetes megbeszélés szerint még TÍZ PERCIG várniuk kellett volna az „állítólagos batátainak”. -E helyett üres terem fogadta. A helyszínen tartózkodó pincér állítása szerint a társaság öt perce hagyta el a helyiséget. Megállapítható, hogy a megbeszélt várakozási időt be nem tartva, FÉLÓRA HELYETT negyedóra mulva távoztak, amiról az „áldozatot” nem tájékoztatják.

 

Erre a tényre TANU A PINCÉR / a fiú/

 

Hogy volt előzetes megbeszélés, a 49-es villamos utasai mind tudnak, hiszen az „áldozat” ha telefonál, mindenkli hallja, ugyanis kicsit (inkább nagyon) SÜKET IS. -Biztos „akad” köztük legalább EGGGY Vénasszony, aki ezt a tényt igazolja: Háromszor volt üzenetváltás az „áldozat” és a „barátai”?!?!? (ez naaagy kérdés) között. HALLOTTA, hogy félórát VÁRNAK RÁ. A Móricz Zsigmond körtéren az „áldozat” átszállt a 33-as buszra, és 16 óra 30 perckor megjelent a tett színhelyén. /ezt már említettem/ Fent nevezett „Vénasszony” nevü tanú igazolgatja (ha akarja) fenti tényállás valódiságát, hiszen 16 óra 10-kor szállt le a villamosról a későbbi „áldozat”, és a hátralevő HÚSZ PERC bőven elég lehetett arra, hogy HÁROM MEGÁLLÓNYI - és 300 m gyaloglás után célbaérjen.

 

A két tanú egybehangzó véleménye azt bizonyítja, hogy a cserbenhagyás megtörtént.

A ÁLDOZAT tudomásul vette, és döntést hozott: AZOKKAL A „barátaival”!?!? - akik ezt képesek voltak megtenni, megszakítja a kapcsolatot. Ezt csak úgy tudja megvalósítani, ha kilép a MUOE kötelékéből, nem vesz részt a budapesti „hivatalos” vwersenyeken /ezt a lépést az egészségi állapota is igazolja!/ de a „nemhivataloson”, amikor ideje engedi, szeretne részt venni.. KIVÉTEL A GOLD, és azok a „barátok” - akik fent bevezett bapon „cserbenhagyták”...

 

A Gulliver számomra kedves hely, ha nincs ott egy „selmeczi” nevezetű, úriembernek nem nevezhető egyén.. (monhattam volna más jelzőt is) Ha és amikor a politikai énemet (ha egyáltalán lesz még ilyen) össze tudom egyeztetni a „szenvedélyem gyakorlásával”, szívesen fogok játszani azokkal, akik eme nevezetes cserbenhagyásban nem szerepeltek résztvevőként.

 

Ezt a „jegyzőkönyvet” azért hozom ITT ÉS MOST a klubtagság tudomására, mert fontosnak ítélem meg a „másik”, idevonatkozó döntés meghozatala előtt..

 

Itt a „tényállás” megtekinthető az Alapszabály dokumentum körül kialakult vitában.

Az érintettek ettől többet tudnak, csak úgy tesznek, mintha „nem tudnának róla”. Pedig minden ott van előttük, mint egy nyitott könyv, amibe bele kéne lapozni, és nem volna TITOK AZ, ami „nem teccik” Nekem néhány kérdésbem..

 

Ami a legfontosabb: A problémak orvoslása helyett nem megoldás azok szőnyeg alá seprése. Ebbe már belebukott nem csak egy kis klub, hanem egy naagy párt!

 

Mindössze ennyit szerettem volna mondani.

 

Budapest, Budafoki út, Gold Oktatási centrum.

Várszegi Szilárd /az „áldozat”../

Szerző: Szilárd bácsi  2012.01.30. 06:34 Szólj hozzá!

Címkék: barátság elemzés ulti

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr243973046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása