Kedves Tagság!

 

A héten annyi minden történt, hogy a fele is több, mint máskor egy félévi történet. Ha Orbán évértékelését, Brüsszel rólunk alkotott véleményét, Orbán egri „megpuccsolását” az Éhségmenetet vesszük górcső alá, mondhatjuk: NINCS BÉKE AZ OLAJFÁK ALATT Olaj a tűzre egyes pártpokitikusok összefogásra képtelen magatartása, ami mind a Fidesz malmára hajtja a vizet. A történelem kerekét nem lehet visszaforgatni, bármennyire szeretné az 1944-es állapothoz közelíteni a XXI. századi Magyarország valós képét. Ez azért sem fog sikerülni, mert a Strasszburgban még magabiztos Orbánt máris sarokba szorították Brüsszelben, hogy maga helyett Navracsicsit küldte kiinni a „keserű poharat”, míg ő a hülye dakota vicceivel próbálta elbliccelni az igazságról a figyelmet: Ide bújt attól, hogy a bilit ne az Ő fejére borítsa az EU, hanem csicskásai vigyék el a balhét..

 

Kedden ezekről fogunk beszélgetni. Szeretném, ha addig az ajánlottakat elolvasva képben lennétek, hogy a friss hírekkel kiegészülve tartalmas BESZÉGETÉSSEL tudjuk kialakítani közös cselekvési terveinket, mivel tudjuk leginkább segíteni az orbáni diktatúra elleni harcot.. amibe egyre többen bekapcsolódnak országszerte..

 

Ha lett volna puccs Egerben, azt ki lehet magyarázni! Mint ahogy alapos fejmosást kapott a "főnök helyett" kiküldött Navracsüccs, aki a rázúduló kérdésekre se köpni, se nyelni nem tudott.. Valódi támadás volt az ország vezetése ellen! Tisztult a kép, amit a Fidesz festett az országról, amit Strasszburgban magabiztosan hárított Orbán a Néppárt támogatásával. A mostani „kacsának” annyi igazság-tartalma volt, mint a hajdani "megfigyelési botránynak". "0". ELTERELÉSI HADMŰVELET.. Minek ment valójában Orbán Egerbe? Hogy elbújjon BRÜSSZEL ELŐL. Így a "bilit csak Navracsücs" fejére lehetett borítani, amit még egy kis DORGÁLÁSSAL rá is húztak.. Kár, hogy Kroes asszony ezt a mondatát nem a magyar Parlament nyilvános ülésén mondta ki: Akkor talán az agymosott birkanép is megértette volna: MÁR RÉG NEM BABRA MEGY A JÁTÉK! Itt a LÉT A TÉT! Amit ezek a barmok nem akarnak TUDOMÁSUL VENNI.. Nem a "fülükkel" van baj! az ELMÉJÜKKEL!

     

    Majd elfelejtettem: Miközben Magyarország az eddigi legnagyobb pofot (ez már nem koki vagy saller!) kapta, a "NaagyVezír" az egri diákságot szórakoztatta a hülye dakota vicceivel!

 

Ne felejtsük ki az ALAPOKAT: Paranoiás, cezaromániás, kisebbségi érzetektől terhelt hatalomra vágyó törpe. ERRE ÉPÜL FEL A TÖBBI...

 

http://www.168ora.hu/globusz/a-biztosnak-elege-lett-navracsicsbol-90822.html

 

Ajánlom figyelmetekbe Villás Lajos blogját.: Jó írás! a téma nagyonis időszerű! A filmről nekem is volt hasonló írásom, de ez telitalálat. A "főmajom” szájából hiányzik egy mondat: Hozzátok elém a Gyurcsányt! DE NE SEBESÜLTEN! Halva jobban szeretném látni!

 

http://www.facebook.com/notes/lajos-vill%C3%A1s/kamu-puccs/383344158347943

 

Az ÉHSÉGMENETHEZ kapcsolódva: Nem vagyunk "profik", mégis csináltunk egy kis támogatói kört, akik a menetben értünk gyaloglókat méltón szeretnénk fogadni. Ha nehezen is jött össze, nagyon tudunk örülni, hogy sokan vállálták: Ott lesznek.. Én csak lélekben leszek Veletek (gondolom, sokan gondoljuk így) de aki teheti legyen ott. Azok az Emberek megérdemlik, hogy kellő tisztelettel és "melegséggel" fogadjátok Őket. Mert nem csak magukért, a szegényekért, éhezőkért, értünk is vállalták! Szomorú vagyok, hogy a "többi szegény éhező" nem gondolja, ott lenne a helye! Aki megteheti, CSATLAKOZZON! Mire a célhoz érnek, sokan lehetnek és nem mindegy, hánya szólnak! Az, amit a kormány porhintésül szervez szegény gyerekek megsegítésére, nem megoldás! Attól nem fog minden gyerek minden nap jóllakni, ha a szülőnek nincs munkája és kenyere mit az asztalra tenni! Egy SMS-ből kiscsirke vagy kiskacsa nem megoldás! Mi lenne az igazi? Ha egy ORSZÁG túlnyomó többsége (kilencmillió kárvallott) kiáltaná egyszerre: OR-BÁN TAKA-ROGGY! Ezt már nem csak ITTHON, de külföldön is meghallanák.. Persze néhány SZÓNOK is megszólalhatna.. Aki tisztán látja, mi folyik ma Magyarországon! Cohn Bendit is megfelelne".))) Ami azt illeti, a Moszkva téren is "zajlik az élet". De ha a FOGADÁSRA a Parlamentből is kijönne egy delegáció, (Fidesz részről) azon nagyon meglepődnék! Ha a DK részéről Gyurcsány fogadná Öket, azon egy cseppetse..

 

KÖZBEN VOLT egy Orbán évértékelés. A 12. a sorban..Talán a legsilányabb amit az minőst, hogy valójában nem mondott semmit. De erről könnyű meggyőződni..

 

http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20120207-152854.mp3

 

http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20120207-145854.mp3

 

 

Meghallgathatjátok az Orbán-beszédet. Ez sem jobb a többinél, alulmúlta önmagát. De ne legyetek restek , hallgassátok meg, aki lemaradt.. Ettől még "kalandozhattok" is a Net világában.. Csak egyre figyeljetek: EGY SZAVÁT NE HIGYJÉTEK EL.

 

Klubunk kezdi kinőni keretteit és egyre nagyobb szerepet vállal a közélet abból a részéből amit a kisemberek is fel tudnak vállalni. Ezért beszélgetünk keddenként, hívunk vitatkozni bárkit, aki tenni akar valamit az orbáni diktatúra ellen.  A csődtöl az országot Orbánék nem tudják megóvni.Áldozatul esett a MALÉV, következik a BKV, köszöbön az éhséglázadás. Keddre tudni fogjuk az Éhségment valódi eredményét. hogy hogy élnek az emberek az „Isten háta mögött”.. RÁNKSZARSZ FÁRAÓ” képe tökéletesen mutatja azt a politikai érzéketlenséget, amit Orbán és pártja éreztet a rendszerváltás áldozatai iránt. 

Volt egy poszt, ami nagy vitát váltott ki: Polgár Dóra esete a DK-val. Volt pro és kontra vélemény. Volt amit támogatásra méltónak találtam, másikat nem. Néhány szemelvény:

 

Kedves Papp Ica ! tökéletesen fogalmaztad meg, mit KELL csinálni: "Előbb dolgozni!!!" Egyetértek azokkal, akik kifogásolják hogy csak "tudták, hogy ott van" - de nem LÁTTÁK sehol. Ma ez kevés. De van másik szempont, amit nem ártana a mai fiatalságnak többször is ajánlani: "Tanulni! Tanulni! Tanulni!" Mintha már mondta volna "Walaky": - A neve nem merült el a történelem süllyesztőjében, mint utódjáé, aki "Generalisszimusz"-nak tekintette magát.. /Ma kishazánkban is van hozzá hasonló "kis-NAAAAGY" embernek látszó pojáca/ Mert élt. Ma csak a Mauzóleumban látható bebalzsamozott teste, de milliók emlékeznek rá. Neve élnifog, mert történelmet csinált. A DK nevét fémjelző Embert a Történelemkönyvek meg fogják említeni. A "polgárdórák" pedig úgy porlanak le, mint a szikáról a törmelék,de a szikla megmarad. Nem lesz nagyobb se, hogy a Himnuszt az erdélyi magyarok Budapesten bértüntetőként hányszor éneklik el. Legfeljebb kisebb. Anikó!- A Tóth Nellivel folytatott vitádban olyan álláspontot védsz, ami szerintem védhetetlen... Hogy Én hogy gondolkodok a DK első emberéről? Ezt a régebbi /2008 - as/ blogom ajánlom mindenki figyelmébe.

 

http://szilardba.blog.hu/2008/05/21/ki_hol_fog_szerepelni_a_xxii_szazadban_a_ma_politikusai_kozul

 

Van ott több is, ahonnan ez az írás származik.. Aki kiváncsi, szemezget a 62 között.

 

http://szilardba.blog.hu/

Szerző: Szilárd bácsi  2012.02.12. 14:24 Szólj hozzá!

Címkék: blogok gazdaság orbán gyurcsány elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr124096755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása