Ezt „röviden” csak úgy tudom megmagyarázni, ha a „saját szavaitokakkal” próbállak szembesíteni benneteket. Jó, elfogadom hogy nem mindenkit kellett, de azért van, aki magára ismer. Hogy csak „véletlenül” se lehessen tévedés a dologban, idő és névszerint „idézek”.

Ez az írásom „nem sajtónyílvános”: Éppen EZÉRT csak kizárólag a Szilárdbá' baráti támogatói köre klubunkban lesz publikus. De megkapja minden MAG-tag-társam PRIVÁT ÜZENETBEN, nehogy kimaradjon a tájékoztatásból.

Azt a címet is advattam volna neki: „A tévedések vígjátéka”

Csakhogy annyira nem vicces. Hogy miért? Olvassátok el. Egyelőre ezt CSAK tizenhárom Ember fogja tudni megtenni.. ez is BIZONYÍÍTÉK „walamyre”: Arra, hogy a Szilárdbá' baráti támogatói köre klub nem „kupleráj” lesz, ahová bárki bemehet.

Az érdemi munka műhelyének szántam.

Akit ezek után /vagy ennek ellenére/ ÉRDEKEL, olvassa el.

Pusztán a tisztánlátás érdekében

Kedves "Vénasszony!"

Esküszöm, hogy az ELSŐ ÉRTELMES GONDOLATOT itt "mondtad el",

(a DKTK-ban) amióta FELKAPTAD A VIZET. .

Remélem, már lehiggadtál, vagy elolvastad ÚGY, hogy értsd is, mit olvasol.

-Csak zárójelben mondom:

Az „értő olvasás” /vagy akár videóhallgatás/ sokaknak nem erőssége. MEGPRÓBÁLOM TÉTELESEN MEGCÁFOLNI:

/most talán sikerül, mert nincs módod beleszólni/

hogy ÁLLÍTÁSAID az új klubbal kapcsolatban vagy TÉJÉKOZATLANSÁGBÓL EREDNEK, vagy egyszerűen csak abból,

hogy Neked nem teccik "slussz-passz" - ergo csakis ROSSZ LEHET.

  1. Andrea Belák Hiába beszélek én. Nem értem, mi az értelme.

    Miért nem elég a kettő???? 16 órája Andrea Belák  Már annyi csoport van, hogy az lesz a vége, hogy nem ismerem majd ki magam benne. A promt fontos belső megbeszélésre a Skype csoport alkalmas. A napi aktualitásokra a két meglévő klubunk. 14 órája · Andrea Belák Na, ugye, hogy itt is itt van. Akkor mi a fenének kell ennek a dokumentumnak két helyen lennie????????14 órája · 

· Szilárd VárszegiJól "látja" Ica, kedves Éva. Téged nem értelek el, pedig HÍVTALAK. Igaz, a "vonalason". De ha ELOLVASOD, a működésről írt elképzeléseim, akkor rendjén valónak fogod tartani. Pl. most "esedékes" elfogadni az ELSZÁMOLÁST. /ha ez nem gond/ Érdekes megfigyelés: EDDIG EGYETLEN HOZZÁSZÓLÓ nem "ért el".. Magyarul az olvasási készségünk nem "kicsit szelektív".. Ami REJTVE VAN. ki sem szoktuk nyitni. PERSZE, HOGY NEM IS REAGÁL RÁ SENKI.. 8 órája 

SB Brigitta Kényelmesebb volt személyesen rendezni: bemászok ezért most egy bankba és szokás szerint rendezem. Remélem nem százezren lesznek előttem. Pontosabban nem szokás szerint. Utalással borzasztóóóó: 7 órája 

Ez történt tegnap: Mondhatjuk úgy is, „Vihar a biliben”. Vagy azt, amit mindigis állítottam: Véleményt akkor érdemes kialakítani egy „új dologról”, ha meggyőződtünk róla, hogy jó, vagy rossz irányba hat. Meg vagyok róla győződve (tapasztaltam!!!) hogy a „személyi vagy anyagi kérdések” soha nem mentek simán, VOLT, aki BELEAKADT, többnyire az, akinek köze se lett volna hozzá. Azért vettem hozzá még az IDŐPONTOKAT IS, hogy szemléltessem: Hogy „alakult” a vita sora. ANYAGI kérdések miatt már vesztettünk sok tagot! Ezek a „kérdések” nem tartoznak másra, csak RÁTOK, kedves MAG-társaim! Hát EZÉRT „szültem meg” a Szilárdbá' baráti támogatói köre klubot, hogy kivegyem a „tág közösségekből” az ellentétek kialakítására alkalmas témákat.

A támogatást részetekről, az elszámolást részemről és a döntéseket részünkről - úgy klub-átalakítási kérdésekben, személyi /fegyelmi/ döntésekbe, MIKOR tartunk TALÁLKOZÓT , KIT hívunk meg VENDÉGNEK. -ésatöbbi. Azon az elven vagyok, /mint a DK tagja/ aki FIZET AZÉRT, hogy ez a KLUB (ami szerintem EGY, csak vannak „részei”..) JÓL MŰKÖDJÖN, azok döntsenek minden lényeges kérdésben.

Erről szólt a tegnapi történet. Csak nem mindenki „vette a fáradságot” a kellő tájékozódáshoz. Nem csodálom, van egyéb dolgunk. MENNYIT fogjuk használni a pici klubunkat? KEVESET! Csakis akkor, ha HELYZET VAN, amit el kell dönteni, vagy jóvá kell hagyni. Jó példa erre AZ, hogy a mai napig egyetlen jóváhagyást nem kaptam az „elszámolásra.” Ebből következik, hogy egyetlen tag nem jutott el addig, hogy ELOLVASTA VOLNA az erre utaló mondatot.. Ez a mondat a Szilárdbá' baráti támogatói köre klubunk egyik posztjának zárómondata.

Kérem a Tagságot, hogy az elszámolást fogadja el.

· 1Andrea Belák Ez utóbbi jó ötlet. Szentléleky Erika, mindenképpen a fájlok közé töltsd! Te pedig, kedves Szilárd Várszegi lásd be! minél több klubot csinálsz, annál kevesebbhsz-t találsz egy-egy helyen. Mert valaki valahol meglátja, oda ír. Aztán nem ker esi össze hogy hol mindenhol van még fenn. A "fájlba feltevés" ezen segíthet. Tegnap délelőtt tetted fel az anyagot. Volt olyan, aki délután bekapcsolta a gépét, és talán látta is. Ha nekiállt lehallgatni, az estébe ment. A gondolatait összeszedni azonnal nem megy. Ma este lesz klub, ott együtt közösen oszthatjuk meg gondolatainkat a két fő témáról: a klubtalálkozóról és Gyurcsány Ferenc akciójáról is. Érdemes a mai nap folyamán a ma esti alkalomra összehozni a társaságot.Különben a budapestiek közül sokan járkálunk a Kossuth térre is. Talán ez is fontos! kb. egy órája 

Ehhez képest MA már a hangolat oldódott. Remélem, este 7-kor a normális mederben folytathatjuk a nyári szünetre felfüggesztett munkát. Amit helyettünk nem fog elvégezni senki.

A vita a Politikai vitafórumról készült blogomnál lesz megtartva. Kérek minden érdeklődőt, véleményét MINDENRŐL ott szíveskedjen ”letenni”.

Az őszi és téli VITÁKHOZ bizakodást egy szebb jövőben, hogy megvalósulhasson, erőt, egészséget és kellő aktívitást kívánok!

Szerző: Szilárd bácsi  2012.09.11. 08:19 Szólj hozzá!

Címkék: blogok politika barátság elemzés demokratikus

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr964767890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása