Vétkesek közt cinkos, aki néma!”

Mai Vitanapunk inditó gondolatának ennél jobb címet nem találtam. A mai nap /azaz tegnap/ a politikai elit átlépett egy határt: Az emberi méltóság határát!

http://atv.hu/cikk/20121126_schmuck_andor_megjelent_a_fasizmus_a_parlamentben

Valóban megjelent a fasizmus! Persze ez nem tegnap történt! Már régen ott van a „szelleme”, mióta Orbán kiengedte a palackból 2002-ben a Kossuth-téren.

http://mandiner.hu/cikk/20121127_dk_oszlassak_fel_a_jobbikot

Egyedül a DK szólalt meg érdemben! A többi kussolt, mint a „cinkos” vagy mint a gyáva nyulak..

Hála segítőmnek, Andrea Beláknak, nem maradtam le semmirúől a hétvégén: Összegyűjtötte azokat a fontos eseményeket, amik a héten történtek. A szomorú az, hogy mindezeket „felülírta” a hétföi nap parlamenti eseménye. De azért erről is „érdemes beszélni”: Hazánk jövőjéről és megítéléséról van szó..

http://atv.hu/videotar/20121126_szabad_szemmel_2012_11_25

Kovács László és Pelczné Gáll Ildikó Az Unió költségvetéséről, a második Budapest költségvetéséről és Tarlós fizetésemeléséről, a harmadik Karácsony Gergővel az LMP-ről. Karácsony Debrecenben elejtette azt a véleményt, hogy inkább a Fidesz, mint az Mszp, mert azoktól rosszul van, és azért szeretne tárgyalni az "Együtt 2014"-gyel, hogy megtorpedózhassa Bajnai miniszterelnöki jelölését.

Ez utóbbi témáról ma reggel Schiffert is hallhattuk:

http://atv.hu/videotar/20121126_parterapia_vagy_szakitas

 Ma reggel Szűcs Erikát is hallhattuk. Az utazási kedvezményekről, valamint arról, hogy a DK megmozdulásai miért magányosak? Miért nem jön tüntetni az MSZP?

http://atv.hu/videotar/20121126_az_utazasi_kedvezmenyek_megvonasa_a_szegenyeket_sujtja

 A DK megy holnap a Sándor-palta elé. Mesterházynak csak Matolcsy uniós főtárgyalóságával van baja, viszont ebben a szerepben Orbán Viktort elfogadná.

Visszatérve a „jelenbe”: a mai nap „jeles” nap lesz: A fasizmus szellemének feltámadását jelentő nap. „Sárgacsillagos” nap. Egy hozzászólásom idézném: Ma minden "magyarnak" ki kéne tűzni a SÁRGA CSILLAGOT. Akkor "talán" tisztán látnánk, ki az ellenség. A "férgeket" meg kíméletlenül el kell taposni! Ha nem tesszük, ők falnak fel Minket.”

Ezeket a témákat ajánlom megvitatásra. Ne menjünk el szó nélkül a dec. 7.-i Ünnepi találkozónk mellett. A korrekciókat, információt legyetek szívesek oda betenni. Nem látom biztosítottnak az eseményt anyagi oldalról. A MAG-klubunkban ma megbeszélést tartunk. Próbáljatok barátaitokra „hatni”, hogy ne legyünk veszteségesek. Az nem tenne jót senkinek.



Szerző: Szilárd bácsi  2012.11.27. 09:01 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr234927744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla50 2012.11.27. 10:24:54

mi a baj a találkozni vágyók létszámával?

az mszp csak egyedül--hogy őfelsége ellenzéke maradhassék

szomorú
süti beállítások módosítása