IMÁRA, MAGYAROK!

Szabadíts meg minket a Gonosztól, Ámen”

Orbánról már mindenkinek van véleménye, ez nem kérdés kishazánkban. Erről neves személyiségek számoltak már be, mint dr. Kende Péter és Debreczeni József írók, valamint „Alfréd Tarski” írói álnéven publikáló kiváló blogíró, akik felgöngyölítették a „cezarománia” jelenség emberre káros voltát és körülményeit, valamint kóros hatását az egész társadalomra. Ezeken a „tanulmányokon” már felnőtt egy generáció, aki a „degenerált eszméket valló” politikai elitről mindent tud, csak semmit nem tud tenni ellene.

Viszont Molnár F. Árpád kiváló elemzése új megvilágításba helyezi a célszemélyeket és a hozzájuk érzelmileg odaláncolt „nyáj” viselkedési normáit. Ezek után minden világos, miért kerülhetett hatalomre néhány tucat pszichiátriai kezelésből kiesett pszichppata és hogyan tudták a hatalmat megragadni kishazánkban.

Ez az elemzés rámutat arra: Ehhez kellett egy olyan közeg, ahol a hatalmi elit hülyeségével azonos szinten állók sokaságát megfelelő technika /agymosás/ segítségével alkalmassá lehetett tenni minden baromság elfogadására.

http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol

Így már teljes méttékig érthető, hogy tudott ez a degenerált generáció ekkora kárt okozni egy olyan országban, akire eddig büszkén felnézett a Világ, hiszen a haladás és gondolkodni tudás, az alkotás élvonalába tartoztunk.

Ezt a „helyünket a Világban” ez az idióta vezetés három év alatt sikeresen változtatta meg: „Éllovasokból – sereghajtók” lettünk. Hála a szeretett Vezér és az Őt mindenben kiszolgáló kollégiumi társak, valamint a fülkeforradalmat kirobbantó „kétharmad” hathatós támogatásának.

Hogy nekem mi a véleményem erről a szinte hihetetlen „elme-háborodottságról”, azt a cikk utáni első felháborodásból származó hozzászólásomban mondtam el, amit változatlan sormában teszek közzé ide. Gondolatébresztőnek szánom.

Ez egy olyan tükör az országot ma "félre" - vezető politkai elitről, amiben mindenki látja a hibákat. de a többség nem meri feltételezni, hogy ilyen silány minőségű idiótáknak volt képességük

hatalmukba keríteni az ország /szintén idióta/ kétharmadát.

Miért nem derült ki a mai napig sem? Azért, mert ebbe a tükörbe az érintettek /és a hozzájuk láncolt idióták/ még soha nem néztek bele, sőt erőszakkal sem voltak hajlandók szembenézni saját hülyeségük következményeivel. Így a normálisabbja akárhogy állítja róluk az Igazat, hogy idióták, pszihopaták, közveszélyes őrültek stb az "illetékesek" /és az őket kiszolgáló, mindenben gondolkodás nélkül követő debilis kétharmad/ ezt nem akarja megtudni magáról!.

Ezért hírdetik mindazt, /ami rájuk jellemző/ a saját maguk által felépített ellenségről, hogy Ők azok, akik „hazudnak, lopnak és csalnak” éjjel és nappal, Ők a „D 206-osok, El – Qúrók, libások és ki tudja mik még, hogy elhitesség a békemenetes hülye többséggel, Ők az „ártatlan bárányok”, mindenki más pedig az ellenségük, akiket jobb "halva látni, mint sebesülten", akik ellen Szabadságharcot kell folytatn mindhalálig.

Aki ezzel nem ért egyet,

Ők a hazaárulók, idegenszívüek, ellenség, akitől meg kell védeni, magyarul: meg kell szabadítani az országot. Mindezt a "keresztényi szeretet „jegyében, imába foglalva!

Szabadíts meg minket a Gonosztó! ÁMEN".

Szerző: Szilárd bácsi  2013.05.19. 19:28 1 komment

Címkék: blogok orbán elemzés demokratikus

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr15307413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

colambo 2013.05.20. 09:26:07

Kedves Szilárd!
Megdöbbenésedben nem tudok osztozni, mert a hivatkozott elemzést megjelenése napján posztoltam – igaz nem a csoportban – hanem a központi üzenő falon.
Több alkalommal kifejtettem már – mivel 50 körüli az ellenzéki csoportok száma, melyek oldalamon megjelennek – az alábbi és hasonló írások külön-külön megjelenítését indokolatlannak tartom, mert a csoport tagjai is többségében számtalan csoport tagja. Ha valaki a központi falról leveszi a posztot és továbbküldi az a láncreakció következtében több emberhez eljut, mintha csak egy csoport (csoportokban) jelenne meg.
www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol
süti beállítások módosítása