Hogy éli meg az egyszerű ember az ellenzéki összefogást?

Erről regényt lehetne írni. Annyi időm nekem sincs, de főleg a „szereplőknek”, mert mire elkészülne, rég kihírdették az Orbán-maffiát győztesnek.

Ígv csak véleményeket szedek össze innen – onnan, ki hogy látja?

Az, ahogy most áll a bál, sok jót nem sejtet.

Amikor megtudtam a „hírt”, hogy az MSZP elutasította a DK 9 pontos ajánlását, nálam is kiverte a biztosítékot.

Ez a hír SOKAKNÁL kiverte a biztosítékot! Nálam is. Mit lehet tenni ebben az esetben? Jószerivel semmit. De azt kötelező MEGTENNI a DK Vezetésének és Tagságának, hogy kölcsönösen támogassuk Egymást.
A Vezetés, különösen Gyurcsány Ferenc nem hagyhatja cserben azt a 8000 Tagját, akik eddig finanszírozták a Párt működését! Nem lehet kidobni az ablakon az eddig elvégzett MUNKA gyümölcsét! A BIZALMAT a tagság részéről.
Nekünk, Tagoknak pedig meg kell mutatnunk, hogy CSAKAZÉRTSE hagyjuk magunkat leamortizálni. Minél inkább ÜTNEK, annál inkább erőt kell mutatnunk! Nem az a legény, aki adja, hanem aki ÁLLJA. Feri lassan NYOLC ÉVE ÁLLJA az ellene folyó karaktergyilkosság és lejárató kampány következményeit. Itt az idő, hogy megmutassuk: VAN KIRE SZÁMÍTANIA! Nem lesz könnyű időszak "széllel szemben" előre menni. De az ÚT előre vezet. Ezt kell járnunk. Van egy olyan érzésem: Ezzel a lépéssel az MSZP elvesztette az Emberek bizalmát! Csoda kell ahhoz, hogy a DK egyedül nyerjen. A NÉP EREJE csodára képes. Én bízok a Nép józanságában és erejében.

Ha már az egyszerű Ember fia – lánya képes tollat ragadni azért, hogy kételyeit eljuttassa annak, akit a kudarcért okol, ott „walamy bűzlik Dániában”.

Mesterházy Attila Pártelnök Úrnak
Tisztelt Pártelnök Úr!
Kedves Attila!
Tetszettek volna időben az összes demokratikus párttal, kicsivel,naggyal tisztességes,korrekt tárgyalást folytatni az összefogás jegyében.

Ez így két párt mutyija és nem összefogás.Hol vannak azok a szavazók,

akik nyugodt szível szavaztak volna a közös jelöltre,

tudván az ö képviseletük is közöttük van.

A választás sikertelenségéért önök viszik el a balhét.

Ezt már nem lehet Gyurcsányra varrni,már kezdenek nevetségessé

és komolytalanná válni a Gyurcsány fóbiájukkal.

Ebben az országban pillanatnyilag,ő az igazi államférfi,

aki az ország érdekeit nézi.Önök komolyan gondolják a kormányváltást,

vagy etetjük a népet?Amit önök művelnek az minden csak nem összefogás.

A szavazók,párt elnökük nélkül nem megvásárolhatók.
Üdvözlettel:Ilyés Zsuzsa

Nem sértettem levéltitkot: A levelet Mesterházy Attila oldaláról vettem kölcsön.

Bárki olvashatja ott – eredetiben.

Mikor elolvastam, azonnal kitettem a klubomba is.

Bravó Zsuzsa! Megéri ide is kitenni, utólagos engedelmeddel ki is teszem.

A majd egyórás beszélgetésünk arról győz meg:

SOKAN nem értik, miért jó bárkinek is ez a "patthelyzet",

amit a két tárgyaló fél kőbe vésett? 

De hogy mennyire így áll a helyzet, az is bizonyítja:

sokan gondolják ugyanezt. És nem csak az egyszerű emberek,

hanem komyoly elemző írások!

http://www.hirhatar.hu/hir/rosszul-szamol-a-political-capital

Ez egy annyira jó elemzés, hogy minden valamire való, pláne önjelölt politikusnak KÖTELEZŐ OLVASMÁNYKÉNT írnám elő.

A sorban 1. helyre Bajnait, 2.-ra Mesterházyt tenném.

Juhász nem szerepelne a listámon: Ő úgyse értené meg.

Na és persze MINDEN HAZÁJÁÉRT AGGÓDÓ választópolgárnak "ajánlanám" - olvasásra. Nem csak én nem értettem: sokan mások sem. Egy a sok közül.

Hát Én már tényleg nem tudom,hogy mi az igazság! Most nézem az ATV. híradóját,amiben -mutatva Mesterházyt-közli, hogy az mszp elutasítja a dk. javaslatát, mert az az Együttel kötött megállapodás újra nyitását tartalmazza.
Szerinte! Előtte pár perccel olvastam Gyurcsány Ferenc face bejegyzését,amiben az áll,hogy közeledünk a megállapodáshoz!!
Akkor most mi az igazság?Valaki világosítson már fel!

Közelebb kerültünk a megállapodáshoz

portal.dkp.hu

Feri higgadt politikus. Tudja, mit csinál. De MOST nem engedhet a "negyvennyolcból"..   Ami jelen esetben TÍZ listás helyet jelent. EGY FRAKCIÓNYIT. ez jár NEKÜNK.
Minden esetre érdekes szituáció, amely agy SAKK-játszmára kezd hasonlítani, ahol a "függő-lépést" BORITÉKOLJÁK. Aki kiváncsi megmondom MI VAN A BORÍTÉKBA ÍRVA.
"az összefogás KUDARCÁÉRT (is) Gyurcsány a felelős!"



Itt tartunk most és várjuk a csodát. Ami valószínűleg nem fog bekövetkezni. De ha mégis, azt a két önjelöltnek lehet majd megköszönni. Ugyanis „érik a vetés”. Oszlik a homály a fejekben, és egyre világosabban látni, hogy ebben a játszmában ki kit „szolgál”. És a Nép, az istenadta lassan megtanulja a politika nyelvét: „Ne azt nézd, Ki mondja, hanem MIT MOND vagy tesz.”

Minden Gyurcsány ellen felhozott vád a VÁDLÓ FEJÉRE hull vissza. 2014-re mindenki, akinek az agyában még pislákol az értelem szikrája, tudni fogja a dolgát: kire tegye az X-ét.

Nagy meglepetésbem lesz része úgy a jobb, mint a baloldali érzelmű embereknek. Hosszú távon az Igazság győz a Hazugság fölött.

Szerző: Szilárd bácsi  2013.09.05. 11:06 2 komment

Címkék: blogok politika orbán gyurcsány elemzés demokratikus

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr205496157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

colambo 2013.09.05. 14:53:59

Igaz ebben a blogban is sok infó van összerakva, mindenesetre kicseng az optimizmus. És ez a lényeg,azaz bízunk-e saját magunkban és ezt közvetítjük-e megfelelő formába öntve barátaink, ismerőseink és a még tőlünk távol állók felé is.
Úgy vélem, hogy ez a cirkusz pár napon belül lecseng és kiderül GYF-nek sikerült-e jobb belátásra bírni MA-t.
Szerintem a legcélszerűbb magatartás jelen pillanatban, hogy a vadhajtásokat lenyesegetjük, folyamatosan figyeljük a legfontosabb mértékadó oldalakat és mielőtt a FIDESZ és számtalan zavart keltő elemző megnyilvánulna a valós infókkal elárasztjuk a közösségi oldalakat. Mondom ezt azért, mert mint más posztban utaltál rá a két eleddig támogatónak tűnő média is hektikusan reagál a napi hírekre.
Most kell megmutatni, hogy tényleg nem hagyjuk veszni a közel kétéves pártmunkát - nem feledve az előzményeket sem - és kitartásunkról, támogatásunkról biztosítjuk mind GYF-et, mind a DK vezetőit, tagjait és aktivistáit. Mindehhez kívánok sok sikert, erőt és egészséget.

Szilárd bácsi 2013.09.08. 11:41:28

@colambo: A magam és a DK nevében is köszönöm.
süti beállítások módosítása