Mit kell tenni Gyurcsány Ferencnek az ország kormányozhatóságáért?

Mindössze 3 dolgot!

 

Megújulni, megszabadulni a „tehertől”,-amit a koalícióban el kellet viselni és szenvedni.

Kisebbségben kormányozni,nagyobb súlyú, de nagyobb támogatottságú törvényeket hozni, amik a NÉP JAVÁT FOGJÁK SZOLGÁLNI, -ehhez TÁMOGATÓT KELL TALÁLNI!

Mert egyik „kis” párt se teheti azt meg,-hogy azt ne támogassa,-AMI A PROGRAMJÁBAN SZEREPEL!-Akkor úgy elsüllyed „NÉPSZERÜTLENSÉG TENGERÉBEN”-hogy onnan sose evickél ki,-és 2010-ben a „süllyesztőbe kerül!”Egyedül a Fidesz teheti ezt meg: -de csak azért,mert NEKIK PROGRAMJUK SINCS!.-tehát nincs mihez csatlakozniuk.

Kormányzás lesz,- mert nem kellesz mással foglalkozni .Mire alapozom mindezt? Néhány azóta kiderült „érdekességre”:Míg a Fidesz „fél a privatizációtól,-mint ördög a tömjéntől” - közben a megyei,- városi önkormányzatokban,- kihasználva a „többség adta előnyöket”, már PRIVATIZÁLTA A KÓRHÁZAKAT ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEKET, amiket a többsége fölényében meg tudott tenni. Mi ez,ha nem a következő közmondás „dakota fordítása”!”Vizet prédikál,-és bort iszik”! „Más szemében a szálkát,-a magáéban a gerendát se látja!” Szerintük csak az a jó privatizáció,- AMIT ŐK CSINÁLNAK!

Kíváncsi vagyok, erre mit fognak lépni! Nem védekezni fognak, -HANEM TÁMADNI! Mert annak a „veszett kutyának”,- Akit sarokba szorítanak,- ez a „jellemző cselekvése”:

TÁMADNI!- mert csak így tud kiszabadulni a sarokból,- ahová be lett szorítva! -De ha azoknak a kezében, akik tudják, milyen bajt tud okozni a „veszett kutya harapása”,mindenki kezében ott van a „villa,-amivel a trágyát szoktuk a trágyadombra rakni”,- előbb utóbb oda kerül a veszett kutya,ahová való: az ÁROKBA,-amit ő ásott,vagy a TRÁGYADOMBRA! Ne tudja veszélyeztetni a békére vágyó lakosságot,és veszettséggel elfertőzni az országot. A magyar nép bölcs volt,-a sok közmondás mind ezt bizonyítja:”DÖGLÖTT KUTYÁNAK ÁROKBAN A HELYE!- vagy: KUTYAUGATÁS NEM HALLATSZIK AZ ÉGIG! A legjellemzőbb,amit őseink a jövőbe látván,-egyenesen a FIDESZRE TALÁLTAK KI!

-így szól: „HAMARABB UTÓLÉRNI A HAZUG EMBERT,-MINT A SÁNTA KUTYÁT!”

 

Mára egyre több ember hisz a sánta kutyában,mint a „fidesz-hazugságokban”. Csak azok hisznek még mindig benne,-és ezen csodálkozok,hogy lehet annyira korlátozott az a sok értelmiségi,aki hittel hiszi,hogy a sokszor elmondott HAZUGSÁG TALÁN MÉGIS IGAZ!

AZ ÁLTALAM OKOSNAK ÍTÉLT „ROKON” ÉRTELMISÉGI azt állítja,hogy a holocaust nem történt meg,mert nem lehetett ilyen rövid idő alatt annyi zsidót meg cigányt KIÍRTANI! Ezért maradt ilyen sok belőlük,-ezért HITLER A FELELŐS! - mert nem irtotta ki mindet! Az ilyen emberek miatt sütik ránk a „bélyeget”,-hogy NÁLUNK VAN A LEGNAGYOBB RASSZIZMUS EURÓPÁBAN! Igazuk van, mert mit lehet mondani akkor, amikor a zsidó temetőket meggyalázzák,a FRADI -meccseken„INDUL A VONAT AUSWITZBA”-kezdetű rigmusokat skandálják,-a GÁRDA A CIGÁNYOK ELLEN lett szervezve, és az áldást a zászlóra /a „nyilaskeresztesre!”/ -katolikus pap tette. Mit várhatunk ilyen légkörben az utca „csürhéjétől”-ha pártvezérek meg a TEMPLOMBAN PRÉDIKÁLNAK! A forradalomról, -amivel el kellene zavarni a „mocskos kommunistákat”,-mert ők minden bajnak az okozói! EZT HÍRDETI ORBÁN ÉS SEMJÉN a szószékről,országon belül és határon túl. Addig, míg az ellenzék nem hajlandó együtt húzni az ORSZÁG SZEKERÉT,-ELŐRE!- nem hátra,

egyedül,kisebbségben kell kormányozni GYURCSÁNYNAK ÉS KORMÁNYÁNAK! Nekünk pedig, akik azt akarjuk, hogy az ország előre haladjon,- más dolgunk nincs: SEGÍTENI! Mindenkinek ott,-ahol él,-csak 1 „elveszett bárányt” kell az akolba visszahozni. Ehhez pedig HIT KELL! A nélkül nem fog menni.

Szerző: Szilárd bácsi  2008.05.01. 19:22 Szólj hozzá!

Címkék: elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr32450206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása