KIT VÁLASZT FODOR GÁGOR?

 

Az eddigi válaszokat megnézve,- mindenki "óhaja szerinti" választást vár. Fodor Gábor már volt "minden",- csak akasztott ember nem. De azért "nem hülye". Oda fog állni,-ahol a legtöbb hasznot reméli:-és ebben a JELENLEGI KÉPVISELŐK, - és a párt jövőjét is mérlegelni fogja.

 

Éppen ezért NEM FOG NYILTAN SEHOVÁ SE ÁLLNI! Mert ha megtenné,-az SZDSZ elvesztené arculatát. /-nem mintha most "lenne neki"/

 

Ha a Fidesz mellé állna,-úgy járna,-mint a KISGAZDAPÁRT!- bedarálná Orbán. Ha Gyurcsány mellé "visszatáncol" a koalícióba,- HITELTELENNÉ VÁLIK! 1 választása marad: függetlenként,- KÍVÜLRŐL TÁMOGATNI A KORMÁNYT! Ha nem, SZINTÉN ELVESZTI A SZAVAZÓTÁBORÁNAK NAGY RÉSZÉT!- a választási ígéretek "be nem tartása miatt"!

 

Ha az MSZP,-és a kormány olyan "programokat,-javaslatokat, -törvényeket" tesz az asztalra, amik az SZDSZ programjában is szerepelnek,- NEM TEHETIK MEG, hogy ne támogassák! Ugyanez vonatkozik MINDEN PÁRTRA!

 

MÉG A FIDESZRE IS! Egy olyan törvényt,-amit a Fidesz nyújtott be valamikor, MEGTEHETI-E, HOGY NE SZAVAZZON MEG? -Nem!- Ha mégis megtenné,-az maga a bukás a Fidesz és Orbán számára. Ezt Ők is tudják,-FÉLNEK IS TŐLE!

 

Ez a "kisebbségi kormányzás" ELŐNYE! Hogy "okos döntésekkel" RÁ LEHET KÉNYSZERÍTENI MINDEN PÁRTOT- egy-egy "IGEN"szavazatra! Különösen a kicsiket:" Ők egyetlen NEMMEL,- ahol a "tagság igent várt",- ELVESZTHETIK TELJES TÁMOGATOTTSÁGUKAT!

 

NEM BESZÉLVE ARRÓL,-HOGY AZÉRT MÁR 18 éve tanuljuk a demokráciát, egyre több embernek nyílik ki a szeme,- DE A BICSKA IS A ZSEBÉBEN, amikor azt tapasztalja,- hogy "hülyének nézik politikusaink!"

 

Az én véleményem a következő: NEM LESZ ELŐREHOZOTT VÁLASZTÁS! A két kis párt mindent meg fog szavazni ellenzékből,- ami a programjában szerepel. UGYANEZT FOGJA TENNI A FIDESZ IS ,-ha olyan program kerül "teritékre!" Mást nem tehet,-ha a kormány és az MSZP "okosan fogja keverni a kártyát"!

 

2010-ben pedig a "jelenlegi közvélemény kutatási adatok"- ÚGY FOGNAK ELOLVADNI,- mint a "tavalyi hó". Mert addigra -az eredmények pozitív alakulása miatt - SOK MA MÉG "BIRKÁNAK"- ki fog nyílni a szeme! És senki nem akar a "saját boldogulása ellen"-se tenni,- DE SZAVAZNI SE!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.06.26. 19:36 Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr92541082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása