MIÉRT JÖN A MERCEDES MAGYARORSZÁGRA?


 

Már rég nem a "témáról" van szó!

Mert az úgy szól: -Miért döntött a Mercedes Magyarország mellett? Véleményem szerint egyik kérdés sem fedi a valóságot. Mert az nagyon "egyszerű": Azért,- mert úgy értékelte a német cég,- hogy ÉRDEMES MAGYARORSZÁGON BERUHÁZNI,- mert annyi "ellenzéki gáncsoskodás ellenére"- MEGINDULT A GAZDASÁGI FEJLŐDÉS,-ERŐSÖDÖTT A FORINT,- egyszóval-"életképesnek" ítélte Magyarországot,-MSZP-stől és kormányostól együtt. Márpedig azt tudjuk,- a német "alaposan utánanéz",- mielőtt vállalkozásba kezd. Ezek szerint BÍZIK A MOST BEINDULT NÖVEKEDÉS TARTÓSSÁGÁBAN,- jobban,- mint mi. Ezen akár érdemes lenne "elgondolkodni" MINDENKINEK!

A kormánynak azért,- hogy MERJEN BÁTRABBAN LÉPNI!

A Fidesznek azon,-hogy "megéri-e neki "túlfeszíteni a húrt",-mert ELSZAKAD, - VAGY VISSZAFELÉ SÜL EL!

Az egyszerű polgároknak pedig azon,hogy akkor KI IS HAZUDIK? Mert a kibic jelen esetben a német tőke! Sokszor TÖBBET LÁT,-MINT AKIK "JÁTSZANAK"! Belülről ugyanis "minden másképp látszik", mint kívülről. Pláne,- ha ez még BÉKAPERSPEKTÍVÁBÓL TÖRTÉNIK! Hiszen a mai "egyik politikai elit"- még csak a HOMOKOZÓBAN TART! És úgy látszik,- nem is akar onnan "felnőni", ugyanis ehhez az eddig mondottakat vissza kéne vonni! Ez csak az "ovisoknak" nem kötelező:-hiszen ők "kiskorúak,"-és mint ilyen POLITIKAILAG NEM BESZÁMÍTHATÓ TÉNYEZŐ!

És ezt a "német alapossággal működő tőke"-jól látja. Nem úgy,- mint a HAZAI AGYMOSOTT BIRKÁK SEREGE!

Hát ezért választották Magyarországot. Mert Ők BÍZNAK A KORMÁNYBAN,- és nem hisznek az "ovisoknak". Hinni különben is a templomban kell.

És ott OV otthon is van,- meg TÖBBNEK IS LÁTSZIK, különösen ha a szószékről prédikál. És miért teszi? Mert ott találja meg azokat, -akik MÉG HISZNEK NEKI!

A "kézcsókos"-állandó kísérőket és seggnyalókat az "ájtatosság álarca mögé bujt" - orbánimádó vénaszzonok személyében.


 

 

Szerző: Szilárd bácsi  2008.06.26. 19:34 Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr34541080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása