Miért nincs előrelépés?

 

Nem tévedt itt el senki:-ezt inkább POLITIKAT VAKSÁGNAK NEVEZHETJÜK. Amíg a jobboldali szemüveggel nézők minden rosszat a kormány és Gyurcsány nyakába varrnak, (a melegek felvonulása minden következményével együtt,az aug. 20.-i vihar,a TV-székház ostroma,a globális felmelegedés,az energia-és élelmiszer árak begyűrűzése,)-és mindenért,-ami az országnak kárt okoz,- azért Ő a felelős , ÉS EZT MEGGYŐZŐDÉSSEL ÁLLÍTJÁK,- pedig semmi alapja nincs.

 

Addig az ellenzék a "hazugságokat" meglovagolva,-HÜLYÍTI AZ EMBEREKET, HISZTÉRIÁT IDÉZ ELŐ ,-pedig ezeknek a "hazugságoknak" szintén SEMMI ALAPJA NINCS! Szerencsétlen állampolgárok nem győzik "kapkodni a fejüket", mit higgyenek el az egészből:-Így azt hiszik el,- ami "közel van a szívükhöz": A jobboldaliak Orbánnak,-a baloldaliak Gyurcsánynak hisznek: de a két állítás még köszönőviszonyban sincs egymással. Nem csoda,-hogy olyan sok a kételkedő, aki mindkettőt a pokolba küldené!-Mert nem tudja eldönteni, kinek van igaza.

 

Egy biztos:- a két különböző véleményből az ORSZÁG KERÜL KI VESZTESEN! És ennek okozója az ellenzék magatartása,- aki 6 éve nem bírja MEGEMÉSZTENI A VÁLASZTÁSI VERESÉGÉT, azóta vitatja a kormány legitimitását,- figyelmen kívül hagyva a választók többségének véleményét. Nincs Európában más ország, ahol a közös cél érdekében ne fogna össze a kormány,-és ellenzéke!

 

Csak Írország,- és Németország példáját említem:-utolsókból elsők lettek,-amikor egyet tudtak érteni FONTOS KÉRDÉSEKBEN! Mindehhez "csak le kellett ülni tárgyalni,-és megegyezni"! Amíg nálunk az "ellenzék"-kivonul a miniszterelnök beszéde előtt,-és nem hajlandó érdemi párbeszédre,-NEM LESZ ELŐRELÉPÉS!

 

Ezért pedig az Orbán-vezette ellenzék demagóg, országellenes politizálása a felelős! És amíg vannak szervezetek-és személyek, akik ezt elősegítik,nem tud a demokrácia MŰKÖDNI! Alkotmánybíróság,Bíróság-és ügyészség,meg a "morvaikrisztinák" áldásos tevékenysége folytán az ország "cselekvőképessége" van megkötve:-ezt a rendőrség "tehetetlensége" bizonyítja a legjobban! Mert akit MA ELKAPNAK, holnap felmentik! Ha így folytatódik,- Magyarország lesz Európa "bűnözőinek" -TALÁLKAHELYE! Mert nálunk "mindent szabad",-amit máshol TILOS!

 

Ennyire nagy "szólás-és cselekvési szabadságra" nem vágyunk!-Legalábbis a "normális lakosság"! Mert talán nekünk is jogunk van a "békés,- normális életfeltételekhez",- NEMCSAK A "KISEBBSÉGEKNEK"!

 

Még most MI VAGYUNK TÖBBSÉGBEN!- ha így mennek a dolgok,-nem sokáig: de addig EMBERHEZ MÉLTÓAN SZERETNÉNK ÉLNI! Ehhez kormánynak és ellenzéknek egyformán "hozzá kéne járulni"! Legalább annyival,- hogy az ehhez szükséges TÖRVÉNYEKET KÖZÖSEN ALKOSSÁK MEG!..- A mi érdekünkben .

Szerző: Szilárd bácsi  2008.07.25. 06:36 Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr57584699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása