Döglött kutyának árokban a helye”!

 

Ez a közmondás nagyon találó ma,-különösen a „baloldalon”.

 

Mert míg a „Fidelitász” -(ha valaki nem tudná,-a Fidesz ifjúsági szervezete) és a „mögötte állók” igencsak aktívak,-az MSZP -és szimpatizánsai „nyári szabadságukat töltik”,-oda se „bagózva”,- hogy közben már „ássák az árkot az út baloldalán”,-annak a bizonyos „döglött kutyának”,-ahová be is fogunk kerülni hamarosan...-Hacsak „fel nem támad”,-és TÁMADNI NEM FOG!

 

Mert TÉTLENÜL nem lehet nézni,- hogy „MINDENÜVÉ” „Ezért is Gyurcsány a hibás”! -feliratú matricákat ragasztanak a jobboldali AKTÍVISTÁK!

 

Nekik nincs „szabadság”,-van „aktivitás.” Valamit „ ki kell találni”:-de nem azt,- hogy ülünk a babérjainkon,-és hallgatunk.

 

Az ígéret szép szó,-ha megtartják,-úgy jó”!

 

Ez is egy „közmondás:”-és ez is találó a „döglött” Balosok Fórumára,-ahová legfeljebb az néz be,- aki „eltévesztette a házszámot”.

 

Lehet,- hogy én is feladom:-befekszem az „árokba”,-amit NEKÜNK ÁSNAK,-és hagyom,- hogy „betemessenek”.

 

Mert „egyedül nem megy”!-Még Gyurcsánynak se.

 

Hát még nekem...-Öreg vagyok már ehhez:-szaladgálni „minden elkószált bárány” után.

 

Pláne puli nélkül...

Szerző: Szilárd bácsi  2008.08.02. 19:45 Szólj hozzá!

Címkék: politika humor

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr100597684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása