Nekrológ

 

Hogyan lehetett volna megmenteni Kolonics György életét?

 

Ha a kérdésre keresem a választ,- nagyon röviden lehet megadni:-sehogy.. Lehet,- hogy ez sokaknak nem tetszik,- de ez a TÉNY. Valaki úgy véli "Isten kezében vagyunk",- más azt mondja:-"Ez volt megírva a Sors könyvében". Mindkettő igaz: - HALÁL ELLEN NINCS ORVOSSÁG.

 

Ezek közül a "szívhalál" az,- amelyik ellen ma az orvostudomány a legkevesebbet tudja tenni. Amit lehetett,- a "társak" megtették:-hiába. Ha lett volna "kéznél" defibrillátor",nagyobb lett volna az esély:-sportorvoslással foglalkozó professzorok vélemény szerint még ezzel is csak "minimális".

 

Politikai vakságban szenvedő "analfabéták" azonban már a "kegyelet óráiban" is bűnösöket keresnek:-Sőt,- TALÁLNAK!- a mentők,- az "egészségügy,(SZDSZ),-a KORMÁNY- és Gyurcsány A FELELŐS!

 

Ma hazánkban 800 ember hal meg "naponta"- hasonló körülmények között. Van, aki az orvos kezében! Aki egy olimpiai bajnok halálából is POLITIKAI TŐKÉT AKAR KOVÁCSOLNI, az nem ember: Még az állat is "siratja" elvesztett társát.

 

Ma a "kegyelet órája van".-Később lehet "keresni,- ha van mit":-Én inkább hiszek a professzornak,- mint az "idióta analfabétának":-mert a mentő- MA,- HOLNAP, -de már "tegnap is" mindig ELKÉSIK a hasonló esetekről!

 

Ma az élsport ÉLETVESZÉLYES! és ezt minden sportoló tudja,-és érzi:- mégis vállalja:-a DICSŐSÉGÉRT,- néha nem véve figyelembe a "figyelmeztető jeleket".

 

Ennyi történt,- nem több. Mindannyian megrendülve,-de tudomásul vesszük. Egy ország gyászolja elhunyt olimpikonunkat. De az élet MEGY TOVÁBB!

 

Maga Gyuri is azt mondaná:- SZURKOLJATOK A TÖBBIEK SIKERÉÉRT! Mert ezzel tehetjük a legtöbbet Kolonics György emlékének megőrzéséért.

Nyugodjon békében!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.08.02. 15:30 Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr93597411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása