Amikor egy véleményen van két oldal.


 

Két igaz véleményre reagálnék: Kis Richárdéra és Annamáriéra. Mindkettő értelmes hozzászólás,-és a lényegről ír. Arról, amit a kérdés felvet. Vannak persze valóságtól elrugaszkodott vélemények is. Ezeket lassan már a kutya se ugatja meg! Nem baj. Mindenki azt mond és ír,-amit akar,-vagy amire futja..


 

A gondolkodáshoz szükséges az,- hogy legyen mivel. Elgondolkodni viszont a "hülye is tud":-Csak ezt "másképp hívják": ELBAMBUL.


 

Doppingolni is lehet sokféleképpen. -Ha "szed " -valamit.-Főleg,- ha sokat. /Ezt nem a sportolókra értem,-a tettes -közülünk való: -talán magára is ismer, ha belenéz a tükörbe/- Mert akkor Ő is elbambul. És akkor már bocsánatos, amit tesz. Neki az Isten is megbocsát! Ebben az "esetben"- VAN SAPKÁJA!


 

Van a másik eset:- HA NEM SZED! -AKKOR IS "ELBAMBUL", csak más okból: -Nem vette be e KAVINTONJÁT, -így nem emlékszik semmire! Az "eredmény" UGYANAZ! -A "különbség" csak annyi,- hogy ebben az esetben NINCS SAPKÁJA! (mármint annak a "bizonyos nyúlnak")


 

Akár melyik "esetet" nézzük,-mindig ugyanarra a következtetésre jutunk végül: EZÉRT IS GYURCSÁNY A HIBÁS! Ha most azt hiszitek,-megbolondultam, tévedtek:-Mert ezért "tényleg" Ő a felelős!- Vagy az Egészségügyi Miniszter! (már akik eddig voltak) Majd "megegyeznek" rajta valahogy.


 

Az egészségügyi reform következtében bezártak „pszichiátriai osztályokat”,-és most a "kevés férőhely hiányában" itt maradtak közöttünk azok,- akiknek ott lenne a helye!


 

Ezért felelős Gyurcsány és mindenki,-aki csinál valamit. Csak az nem ,-aki miatt 6 év óta nem születtek meg a kétharmados törvények,-aki az utcára vitte a politizálást, -aki támogatja a rendbontást, -aki nem áll szóba a „kormánnyal és a Miniszterelnökkel.”


 

De Te,- Annamári , ne nyugtalankodj azon,- hogy a "listán" utolsó leszel: Mert az IGAZSÁG mindig!!??- GYŐZEDELMESKEDIK!


 

Mint ahogy a "szög is kibújik a zsákból"! Meg a "hazug embert is utolérik"! -Néha még a "sánta kutyák is"!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.08.07. 07:33 Szólj hozzá!

Címkék: politika elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr86604542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása