Lehet-e hinni a nyugdíjasoknak Gyurcsány ígéretének?

 

Beleolvastam az előttem szólók írásaiba,-és vajmi kevés olyan "hozzászólást" találtam,-amelyik a realitás talaján áll. Azon végképp csodálkozok,-hogy olyanok írnak véleményt a "nyugdíjakról és Gyurcsányról",-akiknek "fingja nincs" ehhez a témakörhöz. Vannak TÉNYEK,- amiket nem lenne szabad "figyelmen kívül hagyni":

 

Magyarországon kb. 3 millió nyugdíjas él. Ennek a rétegnek eddig csak a baloldali kormányok adtak,-a jobboldaliak csak elvettek. Akik nem szenvednek amnéziában, a Fidesz-propagandának sem ültek fel,-azok tudják: KI ADOTT, - ÉS KI VETT EL !

 

Az "agymosottakat" én se értem:-mert vagy annyira "hülyék,"-hogy nem emlékeznek, -kitől mit kaptak,-vagy "annyira szegények",-hogy az orvos által felírt Kavintonra nincs pénzük, hogy kiváltsák. Van egy 3. "tippem is": -gyakran látni ugyanazokat az "öregeket" -utcán,-téren,-hídnál,-MSZP-politikus házánál,-Nemzeti ünnepeinken a Zászlófelvonásnál,-temetőben,-Gyurcsányt "kisérve" tüntetni, -hogy csak egyre tudok gondolni:-Jól „megfizetik” Őket! Csak azt nem tudom,-(csak "sejtem")-hogy kik?

 

Azok,-akik a TÖRVÉNYES RENDET MEG AKARJÁK DÖNTENI! Akik a "választási vereségeket" -SOHA NEM TUDTÁK MEGEMÉSZTENI! Akik,-ha kell,-képesek a MAGYAROKAT EGYMÁS ELLEN USZÍTANI! (EZT NEM CSAK ITTHON:-KÜLFÖLDÖN IS MEGTESZIK!) Akik elmennek külföldre HAZÁT ELÁRULNI!

 

Sorolhatnék még "néhány trükköt",-de ez NEM ÉR MEG 1 MISÉT! Azt bevállalják a papok helyettük. „Keresztényi kötelességük” a nyájat,-amit a politika egyik "ága" AGYMOSÁSSAL TERELT ÁT A TULSÓ PARTRA,- MEGTARTANI.

 

Aki még nem tudja,-kikről beszéltem-az sose fogja "kitalálni". El tudom képzelni ,-hogy van olyan vak és süket, aki ebből se tudja magának a KÖVETKEZTETÉST LEVONNI: Ki adott neki,-és ki volt az,-aki elvett tőle.Pedig ez a legkönnyebb lenne: - csak a NYUGDÍJSZELVÉNYEKET" KÉNE ÖSSZEHASONLÍTANI!

 

De erre az a nyugdíjas,-aki "fizetett tüntetővé lépett elő",-biztos nem alkalmas alany. Ezért inkább azokat kell megkérdezni,-akik a nyugdíjas "társadalomban" tagjai . Kártyás szóval mondva: "KIBICNEK KUSS"! Ezt a kérdést a nyugdíjasok 90 %- a fogja eldönteni 2010-ben,-amikorra MINDEGYIKÜK MEG FOGJA KAPNI A NEKI BEÍGÉRT "korrekciót",-amit már 3 "korosztály" már meg is kapott!

 

I."korosztály":-a "legöregebb,lemaradó" réteg: 2006-ban 10 HÉTNEK MEGFELELŐT KAPOTT! (az ígéret is ennyi volt,-2 és fél hónap)

 

II."korosztály":-akik "rosszkor mentek nyugdíjba"/ az Antall-kormány idején/: 2007-ben 8 HETIT kaptak.

 

III."korosztály"-akik "még rosszabbkor"-a Horn -és a Fidesz kormány idején. Ők 6 HETET kaptak.( ebbe tartozik a feleségem is,-akinek 37 év munkaviszony után,-felelős munkakörben végzett munkája után a KORREKCIÓVAL EGYÜTT van ma 63 ezer Ft. Nyugdíja)

 

IV."korosztály": 2009-ben fogjuk kapni (én is),-de már csak 2 HETET!- mert a miénk már az ELŐZŐEKHEZ KÉPEST kurva sok!-az enyém ma 95 ezer Ft. Ehhez képest a "hasonló munkából most nyugdíjba menők"-é 120000-nél kezdődik!

 

De a MI KOROSZTÁLYUNK NEM SZOKOTT PANASZKODNI! Azt megteszik azok a "fizetett betelefonálók",-akiknek az a dolga,-hogy bebizonyítsák,- ROSSZABBUL ÉLÜNK,-MINT a Fidesz-kormány idején! Csakhogy ezt annak a nyugdíjasnak,-aki a "nyugdíjszelvényét" is meg szokta nézni,- NEHÉZ BEADNI!

 

Ezért van szükség MINDEN NAPRA 1 HAZUGSÁGRA,- amit 1000-x ha elmondanak,-ezt az "agymosott birka"-már BEVESZI, mert vagy "hülye,"-vagy "amnéziás",-vagy csak egyszerűen NINCS PÉNZE KAVINTONRA!- pedig az orvos tudja,-hogy AZ KELL NEKI!

 

Ha ezek után van még olyan nyugdíjas,-aki a FIDESZ-PROPAGANDÁT "beveszi", ÚGY KELL NEKI! Mert ha a Fidesz valamilyen "csoda folytán" választást nyerne, -vajon miből készül majd az ÜNNEPI VACSORA? BIRKAPÖRKÖLT LESZ AZ! Mégpedig azokból az "agymosottakból"-akik olyan szorgalmasan "bégettek eddig",de akikre már a GYŐZELMI LAKOMÁN KÍVÜL nincs szükség.

Nekem,mint illetékesnek, ezek a gondolatok jutottak eszembe:

 

Kedves "agymosottak"! Ne kívánkozzatok ÖNKÉNTES BIRKAPÖRKÖLTNEK! Még nem késő,-csak a "szemeteket kell kinyitni",-a nyugdíjcsekket "összehasonlítani, -és a PÉNZTÁRCÁBA SE ÁRT BELENÉZNI! Mielőtt Orbán "befagyasztaná".Mert Ti csak tudjátok: Ő soha nem hazudott! -vagy mégis?-ezt Nektek kell eldönteni! -de nem NÉPSZAVAZÁSSAL!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.08.07. 07:58 Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr34604562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása