Ünnepi hangulat 20.-án este.

 

Ki,-hol,-mit akar,-és mit tud ünnepelni.

 

 

 

Este van,-este van,-ki-kivonul nyugalomba, Mások most indulnak csak ki a Dunapartra. Aki otthon marad, "ünnepet" TV-n akar nézni, -Aki kimegy,-a tömegben akar elvegyülni.

 

 

Ma Magyarországon mindenki mást akar. Van, aki itt és most élni békében akar. Vannak,-akik minden mást akarnak,-csak ezt nem, Ezért hogy ha hívják Őket,-hát tüntetni mennek.

 

 

Hogy miért ,-mi célból mennek,-azt Ők sose tudják: Ha összegyűlnek jó sokan,- úgyis megmondják. Merre,-hová kell indulni és mit kell skandálni, Mivel,-kit kell megtámadni,-mit kell lerombolni.

 

 

De hogy üres kézzel ne jöjjön senki,-hozzon valamit. Molotov-koktélt,-sávoszászlót,-vagy hozzon bármit, Akár kereplőt,-amivel ünnepet zavarni nagyszerűen lehet, Hogy fel ne ismerjék,-fejére mindenki csuklyát is tehet.

 

 

Hát így múlik el hosszú ideje nálunk minden nemzeti ünnep. Az utcákon,tereken,temetőben "odarendelt csőcselék" tüntet. Nem csoda ,-ha a békés ember az utcára se mer kimenni: Mert nem tudja ünnepeinket méltón,-békésen megünnepelni.

 

 

Ha soká fog így menni,- nem marad egyetlen ünnepünk: Se állami,-se egyházi:-nem lesz mit ünnepelnünk. Nem marad az ünnepekből más,-mint egymást gyűlölnünk, Elfelejtjük,-hogy valamikor még egymást is szerettük.

 

 

Ezért én most arra kérek minden rendes embert, Aki szeretne békében élni,-tegye le a "fegyvert". Lehetnénk Mi mind "magyarok",-és mind JÓBARÁTOK, Ha nem állnánk szemben,- és nem sújtana az ÁTOK!

 

 

Mert kell valaminek lenni,- hogy ennyire nem bírjuk egymást: Ha lehetne,-egy kanál vízben is megfojtanánk egymást. Látni kéne,-hogy valaki folyton egymásnak uszít minket, Hát vegyük elő végre Mi is a "maradék eszünket"!

 

 

Mutassuk meg:- EGYSÉGESEK vagyunk,-ne packázzanak velünk, Mi épp oly magyarok vagyunk,-Mi is ebben az országban élünk! Nem akarunk "háborút viselni" nemzeten,-és családon belül! Vezetőink egyezzenek meg a törvényes lehetőségeken belül.

 

 

Kövessék az ÍR PÉLDÁT, -ha másképpen nem megy! Az ellentéteket tegyék félre,-és egyezzenek meg. Hogy országunk szekere végre meginduljon, Nekünk ne csak a rosszból,-de a jóbol is jusson!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.08.25. 21:08 Szólj hozzá!

Címkék: politika vers

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr100632765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása