És ki fog fizetni?


 

Minden „ünnepünkön” a szélsőjobb képviselői valahol NAGY KÁROKAT okoznak az országnak. -A kérdés csak az,- ki fog FIZETNI?

Az biztos,- hogy aki fizetni fog,- magyar lesz. -De nem mindegy,- hogy KI! -Aki 6 évi "aknamunkával" próbálja megdönteni a szabadon választott kormány.-és a Miniszterelnök "hatalmát".

-Ezért mossa naponta "kitalált hazugságokkal" a szimpatizánsai agyát,- akik közül már nagyon sok gondolkodás nélkül tesz olyan dolgokat, amit nem is kértek tőle! Csakhogy a sok uszítás közül már kiválasztani se tudja,- melyiket mondja Orbán, - melyiket "csak a JOBBIK".

Ahol annyira nagy "mindenfajta szabadság",- mint nálunk,-nehéz az elszabadult indulatokat fékentartani! Pláne,-ha "csuklyát,-molotoy-koktélt,-kézifegyvereket " osztogatnak,- hogy legyen mivel "játszani." Hogy ki fizesse?

Aki USZÍTOTT,- ÉS AKI csinálta,- KÖZÖSEN! De az utolsó fillérig!


 

A kép "árulkodik":-Sok még a veszett kutya,- és egyre VESZEDELMESEBBEK! - Mert a sarokba szorítottaknak más fegyverük NINCS IS, -MINT TÁMADNI! Onnan ugyanis "nincs menekvés",- csak beismerés: -VESZTETTÜNK.

Mindössze ennyit kéne bevallani azoknak,- akik abban reménykedtek,- hogy utcai demonstrációkkal mrg lehet dönteni a fennálló rendszert! -Tévedtek.

-Ehhez "sokkal nagyobb elégedetlenségre van szükség"! De hát ki az,- aki ELÉGEDETLEN?

-A nyugdíjas,- aki soha nem élt olyan jól,- mint most,- ELÉGEDETT! Akinek munkája és "jó fizetése van",- ELÉGEDETT! -Aki -amikor lehetett,- a ZAVAROSBAN HALÁSZOTT, -elégedett! -Aki "visszanemtéritendőhiteleketkapott",-az is ELÉGEDETT!-legfeljebb "nem vallja be",- és ezért tartozik ma is az ELÉGEDETLENKEDŐK TÁBORÁBA!

Akkor kik az ELÉGEDETLENKEDŐK? -Akik 6 év óta "messze kerültek a HÚSOSFAZÉKTÓL! -Akiknek az IQ-ja a 100 alatt van,- és az agyuk is KI VAN MOSVA! -Akiknek az agyában "csak víz van",- HALAK NÉLKÜL,- és ezért nincs SÜTNIVALÓJUK!

Összegezve: Akik a "Fö-o- KOS" -OK,- "birkák",--"ökrök" kategóriába tartoznak. CSAKHOGY EZ A TÁBOR "EGYRE SZŰKŰL"- hiszen egyre többüknek "nyílik ki a szeme,- vagy a bicska a zsebükben. Rájönnek,- hogy csak ESZKÖZÖK VOLTAK -EGY JÁTSZMÁBAN,- AHOL Ők "CSAK VESZTESEK LEHETNEK! Magyarul ÁTVERTÉK ŐKET! -

Ezt a "birka meg az ökör se tűri". A sok hazugságtól meg is lehet KERGÜLNI!

 

Szerző: Szilárd bácsi  2008.10.08. 12:05 Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr15702670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása