Ki vehet részt a Tarka Magyaron egy „jobbos” szerint?


 

Mindenki,- csakGyurcsány nem.

Ezt nyilván nem helyeseltem,-ezért levélben mondtam el a véleményem.


 

Kedves Ricsi!


 

Elolvastad te a "Felhívást"?- Biztos,- hogy nem.Akkor nem mondanál olyat,-hogy a "szervezők is" szégyellik Gyurcsány jelenlétét. Erről szó nincs. A rendezvényen MINDEN EMBER RÉSZT VEHET,- aki annak céljával egyetért.


 

-Van,- aki "csak aláírta",- ezzel támogatja: -Van olyan is,- aki OTT AKAR LENNI! -"Civilként,-magánemberként" lesz ott a Miniszterelnök,-és egy szót se fog szólni:-Mégis "messze hallatszik a jelentősége" ENNEK A MENETNEK!


 

Azt mondják: BÉKÉBEN SZERETNÉNEK ÉLNI, nemzetiségi,-faji,- vallási körülmények FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁSA MELLETT -itt,- Magyarországon! Nem hinném,- hogy ez alól a "jobboldal" ki akarja vonni magát!


 

-Legalábbis az a "része" ,- akiket még "emberszámba" -lehet venni. -Ha itt is lesz ellentüntetés,-provokáció,-az már a magyar nép életrevalóságát kérdőjelezné meg.


 

A szervező több mint száz "civil szervezet" -közül 1 ,- azaz EGY .kifogásolta Gyurcsány személyes résztvételét.


 

Mindenütt van SZEMÉT IS. -Mért pont a "SZERVEZŐK KÖZÖTT" NE LENNE. -Téged,-" Ricsi",- a "normálisak közé" szoktalak sorolni.


 

Remélem,- nem fogsz "csalódást okozni",- és Te is OTT LESZEL, - ha nem is fogod a "Gyurcsány kezét" -fogni.


 

 

 

Szerző: Szilárd bácsi  2008.10.08. 11:59 Szólj hozzá!

Címkék: elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr28702656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása