Mire vezet az utcai politizálás

 

 

Na látod, kedves Richard, -ebben egyetértünk,-hogy nem kéne az egyik embernek a másik származásával,-vallásával foglalkozni. Csakhogy ez a gyakorlatban másképp néz ki:-Nem is kell "messzire menni",- csak fellapozni egyik-másik itt megszólaló "véleményét" -erről a kérdésről. Azokban megtalálod mindazokat a "jelzőket",- amiket ha Te kapnál,- épp úgy Neked is rosszul esne,- mint bárki másnak!

 

Ha esetleg "fotballmeccsre" is kimerészkedsz,-ott tapasztalni fogod: -Már akkor "gyanús leszel",-ha nem állsz be a KÓRUSBA,-akik elküldenék a zsidókat MA AUSWITZBA! -És mindezt olyanok "ordítják",- akik a történelemből semmit se tudnak,-akik a "holokausztot" tagadják,- és akiknek HITLER A PÉLDAKÉPÜK!

 

És ha ezt "csak a pályán" tennék,- még talán kezelni is lehetne! -De ma már ez megy az utcákon,-ünnepeken,-temetőben, a jóérzésű emberek lassan sehol nem érzik magukat biztonságban!

 

-Mindennek az "elinditója és értelmi szerzője" -az az Orbán Viktor,- aki 6. éve nem tudja megemészteni,hogy nem Ő Magyarország miniszterelnöke! És mindezt akkor "követte el",amlikor kivitte a politikát az utcára,- és elfogadta a SZÉLSŐJOBBOT -szekértolójának. Azóta a "szellem kiszabadult a palackból",- és oda visszaküldeni csak közös akarattal lehetne:

 

-Pont ez nincs meg,- a "szándék",-mert akkor bebizonyosodna az a TÉNY,- amit már úgy is tud MINDEN GONDOLKODÓ -(-elgondolkodót kivéve) EMBER:

 

-A Haladás gátját Magyarországon ma úgy hívják:

ORBÁN VIKTOR ÉS BANDÁJA!

 

Mindössze Őket kéne az őket megillető helyre tenni,-és elindulnánk a "lejtőn

- FELFELÉ!"- Amíg az utca a "hadszintér,",- addig az út -"csak lefelé vezet" .

 

Szerző: Szilárd bácsi  2008.10.08. 12:26 Szólj hozzá!

Címkék: politika elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr64702705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása