MILYEN ALTERNATÍVA SZERINT LEHET MA -ÉS HOLNAP

 

Miniszterelnök Gyurcsány Ferenc?

 

 

 

Jó látni,-és megszólalni hallani "új arcokat".

Pláne akkor,- amikor szükség van minden emberre,- aki bízik a sikerben.

 

Sokszor elmondtam már:

A rendszerváltás óta "politikus szájából" -csak HAZUGSÁGOKAT -lehetett hallani. Érdekes módon erre mindig vevők voltak A BIRKÁK.

 

Volt egy KIVÉTEL! Az öszödi beszéd,-ahol az ország első embere először mondta ki az IGAZSÁGOT! AMIT AZ "ELLENZÉK" - ollóval azonnal átszabott HAZUGSÁGGÁ! Amivel "felkorbácsolva az indulatokat",- az UTCÁRA VITTE A POLITIZÁLÁST! Bizonyítva ezzel "gátlástalanságát" a hatalom érdekében.

 

És ebben a "munkában" aktívan vett részt : A CSŐCSELÉK,

-A GOJ MOTOROSOK,-A SZÉLSŐJOBBOS NÁCI GÁRDA,

- és nem utolsósorban "az agymosott,-kézcsókos,- orbánimádó, MINDENRE KAPHATÓ BARMOK,-ÉS BIRKÁK.

 

Ennek ellenére a kormány ért el sikereket is,- csakhogy ezeket nem kommunikálta "időben és elég gyakran",- mert az ellenzék hangja erősebb volt: MONNYON LE!! És harsogták "kelettől -nyugatig",

- EREDMÉNY NÉLKÜL.

 

Most itt tartunk.-Mára a "gondolkodni tudó-és akaró" emberek egyre többen látják úgy,- hogy NINCS VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGÜK!

 

Vagy viszi tovább Gyurcsány a kormányzás felelősségének a terhét,- vagy a TELJES CSŐD -következik be! -És nem "csak gazdasági vonalon"!A helyzetről beszélni kell! -Egyezséget is lehet kötni. -Csak azt kell megnézni,- hogy KIVEL!

 

Azt már látni,- hogy KIVEL NEM! Nem szabad "még egyszer" lehetőséget adni az SZDSZ-nek arra,- hogy HÁTBA TÁMADJA "harcostársát!"

-Mert ezt már "sokszor megtette",- amikor ZSAROLÁSAIVAL ARRA KÉNYSZERÍTETTE AZ MSZP-t,-hogy a "farok csóválta a kutyát"!

 

Csak SZEMÉLYEKBEN KELL GONDOLKODNI -az MSZP-nek:

Minden "pártban"-még az SZDSZ-ben is vannak olyan EMBEREK,

-akik az ország érdekét előrébbvalónak tartják a PÁRTÉRDEKEKNÉL.

 

Nem olyan "egységes" a szadesz,- mint amilyennek a HANGADÓK -mutatják! -Sokuk már régen "meg se szólal",-nem vállalva közösséget a "hatalomért vívott reménytelen harcban".

 

Mert akár tetszik,-akár nem: Két párt "marad" 2010-re,-de ha "holnap lenne a választás",- még az 1 %-ot se hozná a "két kicsi".

Még annál is kevesebb a támogatottságuk MA. Ki akar "együttműködni" olyannal,- aki a bajban "cserbenhagyja HARCOSTÁRSÁT"?

Még az ÁLDOZATOT se szokták "cserbenhagyni" jóérzésű emberek".

 

De ezt rajtuk -nem lehet számonkérni:-Különösen nem a Horn Gábor -féle viselkedés után.

 

Az SZDSZ -mint párt,- már megbukott. A túlélés lehetősége még fennáll "néhány józanul gondolkodó politikusának",-akik MÁSIK HAJÓBA ÁTSZÁLLVA - továbbra is a "hatalom közelében maradhatnak".

 

De ehhez le kell ülni "megegyezni" -az egyetlen "lehetséges személlyel", - GYURCSÁNY FERENC MINISZTERELNÖKKEL!

 

Szerző: Szilárd bácsi  2008.12.11. 12:39 Szólj hozzá!

Címkék: politika gyurcsány elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr15817051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása