A NAGY NYÁRI CSÚCSTALÁLKOZÓ
helyszinének  és tartalmának  ismertetése.

Helyszín: Vajdácska,GÓLYA-tó, a "kertünk alatt faragtak az ácsok"- egész nyáron, hogy elkészüljöna  TÓ,  amin modellezni lehet az országot, a "kettéosztottságot",a politikai hovatartozást, egyszóval a  MINDENNAPI  ÉLETÜNKET.

RÉSZTVEVŐK:

Mindenki,- aki azért jön oda,- hogy  JÓL ÉREZZE MAGÁT,- és e közben nem akarja azt  elérni,-  hogy  a "másik" -  ROSSZUL ÉREZZE MAGÁT! Ezért a "lakók"- lakhatnak a  JOBBOLDALON,-  vagy a  BALOLDALON,-  egyformán kell fizetni  MINDENKINEK!   500 Ft-okat 1 fő/éjszakáért,- bármelyik faházban laknak! (fürdőszoba is van) Egy faházban  4  férőhely van,- lehetőleg "egyoldaliak számára"-nehogy a "házon belüli egyet-nem értés" eluralkodjon a lakók között!

A  VITÁKAT  - a tó közepén álló "szigeten"- lehet lefolytatni.Ez a sziget a  BÉKE SZIGETE  elnevezést kapja erre az időre, ezért ide "csak  fegyverek nélkül" lehet bejutni, ahová  mindkét oldalról híd vezet. Ott  a  DEMOKRÁCIA  játékszabályai érvényesek, és ha Walaki kisebbségbe kerül, de még tovább kekeckedik,- nyugodtan be lehet dobni a vízbe,- ahol a  HALAK (az afrikai harcsák és piranják)  már türelmetlenűl várják az  ELEDELT!

Vannak békés területek is,- ahol a résztvevők megmutathatják  TUDOMÁNYUKAT  különböző ágazatokban:  ULTI,-  horgászat, -sütés,- FŐZÉS, - csak itt arra kell vigyázni, - nehogy a "fakanalat és a nyelvét"  felcserélje a MUNKA  KÖZBEN!

Étkezési lehetőség is bőven van:
Lehet venni és lehet "várni a sültgalambot". (vagy halat) Ha NEM  JÖN,- akkor  kopp! Ha "jön",- akkor még +kell csinálni,- és ha nem "ehető",- a szakácsoknak kell  MIND+ENNI,- szálkástúl...

Most "hirtelen felindulásból" - ennyit akartam elárulni a tervemből. Még annyit, hogy akinek a szállásköltség drága, ingyen is lehet  elsőosztályú szálláshelyre  szert tenni: A kertemben akár 5-6 sátornak is van hely! Ehhez a területet megtisztítani  sajátkezűleg kell, én csak kaszát adok hozzá! A friss illatos lucerna olyan kellemes élményben részesíti az ottlevőket,- mint régen a "vándort",- aki a szénában aludhatott! (meg néha "mást is csinált",-én már elfelejtettem,- mi a szokás..)

Ennyi étvágygerjesztőül -talán elég is. Ha meg nem,- kérdezzetek! Mert a "Néma gyereknek az anyja se érti a szavát"! Ti  már se gyerekek,-se némák nem vagytok!

Hogy a találkozó létrejöjjön, akarni kell!Legalább 20,-de inkább 30 főnek! Mert "néhány kóbor lélekért"-  NEM  MOZDÍTOM  MEG   a kisujjamat se!

Na meg az  ULTI!  E nélkül számomra  fabatkát se ér az egész! Mert idő az  LESZ,  hely is,-de  ULTISOK NÉLKÜL  nem  megy! Néhányat én is idecsődíthetek,-de az  IGAZI  -Ti lesztek! Elvégre Nektek is  DICSŐSÉG- "velem játszani",-pláne,- ha úgy fogtok játszani,- "mint macska az egérrel"!

Hiszen tudjátok! -Van, amikor a "Nyúl  viszi a puskát"!-Meg olyan is,- amikor Fortuna "begbottlik",- és  RÁTOK ÖNTI A SZERENCSÉT!

Mindent egybevetve, én  KÉSZÜLÖK... Szeretném,- ha nem "egyedül kéne passziánszoznom",- mert  EGYEDÜL  NEM  MEGY!

VÁROM A "VISSZAJELZÉSEKET,- IDE  lehet "regisztrálni"- minden műfajra!
Fakanalat (egyet) tudok "ajánlani",- ami  NEM  CSAK  A  FŐZÉSRE  -alkalmas!

Az eseményt  KÖZ-MEGEGYEZÉSSEL (is) -be lehet határolni. A "döntő szót"-én fogom kimondani,- mert annak a hétvégének "versenymentesnek"- kell lenni!

Nyáron lesz,- amikor a "vízbedobott kisebbségben  maradó hordószónokra"  nem  fagy rá a ruha...(-csak legfeljebb a "piranják" -megkóstolják!)-  de szerintem nem fogják "megenni", mert a "fideszeseknek még a mája is keserű",(remélem, Ők kerülnek a VÍZBE)- ÉS AZT MÉG AZ  afrikai  harcsák - se szeretik.

Mint ahogy Mi se szeretjük a "betelefonáló Marcsákat" -az ATV fórumába! 

De hát a "szabadság idejére" a TV- nézést is fel lehet függeszteni, 
NEMESEBB ELFOGLALTSÁG  IS  LÉTEZIK!
 Ilyenkor már az  ULTIÉ kell, hogy legyen a Főszerep,
 és a kibicek "kussolása mellett"-vidáman játszunk.
- (ha lesz kivel!)

Szerző: Szilárd bácsi  2009.05.02. 10:06 Szólj hozzá!

Címkék: útmutató

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr961098386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása