Vegyük fel a kesztyűt!

Válasz atiz67 bejegyzésére:

Kedves Zita!

Minden tiszteletem a Tiéd,- amiért fel merted venni azt a kesztyűt, amiért tulajdonképpen ÖSSZEFOGTUNK! Megvívni az ELLENZÉKKEL és a Párt belső ELLENZÉKÉVEL azt a harcot, amivel vissza akarjuk állítani Gyurcsány Ferenc "tekintélyét" és Magát abba a pozicióba,- ami Őt megilleti!Hogy ez melyik lesz,- az a DÖNTÉS egyedül a Miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc döntése kell,- hogy legyen!

Világossá vált minden "gondolkodó" baloldali érzelmű EMBERNEK,- hogy Gyurcsány szakmai tudására,-emberségére és tapasztalatára SZÜKSÉG VAN!
Nélküle a baloldal nem képviseli az érdeket, amit a választók ELVÁRNAK!

Ma is vannak, akik DOLGOZNAK a sikerért: és vannak, akik "széthúzzák" a szekeret!
De van az EMBERNEK EGY FONTOS ISMÉRVE!A szavát AKKOR IS TARTJA, ha ez éppen nehezére esik!Az ADOTT SZÓ kötelez!Aki ezt megszegi, az nem BECSÜLETES!

Emlékezzetek Hiller István HASONLATÁRA! Bethlen István Erdélyi Fejedelem szerződést kötött a LENGYELEKKEL:Megkapja a lengyel KIRÁLYSÁGOT , de el kell vennie a "hercegnőt"! Aláírta: De amikor MEGLÁTTA, "NAGYON nemakarta!"

De aztán MÉGISMEGTETTE! Mert a BECSÜLET, az becsület: És EZ IS BENNE VOLT A PAKLIBAN! Olykor a BÉKÁT IS LE KELL NYELNI!

Most is ez a helyzet! Senki nem szeret megszorítani de ha MUSZÁLY? meg kell tenni! Az nem járja, hogy a JÓ az KELL, a "csúúúnya" az NEM!

EGYET NEM ÉRTEK:Azok,- akik "létrehoztak KÖZÖSSÉGEKET" Gyurcsány támogatására, HOL VANNAK MOST? Félnek a NEVÜKET ADNI?

Én nem félek KIMONDANI: Az,- aki ÉLÉRE ÁLL egy "alulról jövő" kezdeményezésnek, és utána "szóra se méltatja" azon társainak törekvését,- hogy ezt ki is nyilvánítsák,
az nem méltó a kitűzött célért TOVÁBBVEZETNI a közösséget!

Minden "Gyurcsány" nevével alakult KÖZÖSSÉGNEK egy volt a KIINDULÓPONTJA: "Visszavárunk,- FERI!" Úgy látszik,- már nem "annyira". Mert ha IGEN,- itt lennének AZOK IS, akik ezt "fennen hirdetik",- csak nem TESZIK!

Abból a "közösségből" kilépek.
De akik VISSZAVÁRJÁK,- azokat TÁMOGATNI FOGOM!

Egy vidéki "senki"

 

 

Szerző: Szilárd bácsi  2009.09.02. 12:29 Szólj hozzá!

Címkék: blogok politika útmutató

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr541355119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása