Röpirat a Magyarsághoz  Magyar valóság 2011 - Mentsük meg hazánkat!

 

A társadalom legnagyobb problémája: egymillió ember, a  lakosság 10 %-a, a munkaképesek  egynegyede él segélyből. Ez azt jelenti: Magát ellátni nem  udja az említett negyed és adóként a közösbe egy Ft-ot  sem  ad,, hanem abból kap folyamatosan alanyi jogon, amit mások adó és  járulék címen befizetnek az államkasszába. A segélyezettek  95 %-át magyarországi cigányok adják. Ahol a harmadik, negyedik generáció születik és nő fel úgy egymás után, hogy a segély az egyetlen megcélzott legális jövedelemforrás. A segélyezés mértéke  a legmagasabb egész Európában. A segélyekkel és kellően sok gyermek számával, a rendszert jól ismerve annyit össze lehet szedni egy hónap alatt, mint teszi azt egy másik ember tisztességes munkával. Az a koncepció, hogy valaki ne dolgozzék, hanem segélyre és mindenekelőtt gyermekek után járó segélyre alapozzon teljes mértékben kifizetődő. Ez nem csak az elmúlt húsz év hibás, "szájbetömő" segélyezési politikájának a bűne, de az aktuális FIDESZ-KDNP kormányé is, aki nem tesz semmit a tisztességes és dolgozó emberekkel szembeni megalázó rendszer megszüntetése érdekében, pedig közel egy éve hatalmon van! Ellenkezőleg!

 

„A felfogásunk szerint az európai kultúrkör erkölcsi kiindulópontja, hogy felesleges élet még nem született. Minden ezzel ellentétes állítást elutasítunk. Felesleges, indokolatlan élet pedig nincsen”. Mondja Orbán Viktor 2011 februárban  a súlyos problémára reagálva. Ezzel pedig porig alázva minden tisztességes, munka után kapott bérből élő, gyermekét becsülettel nevelő magyar polgárt!Ezek szerint rendben van az, hogy egy a harmincas éveiben járó tisztességes,

munkát és törvényeket tisztelő magyar párnak átlagosan 1,2   gyermeke van, mivel anyagi okokból nem mernek többet felvállalni. Eközben egy segélyből élő cigány párnak  átlagban nyolc gyermeke és már egy-két unokája is van!  Rendben van az, hogy úgy születik meg egy cigány gyermek 2011-ben, Európa szívében, hogy nem egy értelmes életnek néz elébe, hanem szó szerint csak egy számtani darab, azaz további eszköz a segélyhez?

 

Nem azért kilátástalan a cigány gyermekek jövője, mert otthonról semmi kulturális, szociális alapokat nem kapnak, hanem azért is, mert gyakran igen alacsony értelmi képességi szinten is vannak és már szüleik is, hiszen a legtöbb magyarországi faluban két-három cigány családból gyarapodott tízzé, hússzá, harminccá, negyvenné a helybeli populáció. A cigányság körében egyébként nem volt szokványos sok gyermekes család. Általában legfeljebb két gyermek volt egy családon belül a szokványos, míg a hibás szociális támogatási rendszer el nem kezdte népszerűvé tenni a feleslegesen sok gyermek nemzését.

 

Orbán Viktornak pedig íme a válasz! 

Keresztény felfogás szerint az európai kultúrkör erkölcsi kiindulópontja az, hogy minden pár annyi gyereket vállaljon, amennyit munkájából tisztességgel fel tud nevelni, európai kulturális és szociális normák szerint, nem pedig ősember módjára. Minden nemzedék egy lépcsőfok kellene  legyen, amelyre a következő lép.  Minden felelőtlenül, megélhetésért vállat gyermek bűn, hiszen számuka  szenvedés az élet. A rablás, a lopás és a betöréses bűncselekmények elkövetőinek számát 95 -ban cigányok teszik ki, akik ezekből a gyermekekből kerülnek ki. Ezt Lakatos Attila borsodi cigányvajda is nyilvánosan és sokszor hangoztatja!   Jelenleg Magyarországon mintegy egymillió cigány él, ami már 2030-ra a jelenlegi, rohamos szaporodást nézve meg fog duplázódni. Tehát húsz év múlva már annyi segélyből élő cigány lesz Magyarországon, mint dolgozó magyar. Ez egyértelműen az ország összeomlásához fog vezetni minden szempontból! Ennek bekövetkezését egyedül MOST lehet még megállítani. Már egy-két év múlva is késő lesz!

 

A magyarországi falvak és kistelepülések zömében ma a segélyből élő és felelőtlenül, hét, nyolc, tíz, tizenkettő gyermekkel szaporodó cigány családok veszik át a népességi arány többségét. Magyarul egyre több az olyan falu és község ahol a népesség 50-100% már most nem magyar, hanem segélyekből élő, munkát és szocializálódást kerülő, analfabéta cigány. Ezekre az emberekre nem, hogy a vidék felvirágoztatását nem lehet építeni, hanem  meg kell akadályozni terjedésüket, az észtelen szaporodásukat nem támogató segélyezési politikával.

 

25-30 éve még lelkesen szántották, művelték becsületes magyar parasztok a földeket, nevelték a háztáji jószágaikat,ma ennek nyoma sincs.  A falvak már zömében teljesen elcigányosodnak. Aki teheti elmenekül onnan. Különösen veszélyes, hogy  egyre kevesebben lakják tisztességet és rendet szerető emberek a magyar vidékeket, de ezekről az értékes területekről a magyarság teljesen elvész. Húsz év múlva Magyarország két részre fog szakadni. Lesznek a magyarok mentsváraként funkcionáló városok, másrészt lesz  Magyarország 90 %-át adó vidék, ami a segélyből élő cigányok országa lesz. Ezen írás a 2011-es magyarországi állapotot mutatja be és nem rasszista indíttatású! Magyarország a multban megmutatta, hogy befogadó, békés más nemzetekkel és kultúrájukkal szemben. Lehetőséget és életteret adott olyan dolgos és békés emberek számára, akik hozzáadott értékükkel gyarapították országunkat, közben kultúrájukat. szokásaikat megtarthatták. Gondoljunk a  letelepedett német ajkú bevándorlókra,  hazánkban élő szlávokra, görögökre. A kialakult helyzet azonban tűrhetetlen!

A  cigányság szaporulata az indokoltnál nagyobb és teljesen értelmetlen! Nem azért történik, mert ez náluk kulturális jelenség. A hibás szociálpolitika ösztönzi őket a megélhetési gyermek vállalásra. Eközben a dolgozó emberek adóit nem csökkenti a kormány, hanem emeli, hogy az egyre emelkedő segélyeket ki tudják fizetni! Gyáva struccpolitika ez az álnemzeti, álpolgári jelenlegi orbán-kormánytól! Éppen ezért kezdeményezzünk Népszavazást az igazságtalan szociális támogatási rendszer miatt! Ne az adókat emeljék, hanem a pénzszórást állítsák meg! Követeljük a szociális rendszer teljes és AZONNALI átalakítását a következők szerint:

1. Két gyermek után járjon szociális segély. A többi után adókedvezmény! A segély dologi értékű legyen.  Az iskolai étkezés, tankönyv legyen ingyenesek minden gyermek számára.

2. Amennyiben egy gyermek nem látogatja az iskolát vagy bűncselekménynek

minősülő tetteket követ el, úgy ne járjon utána segély.

3. Ha a szülő nem tesz eleget az elvárható gondos nevelésnek, vonják meg a nevelési jogot a szülőktől és kerüljön nevelő intézetbe a gyermek.

4. Segélyre jogosultságot minimum napi 4 óra közmunka teljesítése után lehessen kapni 

5. Azonnali rendőrőrsök felállítása a legkisebb településen is

6. A büntető törvénykönyv szigorítása

7. Szavazati jog adófizetők számára, akik Magyarországon élnek , dolgoznak és adóznak!

8. Komplex szociális felzárkóztatási, támogatási rendszer kialakítása, halmozottan hátrányos cigány családok számára. Az egy gyermekes családformát részesítsék a előnyben.

 

Egyedül ez mentheti meg Magyarországot egy fenyegető polgárháborútól!  Ha egyetért ezen írással, küldje tovább minél több embernek! Az egyedüli lehetőség a népesség teljes körű felvilágosítása! Vegyük észre, hogy ami szeretett hazánkban most folyik az nem más mint egy figyelem elterelő,  az igaz, becsületes magyarokra szégyent hozó álmagyarkodás,  ami mindenre jó csak arra nem, hogy szebbé és jobbá tegye a Magyarországon élő becsületes 

emberek életét, jövőjét!

 

Magyar  Demokratikus Nemzeti Összefogás Mozgalom 

Szerző: Szilárd bácsi  2011.04.20. 09:46 2 komment

Címkék: orbán elemzés elemzéscigánykérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr242841834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IvHl 2011.07.01. 11:28:53

Sajnálom, hogy ez terjed az interneten, mert azokhoz szól, akik nem olvasnak a sorok között. Vagy nem idézik fel a múltjukat. Aki ma 40 éves ill. idősebb, az emlékezhet arra, hogy a felzárkóztatás minden kormánynak programja volt, és az országnak sokba is került. A rendszerváltás időszakáig is és azután is megfizettük az árát, de az eddigi teljesítményünk csekély eredményét is elvitte a rendszerváltás utáni ad-hock szabályozása a leszakadó népesség leszakadásának mérséklésére. Miközben egyre többe került, úgy mélyült el a probléma, a szegényedő rétegek számára úgy jelentett kiutat a megélhetési segélyek elérése, a szaporodás útján is. Mindegy cigány-e vagy nem cigány, a szociális rendszer kioktatta őket a szabályokból és Ők éltek vele, ill. tudjuk (folynak nyomozások) vissza éltek vele. A szociális rendszerelemek a szegényeket a kriminalizálódás felé terelik, már a segélyek, támogatások megszerzése is az, de ez nem elég nekik, és "szereznek"
hozzá. Ebbe a helyzetben vannak és az írás helyzetértékelését a múlt bemutatását hamisnak tartom.
Ami pedig a javaslatokat illeti:

1, „A cigányság szaporulata az indokoltnál nagyobb és teljesen értelmetlen! Nem azért történik, mert ez náluk kulturális jelenség. A hibás szociálpolitika ösztönzi őket a megélhetési gyermekvállalásra. Eközben a dolgozó emberek adóit nem csökkenti a kormány, hanem emeli, hogy az egyre emelkedő segélyeket ki tudják fizetni!”

Remélem olyan megoldást találnak, amely a legkisebb anyagi teher mellett és a legkisebb sérelmeket okozva a segélyre szorulóknak és az adófizető polgároknak, akik az előbbiek a társadalom szolidaritását élvezik és akik, utóbbiak, akik a szolidaritás fedezetét az adófizetéssel biztosítják.

„Éppen ezért kezdeményezzünk Népszavazást az igazságtalan szociális támogatási rendszer miatt! Ne az adókat emeljék, hanem a pénzszórást állítsák meg! Követeljük a szociális rendszer teljes és AZONNALI átalakítását a következők szerint:”

Lehet népszavazást kezdeményezni, de az alábbi feltételek nem alkalmasak szerintem a korrekt megoldás kikényszerítésére. Ezek több nagy rendszert érintő ötletek, melyek mint eddig mindig csak felborítják a rendszerekben az összefüggéseket és növelik a káoszt.

„1. Két gyermek után járjon szociális segély. A többi után adókedvezmény! A segély dologi értékű legyen. Az iskolai étkezés, tankönyv legyen ingyenesek minden gyermek számára. „

A szociális rendszer célját kellene megfogalmazni, és azt, ki az aki szociális segélyezettként kap megmaradási esélyt, hogy emberhez méltó módon élhessen és teljesíthesse az utódaival kapcsolatban rá háruló kötelezettségeit. Nem csak a pénzt vagy dologi értéket kap! Attól többet, és azt éreznie kellene! Szolidarítás az amit kap! De akár érzi, akár nem, kapnia kell, mert élni akar és ha nem kap, akkor kriminalizálódik! Erre itt a bizonyíték. Azt kell elérni, hogy a szolidaritás érzése mind két oldalon felébredjen. Ez alapvetően bennünk van, de ha vissza élnek vele, az kiöli belőlünk. Ha értelmetlen a szolidaritásunk, elherdált, sőt a felelőtlen szabályozások és azok következményeként kialakult helyzet már fenyegető ránk nézve, akkor az érdek dominál az érzelmek fölött. Érdekünk a szolidaritás, de már nem gondolkodunk logikusan , és ha szűkítjük az érzést és a mértéket, még kevésbé érünk célt.
Ha a szociális rendszerről van szó, akkor ne keverjünk bele másokat, és ne keverjük a rendszert más rendszerekkel.

Az oktatási rendszert érintő kérdés, hogy milyen legyen az állami alapképzés, a képzés 8, vagy 6 általános + 2 gimnázium évekre. Persze, itt helyén való, hogy az étkezés, a tankönyv és még más szolgáltatások legyenek ingyenesek, a gyermek 16 éves koráig, vagy amíg be nem fejezi.

„2. Amennyiben egy gyermek nem látogatja az iskolát vagy bűncselekménynek
minősülő tetteket követ el, úgy ne járjon utána segély. „

Akkor mi legyen vele? Haljon meg? Vagy ? Ez nem jó javaslat, és üti a 3 pontban kifejtett javaslat, amely a mai törvényi szabályozás szerint így is működne, ha az illetékesek működtetnék.

„3. Ha a szülő nem tesz eleget az elvárható gondos nevelésnek, vonják meg a nevelési jogot a szülőktől és kerüljön nevelő intézetbe a gyermek.”

Kerüljön nevelő intézetbe, de onnan családhoz csak bizonyos feltételek esetén kerülhessen ki. A szülők rokonaihoz, az általuk lakott településre stb. ne. Meg lehet vizsgálni, ez mihez vezetett.

„4. Segélyre jogosultságot minimum napi 4 óra közmunka teljesítése után lehessen kapni „

A segély, az segély. Ha valaki nem képes dolgozni, az érvényes társadalmi normák szerinti teljesítményt nyújtani, mert egészségi, fizikai és vagy mentális állapota nem engedi, és még nincs rokkantnyugdíjra jogosultsága, az segélyre (de csak az legyen segélyre) jogosult. Még akkor is , ha mentális képességének hiánya az oktatási rendszer elégtelensége miatt alakult ki. Azért mert az a rendszer elégtelenül teljesít, a társadalomnak kell a felelősséget vállalnia, a terheket viselnie. (Sok munkabért, juttatást, prémiumot, ktg.-et fizettünk ki, az oktatási rendszer minden szintjén aminek ez lehetett az eredménye.)

„5. Azonnali rendőrőrsök felállítása a legkisebb településen is”

Ez rendben van így.

„6. A büntető törvénykönyv szigorítása”

Ez mit jelentene, már történt szigorítás, a végrehajtás azonban sokat segíthet.

„7. Szavazati jog adófizetők számára, akik Magyarországon élnek, dolgoznak és adóznak!”

Nem lenne igazságos a szűkítés.

8. Komplex szociális felzárkóztatási, támogatási rendszer kialakítása, halmozottan hátrányos cigány családok számára. Az egy gyermekes családformát részesítsék a előnyben.

A komplexitásra való törekvés helyes, a népszavazási kérdések javaslatok megfogalmazásánál sem ártott volna arra törekedni. A kérdést a halmozottan hátrányos élethelyzetben lévő családok felzárkóztatására és a szociális rendszerből (hálóból) való kikerülésükre és kint-tartásukra vonatkozóan, valóban komplex módon kell megtervezni, és ezt a feladatot sikeresen megoldva, a problémát és a vele járó kiadásokat, érzelmeket el kell végre felejteni. Én gyermek korom óta figyelem a környezetemet és elmondhatom, a kérdés állandó programot és költséget jelentett hazánknak, és ma a helyzet ennek ellenére sokkal rosszabb!

Az egy gyerekes családformára vonatkozó javaslatot pedig nem nevezném szépnek, hiszen a népesség megmaradásához (változatlan számú) nem elég, ill. a népesség csökkenéséhez vezet. Az pedig, megkülönböztetés, ha a felzárkóztatási program sikeres egyenesen nem kívánatos. A családmodell legyen azonos minden nemzetiségre vonatkozóan!

„Egyedül ez mentheti meg Magyarországot egy fenyegető polgárháborútól!”

Ez a megállapítás ijesztő, és elszomorító, és félrevezető, mert bíznunk kell abban, hogy az elrontott dolgokat helyre lehet hozni!

„Ha egyetért ezen írással, küldje tovább minél több embernek! Az egyedüli lehetőség a népesség teljes körű felvilágosítása! Vegyük észre, hogy ami szeretett hazánkban most folyik az nem más, mint egy figyelem elterelő, az igaz, becsületes magyarokra szégyent hozó álmagyarkodás, ami mindenre jó csak arra nem, hogy szebbé és jobbá tegye a Magyarországon élő becsületes emberek életét, jövőjét! „

Így hát látszik, hogy nem értek egyet ezen írással, és nem is továbbítom, a kifejtett okok miatt. Remélem segíthettem a szerzőknek az átgondolásban, abban, hogy a probléma bemutatásában, a megoldási javaslatokban nem szabad értéket, pl. szolidaritást rombolni, csoportokat érdekellentétre ösztönözni, szembe állítani. És szabad megvizsgálni, hogy ha a szabályozás megvalósítása hatékonyabb lenne, kellene –e valamit változtatni?

2011.07.01. 11:28:27

Sodan 2011.12.05. 18:23:33

Nagy tévedés, hogy Magyarországon a segélyezettek 95%- a roma. még 10 százalék se nincs. Az biztos, hogy őket jegyzik meg. Hárommillió magyar nélkülözik él mély szegénységben.
A romák csak áldozatok,bűnbakká kiáltsák ki, miközben tudjuk, hogy ez nem igaz.
süti beállítások módosítása