Békés??  és  Áldott??  Karácsonyt,  valamint    BUÉK    az  országnak  Orbán  és  kormánya.

 

Az  elsőt  már  megkaptuk:  A  folytatás  még  a  jövő  zenéje.. 2011  december  23  „fekete  péntek”-ként vonulbe  fiatal  demokráciánk  és  a  III.  Köztársaság  életébe. Ezen a napon lett vége a Köztársaságnak és született meg Orbanisztán. Erre még nem  volt példa: egy nap alatt meghozott húsz törvénnyel  lebontotta  a  Fidesz-kormány  a  demokrácia és Köztársaság utolsó bástyáját, a Jegybankot, megalapozta Orbanisztán  megalakulásának  a  lehetőségét.

 

Minderről  az  után  szereztem  tudomást, hogy  kiléptem  a  kórház  kapuján.  Nem vesztem el, a Mezőkövesdi Reumakórházban élem a rehabilitációra szoruló emberek mindennapi életét. Ez a kórház a béke szigete a politika színpadához képest. Ami ma történt, az Orbán-kormány legsötétebb napjaként kerül be a történelemkönyvekbe.  De ez a nap lesz az az erő, amely egyesíti a demokráciáért aggódó, érte tenni akaró pártokat és embereket egyaránt. Lélekben Én is ott jártam a Gyorskocsi-utcában, ahol az ellenzék szinte minden képviselője "odatette magát" a demokrácia védelméért..

Ez a nap fordulópont lesz:                                                BETELT A POHÁR!  Orbánnak mennie kell!

De ne felejtsük el: A Jobbik végre kimutatta, hol "áll"! Orbán JOBB-zsebében ül. Ahogy Orbán "fütyül", Vona úgy táncol. Nem véletlen, hogy a párt nem csatlakozott  eddig  egyetlen  ellenzéki  kezdeményezéshez  sem..  Nekik  teccik  a  rendszer!

 

Nagy  lépésnek  számít,  hogy  a  Szakszervezetek  /Gaskóék  kivételével/,  a  Szolidaritás  és  mindenki,  akinek  fontos  a  Köztársaság  és  a  demokrácia,  kiállt  a  három  ellenzéki  párt  mellett  és  bejelentették  az  Ellenzéki  Kerekasztal  összehívását.. Ha  a  Nép  is  megérti  végre,  hogy  Orbánéktól  semmi  jót  nem  várhatnak,  meg  lesznek  számlálva  a  kormány  végnapjai...

BETELT A POHÁR!  Orbánnak mennie kell!

 

Most érzem igazán, "mi fáj", amikor a kezelések kihozzák az emberből a fájdalmat. De semmi nem múlja felül azt a fájdalmat, amit akkor érzek, amikor  Orbán, Kósa, Lázár pofájáról azt olvasom le, mennyire utálják politikai ellenfeleiket és mennyire félnek tőlük.. Ezért szeretné Orbán inkább halva, mint sebesülten látni Gyurcsányt, mert úgy fél tőle, mint az ördög a tömjénfüsttől..

 

Remélem, ez a koki és saller elég volt ahhoz, hogy az ellenzék belássa:  EGYÜTT képesek legyőzni a "Sátán" hatalmát. Hogy miért pont a  sátán jutott eszembe? A  Facebookon van egy FÉNYKÉP, azt hiszem egy régi ismerősöm tette fel: A Fideszt és Orbánt ezzel a jelzővel tisztelte meg) Hallottam Gyurcsány beszédét a Klubrádió kapcsán és mélyen egyetértek az elmondottakkal.. Hallottam Paul Lendvait, hogy ki fogja legyőzni Orbánt? a SAJÁT PÁRTJA! Ezzel is egyetértek. Hallottam az ellenzéki Kerekasztal összehívásáról.. Épp itt az ideje!

 

Nem utolsó sorban:

Együtt vitték be az LMP-s, DK-s és MSZP-s képviselőket... Gyurcsány szerint sokat tett Orbán az ellenzéki ÖSSZEFOGÁSÉRT. Már csak a Népakarat  kell hozzá, és eljön az idő, amikor az ORBÁN TAKARODJ! - tól lesz hangos az utca, és a felhívást TETTEK KÖVETIK... Ez lenne a legszebb AJÁNDÉK az új évre.

Szerző: Szilárd bácsi  2012.01.05. 17:13 Szólj hozzá!

Címkék: blogok politika orbán elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr443522330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása