Tegnap  Olgánál  meghallgattam  Schiffert.  Kiütötte  nálam  a  biztosítékot!

Ekkora  barmot  még  nem  hordott  a  hátán  a  Föld!  Méghogy  fölösleges  cirkusz  a  holocaust  emlékmű  felállitása  körül  kialakult  baloldali  ellenállás.

Vagy  Fodor  Gábor "vallomása"  szintén  ott, hogy  majd   MEGBESZÉLIK,   kivel  áll  össze  az  az   EGY   "liberális",  aki  bejutott  /a  DK  segítségével!/  a  Parlamentbe.  EGYEDÜL    kivel  óhajtja  "megbeszélni",  kihez  álljon? Vagy    EGYEDÜL    jobban  tudja /frakció  nélkül/ képviselni  a  liberális  értékeket?  MEGÁLL  AZ  ESZEM!

Úgy  viselkednek,mint  a  bárcás  kurvák, akik alig  várják, hogy  megdugják  Őket, mégis  úgy  viselkednek,  mint  a  szűzjányok, akik  alig  várják  szüzességük  elvesztését, mégis  kéretik  magukat!

Nem én vagyok az első, az utolsó sem, akinek nem tetszik Schiffer hozzáállása. Erre itt egy hsz-om  a  témában.

"Mit csodálkoztok? 1. Schiffer Orbán BAL ZSEBÉBŐL bújt ki. /míg a Jobbik a JOBBÓL./ Így TESTVÉREK. :( Nem csoda, ha szeretik egymást. /no meg az "apucit", Orbánt. / 2. Ki is jelentette fel először Gyurcsányt? EZ A MOCSOK! Ezzel köszönte meg a "létét" Apucinak...3. Ki nem vett részt SOHA a baloldal közös akcióiban? Naná hogy Ő! Hát akkor MIT VÁRTATOK tőle? Én ezt! NEM CSALÓDTAM BENNE! Egy "zöld patkány".. :( "
De  Fodor  Gábor  esetében  is  a  hosszú  koalíciós  tárgyalások  jutnak  eszembe - az  érdemi  vita  rovására. mit  gondolnak "ezek", hogy  talán  Ők  megváltják  a  világot? Egy  frászt! A  Világ  szarik  a  véleményükre  és  oda  fogja  juttatni  Őket,  ahová  valók!  A  történelem  szemétdombjára.
Hacsak  meg  nem  jön  az  eszük,  és  beállnak  a  sorba  a  többivel   EGYÜTT    a  közös  cél, Orbán  megbuktatása  érdekében. Annyi  talán  az  EP választásnál  belefér,  fofy  saját  erejük  felmérése  érdekében  külön  méressék  meg  magukat. De  a  nehezen  megszerzett   EGYSÉGET    a  közös  cél  érdekében    HIBA  LENNE  FELRUGNI    az  egyéni  boldogulás  érdekében.
Mert  számtalanszor  bebizonyosodott  már:  EGYEDÜL  NEM  MEGY!

 

 

 

Szerző: Szilárd bácsi  2014.04.09. 11:26 3 komment

Címkék: blogok politika koalíció hit elemzés bosszúság demokratikus

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr705996290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Támasz 2014.04.09. 12:54:35

Teljesen egyetértek veled Schifferrel kapcsolatban. (Fodorról egy kicsit árnyaltabb a véleményem: neki érthetően egyeztetnie kell pártja elnökségével, addig jobban teszi, ha nem mond semmi konkrétumot.)

Schifferről egyébként magam az alábbi posztot írtam tegnap éjjel, első indulatból, mégis átgondoltan, higgadtan a Facebookon:

Lehet Mocskosabb a Politika...

Aki látta-hallotta Schiffer mai díszes szereplését az Egyenes beszédben, gondolom, egyetért velem: előbújt ennek az az ócska megélhetési politikai szerencselovagnak az igazi énje.

Szerinte túlzott hisztéria az, amellyel az ellenzék - eleve hibásan kezelve a dolgokat - a náci emlékmű építésének megkezdésével szemben fellép.

Szerintem viszont Schiffer folytatja annak a kölcsönnek a visszafizetését a "gazdájának", amelyet Orbán Viktor a kopogtatók átjátszásával 2010-ben folyósított az LMP-nek.

Kálmán Olga sem jutott szóhoz ekkora pofátlanság hallatán...

Ideje megváltoztatni az LMP nevét, tiszteletben tartva a kezdőbetűket:

Lehet Mocskosabb a Politika, ha ilyen alakok szóhoz juthatnak benne.

Szilárd bácsi 2014.04.09. 13:08:31

@Támasz: A kiegészítéssel egyetértek teljes mértékben. A párt címével is: LEHET MOCSKOSABB A POLITIKA. mindaddig, amíg az ilyen mocskos alakok szereplői lehetnek a közéletnek.

mi vok én 2014.04.14. 06:44:26

" Ekkora barmot még nem hordott a hátán a föld" Igen valóban nem, csak éppen az a kérdés melyik az :-)Schiffer jól kezelte a korrekt álláspontját, de a másik, aki kicsit ért hozzá mi a feladata egy riporternek :-) poly-mix.com
süti beállítások módosítása