„LEGYEN BÉKE, SZABADSÁG ÉS EGYETÉRTÉS!”

 

A XXI. század első évtizedének végén, 20 év hülyítés, közéleti terror és tucatnyi fideszes közéleti ámokfutása után a magyar jobboldal visszaszerezte a néphülyítés jogát és képességét. A magyar nemzet hülyítéséért folyó küzdelem 1989-ben egy dicsőséges Orbán beszéddel kezdődött, de akkor még a többség nem szembesült szeretett és bölcs vezérünk emberi és politikai zsenialitásával.

 

 A küzdelem a gengszterváltás jobboldali paktumaival folytatódott. Leromboltuk a gyárakat,szétvertük mezőgazdaságot,pár év alatt milliónyi munkahelyet szüntettünk meg. Szabadság helyett kiszolgáltatottságot, önállóság helyett eladósodást, felemelkedés helyett szegénységet, reménytelenséget, bizakodás és testvériség helyett mély lelki, politikai és gazdasági válságot teremtettünk.

 

Ez a folyamat elválaszthatatlanul kötődik a magyar jobboldalhoz. A Fidesz öregedő politikusai 2010 tavaszán összegyűjtötték maradék adatbázisaikat és forradalminak tűnő cselekedetet hajtottak végre: zsebre vágták Magyarországot. A sikeren felbuzdulva úgy döntöttek:  Aki ilyen tettre képes, az jogosult arra is, hogy bármit megtegyen ebben az országban. Kezdeményezésüknek a Nemzeti Együtthülyülés nevet adták és kötelezték az Orbángyűlést és a sok évnyi kókadozás után végre újból felálló jobboldali kormányszerveket,hogy elszántan, megalkuvást nem ismerve és rendíthetetlenül gyűrjék maguk alá a demokratikus rendszer maradékát.

 Mi,a Magyar Orbángyűlés képviselői kinyilvánítjuk, hogy a milliárdjainkkal sikeresen manipulált népakarat alapján létrejött új politikai és gazdasági rendszert azokra a pillérekre emeljük, amelyek nélkülözhetetlenek a mélymagyar boldoguláshoz, egy dzsentrihez méltó élethez és végre gúzsba kötik a ma még sajnos sokszínű magyar nemzet tagjait. Munkanélküliség, otthontalanság, széteső családok, csendőrterror lesznek közös jövőnk tartóoszlopai. A nemzeti együtthülyülés rendszere minden magyar számára kötelező baromság, egyaránt elszenvedői határon innen és túl élő magyarok. Kényszer mindenki számára és diktátum annak, aki Magyarországon élne, dolgozna, vállalkozna, feltéve ha hagynánk neki.

 Meggyőződésünk,hogy a nemzeti együtthülyülésben megtestesülő közéleti terrorral képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, gyengébbé, sikertelenebbé tudjuk tenni hazánkat. Ez a roppant erőket is megnyomorító elnyomás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, rettegésre jogosít és hosszú évtizedek után elveszi a lehetőségét annak, hogy a magyarok megvalósíthassák céljaikat. Erre a butaságra tesszük fel nemzetünk most következő éveit!

    

       Dr. SICC PÁL s. k.      KÖVÉR LÁSZLÓ s. k.      KÓSA LAJOS s. k.   az Orbángyűlés elnöke        stylist tanácsnok       pénzügyi tanácsnok

                          A  MAGYAR  KÖZTARTOZÁS   KORMÁNYA

* A politikai nyilatkozatot az Orbángyűlés a 2010. június 14-i ülésnapján fogadta el.

Szerző: Szilárd bácsi  2010.07.12. 17:32 Szólj hozzá!

Címkék: politika humor

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr302146936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása