VAN-E REMÉNY A „SZAKADT KOALÍCIÓ” UTÁN?

 

a kisebbségi kormányzásnak

Nem szoktam csak azért véleményt mondani,mert valakinek nem tetszik az enyém. -mert ezzel nem foglalkozok soha. Mindenkinek van ugyanis MAGÁNVÉLEMÉNYE,ami akkor hiteles,ha nem ÚGY FORGATJA, MINT A JUHÁSZ A SUBÁJÁT:-ha esik,-vagy a nap süt,-kifordítja!

Számomra nem hiteles ember az,AKI a rendszerváltás óta majd minden pártban megfordult már! -és nem 1 ilyen embert ismerek! és most 1 kis kitérő! a téma: HÁZASSÁG! Ennek a "műfajnak " sok variánsa létezik: VAN: NÉV-,ÉRDEK, -SZÜKSÉG-, vannak "érzelmi töltettel bírók":SZERELEMBŐL, MEGSZOKÁSBÓL, "LUSTASÁGBÓL" még együtt élők,-VAD,GYŰLÖLKÖDŐ, VESZEKEDŐ- VEREKEDŐ,akiket már nem tart össze semmi. DE VAN MÁSFÉLE IS! ez a politikai, kényszerből kötött,"ÉRDEK-HÁZASSÁG, ami már akkor se működött, amikor megkötötték-MERT A FELEK -csak a "látszat és érdek" kedvéért ÁLLTAK ÖSSZE,-nem utolsósorban a "pozíció"megszerzése volt CSAK A CÉL!

MINDENKI tudja, hogy a "házasság"-akár CSALÁDBAN,-akár POLITIKÁBAN, addig működik,amíg RÉSZTVEVŐK közösen, 1 cél érdekében EGYÜTT AKARNAK TENNI A KÖZÖS ÜGYÉRT!-a családért, VAGY A HAZÁÉRT! Ha ez már nem megy ,-akkor EL KELL VÁLNI!-BÉKÉBEN,-nem a másikat okolni azért,mert NEM TUDTAK KÖZÖS NEVEZŐRE JUTNI!-mert ebben,/sajnos/ KÖZÖSEN KÖVETTEK EL HIBÁKAT!-aminek a következményeit az egész ország meg fogja érezni!MINT AHOGY MÁR AZT MINDENKI ÉRZI,-MILYEN KÁRT TETT A NÉPSZAVAZÁS!

-Mert az a kár,amit okozott,a KÖVETKEZMÉNYE lett annak,amit az új helyzet okozott. Mindennek ellenére a Miniszterelnök mai szereplését hallva,-MOST VAN ITT AZ A "LEHETŐSÉGE" A KORMÁNYNAK,-GYÚRCSÁNYNAK ÉS A SZOCIALISTÁKNAK,-hogy megszabadulva attól a kolonctól/ha úgy tetszik ,lelökte az SZDSZ-t a hátáról,mert az"csak púp volt" neki/ megmutathatja, hogy tud egyedül,-KISEBBSÉGBEN IS KORMÁNYOZNI!-mert most már "csak 1 frontot kell tartania:"-az ellenzéket..-és a SEMLEGESNEK TEKINTHETŐ 2 "kis párt" -HA ÉLETBEN AKAR MARADNI!-kénytelen lesz támogatni a kormányt azokban a kérdésekben, -amiben egyébként is egyetért vele.

És ha "elindul vágre a most megakadt szekér"-BEINDÚL A NÖVEKEDÉS,-az ország népe 2010-ben meg fogja tudni állapítani,hogy kinek mit kell majd MEGKÖSZÖNNIE!- ezt meg is fogja köszönni, ott, A VÁLASZTÓFÜLKE MAGÁNMYÁBAN! -mert addigra talán BENŐ A FEJÜNK LÁGYA IS! -és nem leszünk Európa"bohócai,”-akiken csak röhögni tudnak ma,-MERT NEM TUDUNK ÉLNI AZ ÚNIÓ ADTA LEHETŐSÉGEINKKEL SE!

Ehelyett a pártok EGYMÁSRA MUTOGATVA, -szétzüllesztik a romokban heverő gazdaságot. Most tehát a JÓZANUL GONDOLKODÓ "NÉPNEK"-ÉS POLITIKUSOKNAK EGY A DOLGA!

Hagyni kell dolgozni azokat,akik RENDBE AKARJÁK TENNI AZ ORSZÁG GAZDASÁGÁT, -hiszen részben ők is felelősek annak szétrombolásáért! - ÉS MAJD 2010- BEN ELDÖNTJÜK MI, VÁLASZTÓPOLGÁROK,               HOGY KIVEL AKARUNK TOVÁBBMENNI,- ELŐRE!

Addig pedig hagyjuk,hogy tegyék rendbe azt,amit -saját szavait idézzem: ELKÚRTUK! Mert egy igazság többet ér 100 hazugságnál, mert gondolkodással ki lehet azt szűrni.

Mert az ellenzék az igazságot 100 HAZUGSÁG KÖZÉ DUGVA elrejtette agymosott hívei elől, akik már régen NEM TUDNAK GONDOLKOZNI. -AKIK SZÓ NÉLKÜL KÖVETIK A PARANCSOKAT! Mennek az ünnepélyekre "síppal,dobbal,nádi hegedűvel,-tojással ünnepelni!                               Mennek szép tereinket körbe leszarni,  azt se tudják néha,hogy MIÉRT IS VANNAK ŐK OTT?

Majd megmondja nekik Orbán Viktor,           "aki" már az AGYUKAT TISZTÁRA KIMOSTA! Hát ezért megy oda még mindig SOK BIRKA!  Ha hívják,mennek a "hívó szóra"                           T V -székházat szétverni, felgyújtani, Árpádsávos zászlók alatt GÁRDAKÉNT zsidót, cigányt RIOGATNI, -focidrukkernek öltözve ŐKET AUSVITZBA KÜLDENI!  A békés adófizetők autóját,házát felgyújtani, családját fenyegetni, az ország békés lakosságát rettegésben tartani, végezetül pedig A BÉKÉS TÜNTETŐKRE A "BRUTÁLIS RENDŐRÖKNEK"-rárontani!

Morvai Krisztina, Vittner Mária ,a fideszbérenc ALKOTMÁNYBÍRÁK szerint!      AKIK A jobboldal megrendelésére -ÉS A VILÁG CSÚFJÁRA          NEM SZÉGYELLIK NEVÜKET ADNI                         A JOG ÉS DEMOKRÁCIA "MEGCSÚFOLÁSÁHOZ!"

Amíg itt tartunk, ne várjuk azt el,                         hogy nálunk addig rend lesz,                                 amíg a gyűlöletpolitika lesz az úr!

AZ UTCÁN,-A RENDŐRÖKKEL SZEMBEN!!!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.04.02. 15:13 Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr37408089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása